Meemu Atoll

Meemu Atolli koostuu 33 saaresta ja se sijaitsee lentokenttäsaaren ja Malediivien pääkaupunki Male'n eteläpuolella. Sukelluspaikat kuuluvat täällä Malediivien salaisimpiin, joten voit odottaa upeita sukelluksia ja snorklauksia asumattomilla atolleilla ja riutoilla. Lue lisää

Meemu Atolli koostuu 33 saaresta ja se sijaitsee lentokenttäsaaren ja Malediivien pääkaupunki Male'n eteläpuolella. Sukelluspaikat kuuluvat täällä Malediivien salaisimpiin, joten voit odottaa upeita sukelluksia ja snorklauksia asumattomilla atolleilla ja riutoilla.

Hotellimme on nimeltään Cinnamon Hakuraa Huraa Club, mikä tarkoittaa "riuttaa veden päällä" ja se sijaitsee upealla paikalla koskemattoman laguunin äärellä. Laguuni on niin iso, että tutkiaksesi Meemu atollin vedenalaista elämää, tarvitset veneen. Joka aamu ja iltapäivä pääset hotellin omalla veneellä kierrokselle laguuniin ja snorklaamaan. Hyvällä onnella näet valashain tai paholaisrauskun, joita on alueella suurimman osan vuotta. 

All Inclusive sisältyy hintaan
Hintaan sisältyvä All Inclusive mahdollistaa nauttimisen kaikista Hakuraa Huraa lomahotellin palveluista. Malaafaiy on hotellin suuri buffetravintola ja Nalha Falhu Lounge & Bar tarjoaa mukavan paikan nauttia drinkistä ja ihailla laguunin ylle laskevaa aurinkoa. Romanttinen kynttiläillallinen rannalla on myös mahdollinen.

Spa ja SUP-lautailua
Kun kaipaat vaihtelua snorklaamiseen ja rentoihin hetkiin rannalla, voit kokeilla stand-up-paddlingia. Tai suoda itsellesi hetken hotellin spassa.

Malediivit kokonaisuutena
Malediivit näyttää kartalla kouralliselta keksinmuruja sinisellä pöytäliinalla. Koko maa-alue on syntynyt kirjaimellisesti korallista. Maan korkein kohta on vain noin 2 m merenpinnan yläpuolella! Riutat suojaavat saaria aalloilta ja muodostavat turkoosinsinisiä laguuneja, joten olosuhteet snorklaamiseen lukeutuvat maailman parhaisiin.

Matkustaminen Malediiveille
Lennätämme sinut Malediiveille reittilennolla, joka laskeutuu erityiselle lentokenttäsaarelle lähellä maan pääkaupunkia Male’a. Lentokenttäsaarelta jatkat Meemulle vesitasolla yli uskomattoman kauniin saariston. 

Sulje

Suosituimmat hotellit