Isla de Holbox

Isla de Holboxin saari sijaitsee Jukatanin niemimaan pohjoispuolella. Saaren luonto on suojeltu, ja se onkin todellinen idylli valkohiekkaisine rantoineen, turkoosine aaltoineen, hiekkateineen ja palmunlehväkattoisine hotelleineen. Asut ensimmäisen viikon valitsemassasi hotellissa joko Playa del Carmenissa tai Cancunissa. Ja toisen viikon rentoudut idylliellä Isla de Holboxilla. Täydellistä, kun haluat yhdistää vilkkaamman lomakohteen rauhalliseen lomailuun kaukana ihmisvilinästä! Lue lisää

Isla de Holboxin saari sijaitsee Jukatanin niemimaan pohjoispuolella. Saaren luonto on suojeltu, ja se onkin todellinen idylli valkohiekkaisine rantoineen, turkoosine aaltoineen, hiekkateineen ja palmunlehväkattoisine hotelleineen. Asut ensimmäisen viikon valitsemassasi hotellissa joko Playa del Carmenissa tai Cancunissa. Ja toisen viikon rentoudut idylliellä Isla de Holboxilla. Täydellistä, kun haluat yhdistää vilkkaamman lomakohteen rauhalliseen lomailuun kaukana ihmisvilinästä!

Isla de Holboxilla elämänmeno on rentoa, ja rauhallinen lomaelämä soljuu rinta rinnan paikallisten arkipäivän rinnalla. Matalilla rannoilla on runsaasti tilaa, vesi on kirkasta ja kilometrien pituisen hiekkarannan vesirajassa on meren huuhtomia kotiloita ja levää. Saaren runsasta linnustoa suojellaan jättämällä luonto koskemattomaan tilaan. Saaren sijaintia Meksikonlahdella on kiittäminen siitä, että aallot rullaavat pehmeästi rantaan. Parempaa paikkaa ulkomaailmasta irtautumiseen on vaikea kuvitella. 

Rentoa iltaelämää
Isla de Holbox on pituudeltaan n. 40 kilometriä, ja vaikka tunnelma on kuin koskemattomassa paratiisissa, on Cancúniin vain muutaman tunnin ajomatka. Saaren ainoassa kaupungissa on tusinan korttelin verran matalia pastellisävyisiä taloja, pikkukauppoja taidekäsitöineen sekä jonkin verran ravintoloita. Kaupunki herää eloon iltaisin, kun tarjoilijat kantavat kasulla sijaitseviin pöytiin suuria kala- ja äyriäisannoksia. Musiikki soi baareissa lähikaduilla, joilla muodikkaat baarit ja aidommat baarit ja ravintolat sijaitsevat vieri vieressä luoden mukavaa tunnelmaa.   

Ui valashaiden kanssa
Yalahaun laguunin ansiosta Isla de Holboxilla on lukuisia lintulajeja. Saatat joskus jopa nähdä pelikaaneja, vaaleanpunaisia flamingoja ja harvinaisia merilintuja. Saarta ympäröivissä vesissä saattaa myös nähdä delfiinejä. Toukokuun ja syyskuun välisenä aikana valtavat valashait ohittavat saaren. Kun haluat kokea jotain todella erityistä, tule mukaan retkelle, jolla on mahdollisuus uida valashaiden kanssa. 

Hotelleja aivan rannalla
Minkä hotellin sitten valitsetkin, asut aivan matalan hiekkarannan tuntumassa. Hotellit sijaitsevat viidakon vehreydessä, saaren keskustaan pääset kuitenkin kävellen. 

Yhdistä Isla de Holbox ja Playa del Carmen tai Cancun
Ihastuttavan rentouttava viikko Isla de Holboxilla rantakävelyiden, snorklauksen ja herkullisten äyriäisillallisten merkeissä sopii täydellisesti niille, jotka haluavat hieman hidastaa tahtia. Kokeaksesi lomallasi vielä enemmän, tarjoamme loman Isla de Holboxilla yhdistelmälomana, jossa ensimmäisen viikon vietät valitsemassasi hotellissa joko Playa del Carmenissa tai Cancunissa. Toisen viikon lomailet valitsemassasi hotellissa Isla de Holboxilla.

Matkan hintaan sisältyy
Edestakaisten lentojen ja 14 hotelliyöpymisen lisäksi matkan hintaan kuuluu myös lauttamatkat (noin 25 minuuttia/suunta) mantereen ja Isla de Holboxin välillä. Tämän lisäksi hintaan sisältyy myös edestakaiset lentokenttäkuljetukset, sekä kuljetukset hotellin ja sataman välillä. 

Näin varaat yhdistelmäloman internetin kautta
Siirry etusivuillemme ja valitse Hinnat ja varaa-valikosta "Yhdistelmälomat". Valitse matkakohteeksi Cancun ja loman kestoksi kaksi viikkoa.
Halutessasi voit varata matkan myös TUIn asiakaspalvelusta, p. 0303 6000.

Sulje

Suosituimmat hotellit