Mauritius

Matkustaminen Mauritiuksen trooppisille rannoille ei enää ole vain saavuttamaton haave. TUIlla tämä on mahdollista vuoden ympäri, ja talvella kätevästi suorin lomalennoin. Valikoimamme kattaa niin pienen budjetin hotellit kuin luksuksen, ja kaikkea siltä väliltä. Missä sitten asutkin, on lähettyvilläsi valkeita rantoja. Lue lisää

Matkustaminen Mauritiuksen trooppisille rannoille ei enää ole vain saavuttamaton haave. TUIlla tämä on mahdollista vuoden ympäri, ja talvella kätevästi suorin lomalennoin. Valikoimamme kattaa niin pienen budjetin hotellit kuin luksuksen, ja kaikkea siltä väliltä. Missä sitten asutkin, on lähettyvilläsi valkeita rantoja.

Mauritius oli Vuoden HimoTUIn Loma 2017 -äänestyksen suosituin kohde.

Ympäri saarta, muutaman sadan metrin päässä rannikolta kulkee koralliriuttojen muodostama kranssi. Tyyni, turkoosinvärinen vesi tarjoaa loistavat puitteet sukellukseen ja snorklaukseen. Rannat ovat vaaleaa, pehmeää korallihiekkaa ja kookospalmujen reunustamat.

Sademetsiä, ostoksia ja historiaa
Mauritius on paljon muutakin kuin rantoja. Piipahda ostoksille, tarjolla on niin muotia, käsitöitä kuin mausteita. Sisämaassa voit lähteä vaeltamaan trooppiseen sademetsään. Ja pääkaupunki Port Louisin museoissa voit tutustua Mauritiuksen ranskalaisen siirtomaa-ajan historiaan. 

Talvella suora lento Dreamlinerilla
Talvella, parhaaseen huippusesonkiaikaan, lennämme Mauritiukselle modernilla ja hiljaisella Dreamlinerilla. Reittilentovaihtoehtoja tarjoamme lomakohteeseen ympäri vuoden. Kesäkaudella saarella ei ole suomalaisia tai pohjoismaalaisia oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä TUIn online-keskukseen tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Mauritiuksen ympärivuotiset lomakohteet
Klikkaa linkkiä ja lue enemmän lomakohteista, niiden rannoista ja parhaista hotelleista.

  • Belle Mare – saaren hienoimpien rantojen äärellä, rauhallisella itärannikolla
  • Grand Baie – värikkäin lomakohde rantoineen, kauppoineen ja ravintoloineen
  • Le Morne – pitkiä rantoja, turkoosi meri, koralliriutta ja kaksi suosittua RIU-hotellia

Talven tarjonta
Talvikaudella lomavalikoimamme on laajempi, ja voit matkustaa kauttamme lisäksi seuraavaan lomakohteeseen:

  • Flic en Flac – ystävällinen, pieni lomakohde valkoisine rantoineen ja snorklausmahdollisuuksineen

Mauritiuksen ilmasto
Katso Mauritiuksen lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.

 

Sulje

Suosituimmat hotellit