Malediivit

Valitse Malediivit kun haluat kokea trooppisen unelman turkoosien laguunien, huojuvien kookospalmujen ja epätodellisen valkeiden rantojen äärellä. Hotellisaarella vietät rentoa rantaelämää moderneissa puitteissa. Palveluihin kuuluu urheilumahdollisuuksia, spa, uima-altaita, snorklausta ja tasokkaita ravintoloita. Ei ole siis mikään ihme, että monet valitsevat Malediivit häämatkansa kohteeksi. Lue lisää

Valitse Malediivit kun haluat kokea trooppisen unelman turkoosien laguunien, huojuvien kookospalmujen ja epätodellisen valkeiden rantojen äärellä. Hotellisaarella vietät rentoa rantaelämää moderneissa puitteissa. Palveluihin kuuluu urheilumahdollisuuksia, spa, uima-altaita, snorklausta ja tasokkaita ravintoloita. Ei ole siis mikään ihme, että monet valitsevat Malediivit häämatkansa kohteeksi.

Malediivit sijoittui toiseksi Vuoden HimoTUIn loma 2017 -äänestyksessä.

Korallien maa
Malediivit näyttää kartalla kouralliselta keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa-alue on syntynyt kirjaimellisesti korallista. Maan korkein kohta on vain noin 2 m merenpinnan yläpuolella! Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsinisiä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaisiin.

Matkustaminen Malediiveille
Matkustat Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähelle pääkaupunki Male'a. Täältä jatkat omalle paratiisisaarellesi vesitasolla tai veneellä, riippuen etäisyydestä. Valikoimassamme on erikokoisia lomahotelleja eri hintaluokista, näin löydät varmasti joukosta oman suosikkisi.    

Saariryhmät

  • Ari Atoll – valitse kolmesta hotellisaaresta ja vaihtoehdoista edullisista bungaloweista aina viiden tähden hotelleihin
  • Lhaviyani Atoll – lomailet Kuredu Island Resort & Spassa kolmen kilometrin pituisen valkean rannan äärellä. Hotellilla on myös pieni golfkenttä.
  • North Male' Atoll – hotellimme sijaitsee paratiisisaarella, sopivan lähellä jotta voit tehdä päiväretkiä pääkaupunki Male'en.
  • Gaafu Alifu Atoll – kuntoilua, hyvinvointia, hyvää ruokaa ja rentouttavia hetkiä uudessa Robinson-konseptihotellissamme.
  • Meemu Atoll – yksi Malediivien salaperäisimmistä atolleista – upeat sukellus- ja snorklausmahdollisuudet
  • Raa Atoll – tusinakaupalla koskemattomia snorklausriuttoja ja ayurveda-spa
     
Sulje

Suosituimmat hotellit