Meksiko

Tervetuloa kookospalmujen ja pitkien, valkeiden rantojen äärelle Mayarivieralle! Valikoimassamme on hotelleja monipuolisessa Playa del Carmenissa sekä suuremmassa Cancunin kaupungissa. Voit myös yhdistää lomaan toisen viikon viehättävällä ja koskemattomalla Isla de Holboxin saarella. Valitse joko pieni ja kodikas hotelli tai suurempi lomahotelli All Inclusive -palvelulla. Lue lisää

Tervetuloa kookospalmujen ja pitkien, valkeiden rantojen äärelle Mayarivieralle! Valikoimassamme on hotelleja monipuolisessa Playa del Carmenissa sekä suuremmassa Cancunin kaupungissa. Voit myös yhdistää lomaan toisen viikon viehättävällä ja koskemattomalla Isla de Holboxin saarella.
Valitse joko pieni ja kodikas hotelli tai suurempi lomahotelli All Inclusive -palvelulla.

Lomakohteemme sijaitsee Jukataninniemimaalla, Karibianmeren äärellä. Aivan rannikon edustalla on upeita snorklaamiseen soveltuvia koralliriuttoja. Voit tehdä myös retkiä mayaintiaanien temppelikaupunkeihin ja porraspyramideille. 

Löydä oikea lomakohde

  • Cancun – rantoja ja ostoskeskuksia, mukavalla etäisyydellä oikeasta kaupunkielämästä.
  • Playa del Carmen – taquerioja, kahvibaareja, ostoskatuja ja leveitä rantoja
  • Isla del Holbox – rauhallinen, autoton saari hiekkateineen on kuin tehty rentoutumiseen. Myydään yhdistelmälomana Cancunin tai Playa del Carmenin kanssa.

All Inclusive vai pikkuinen hotelli?
TUIn Meksikon valikoimassa on erilaisia majoitusvaihtoehtoja pelkistetyistä mutta edullisista hotelleista tyylikkäisiin All Inclusive -hotelleihin, joissa matkan hintaan sisältyvät aamiais-, lounas- ja päivällisbuffetit, juomat, välipalat altaalla sekä juomat baareissa. Kuten tietysti myös vesiurheilu ja viihdeohjelma iltaisin. Kun valitset majoituksen RIU-konseptihotellistamme, ovat mahdollisesti myös viereisten RIU-hotellien altaat, ravintolat ja muut palvelut käytettävissäsi. 

Mitä tehdä Meksikossa?
Vinkkejä siitä, mitä voit lomallasi Meksikossa tehdä, voit lukea kunkin lonmakohteen esittelystä. 

Meksikon ilmasto
Katso Meksikon lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Meksikon passi- ja viisumikäytännöistä»

Sulje

Suosituimmat hotellit