Malediivit

Valitse Malediivit kun haluat kokea trooppisen unelman turkoosien laguunien, huojuvien kookospalmujen ja lähes epätodellisten valkeiden rantojen äärellä. Hotellisaarella vietät rentoa rantaelämää moderneissa puitteissa. Palveluihin kuuluu urheilua, spa, uima-altaita, snorklausta ja tasokkaita ravintoloita. Ei ole siis mikään ihme, että monet valitsevat Malediivit häämatkansa kohteeksi. Lue lisää

Valitse Malediivit kun haluat kokea trooppisen unelman turkoosien laguunien, huojuvien kookospalmujen ja lähes epätodellisten valkeiden rantojen äärellä. Hotellisaarella vietät rentoa rantaelämää moderneissa puitteissa. Palveluihin kuuluu urheilua, spa, uima-altaita, snorklausta ja tasokkaita ravintoloita. Ei ole siis mikään ihme, että monet valitsevat Malediivit häämatkansa kohteeksi.

Malediivit sijoittui toiseksi Vuoden HimoTUIn loma 2017 -äänestyksessä.

Korallien maa
Malediivit näyttää kartalla kouralliselta keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa-alue on syntynyt kirjaimellisesti korallista. Maan korkein kohta on vain noin 2 m merenpinnan yläpuolella! Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsinisiä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaisiin.

Matkustaminen Malediiveille
Matkustat Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähelle pääkaupunki Male'a. Täältä jatkat omalle paratiisisaarellesi vesitasolla tai veneellä, riippuen etäisyydestä. Valikoimassamme on erikokoisia lomahotelleja eri hintaluokista, näin löydät varmasti joukosta oman suosikkisi.    

Valitse kuudesta saariryhmästä

  • Ari Atoll – valitse kolmesta hotellisaaresta ja vaihtoehdoista edullisista bungaloweista aina viiden tähden hotelleihin
  • Lhaviyani Atoll – lomaile Kuredu Island Resort & Spassa kolmen kilometrin pituisen valkean rannan äärellä. Hotellilla on myös pieni golfkenttä.
  • North Male' Atoll – hotellimme sijaitsee paratiisisaarella, sopivan lähellä jotta voit tehdä päiväretkiä pääkaupunki Male'en.
  • Gaafu Alifu Atoll – Robinson-konseptihotellissamme fokuksena on kuntoilu, hyvinvointi, hyvä ruoka ja rentoutuminen.  
  • Meemu Atoll – yksi Malediivien salaperäisimmistä atolleista – upeat sukellus- ja snorklausmahdollisuudet 
  • Raa Atoll – tusinakaupalla koskemattomia snorklausriuttoja ja ayurveda-spa

Yhdistelmäloma Sri Lanka – Malediivit 
Talvikaudella voit varata todellisen unelmaloman: Malediivit ja Sri Lanka yhdellä ja samalla lomalla! Lennät suoraan Sri Lankaan Dreamliner 787:lla, jossa lomailet viikon temppelien, markkinoiden ja safaripuistojen maailmassa. Viikon jälkeen siirryt lentäen Malediiveille, josta voit valita hotellisi useasta eri atollista ja hotellista. Malediiveilta palaat takaisin Sri Lankalle kotimatkaa varten. Viimeisen yön vietät mahdollisesti Sri Lankalla lentoaikatauluista riippuen. Lentomatka Sri Lankan ja Malediivien välillä kestää vain runsaan tunnin. 

Yhdistelmäloman hintaan sisältyy kaikki lentomatkat sekä kuljetukset lentokenttien ja hotellien välillä. Varaa valitsemalla varaus-valikossa "Yhdistelmälomat" 

Sulje

Suosituimmat hotellit