Gaafu Alifu Atoll

Keskellä liidunvalkeaa rantaa paratiisisaari Malediiveilla sijaitsee Robinson Club Maldives, unelma sinulle joka haluat kuntoilla, syödä hyvin ja nauttia olostasi meren läheisyydessä. Gaafu Alifu Atollilla pidät terveellisestä elämäntavastasi huolta lomasi aikana. Lue lisää

Keskellä liidunvalkeaa rantaa paratiisisaari Malediiveilla sijaitsee Robinson Club Maldives, unelma sinulle joka haluat kuntoilla, syödä hyvin ja nauttia olostasi meren läheisyydessä. Gaafu Alifu Atollilla pidät terveellisestä elämäntavastasi huolta lomasi aikana.

Gaafu Atolli on osa suurta Huvadhu Atollia, joka sijaitsee Malediivien eteläisellä puolella lähes keskellä päiväntasaajaa. Huvandhumaa Fushin paratiisisaarella sijaitsee ylellinen Robinson Club Maldives. Täällä on runsas aktiviteettitarjonta, kuten mm. spa ja vesiurheilulajeja. Näiden lisäksi tuoretta ja terveellistä ruokaa on tarjolla erittäin romanttisessa miljöössä.

Ranta- tai merihuvila
Voit valita haluatko asua ranta- tai merihuvilassa, joka on rakennettu pilareille turkoosinsinisen meren päälle. Voit kätevästi polskahtaa suoraan veteen ja snorklata pitkin saarta ympäröivää runsaslajista koralliriuttaa.

Kylpylä, kuntosali ja sukellusmahdollisuus
Robinson Club Maldivesilla on spa, kuntosali ja sukelluskeskus. Täällä voit harrastaa suosikkiurheilulajejasi tai kokeilla jotakin aivan uutta; käydä voimatreenissä jumppatunneilla tai joogata. Ohjelmassa on myös melontaa, purjelautailua, purjehdusta ja veneretkiä. Lue lisää Robinson Club Maldivesin hotelliesittelystä.

Malediivit kokonaisuutena
Kartalla Malediivit näyttää kouralliselta pikkuisia keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa-alue on syntynyt kirjaimellisesti korallista ja maan korkein kohta on vain noin kaksi metriä merenpinnan yläpuolella. Valliriutat suojelevat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsiniä laguuneja, jotka tarjoavat ehkä yhdet maailman parhaimmista edellytyksistä snorklaamiseen.

Matkustaminen Malediiveille
Matkusta Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle pääkaupunki Male'een. Täältä jatkat matkaa maan sisäisellä lennolla Kaadedhoon lentokentälle Gaafu Alifu Atollilla. Lentoaika on noin 60 minuuttia. Nopea venematka vie sinut täältä aina Robinson Clubille asti Huvandhumaa Fushissa – noin 30 minuutissa.
 

Sulje

Suosituimmat hotellit