Portugali

Lähde lomalle Portugaliin ja sen trooppisen vehreälle saarelle, Madeiralle, jonka upeat maisemat salpaavat hengityksen. Voit osallistua levadavaelluksille tai lähteä mukaan retkillemme saaren kauneimmille paikoille. Kaupunkielämää pääset aistimaan viihtyisässä Funchalissa, jossa on runsaasti hyviä ravintoloita ja kahviloita. Lue lisää

Lähde lomalle Portugaliin ja sen trooppisen vehreälle saarelle, Madeiralle, jonka upeat maisemat salpaavat hengityksen. Voit osallistua levadavaelluksille tai lähteä mukaan retkillemme saaren kauneimmille paikoille. Kaupunkielämää pääset aistimaan viihtyisässä Funchalissa, jossa on runsaasti hyviä ravintoloita ja kahviloita.

Madeira sijaitsee Atlantilla, n. 1000 km Portugalin mantereen länsipuolella. Valikoimassamme on kaikkea perhehotelleista lämmitettyine uima-altaineen perinteisiin luksushotelleihin Funchalissa, Canico do Baixossa, Calhetassa ja Santanassa. Madeiralle voit matkustaa syyskuusta aina toukokuulle asti.

Mitä tehdä Madeiralla?
Seikkailuhenkiset perheet voivat osallistua delfiinisafarille, ja rohkeimmat lähteä kokeilemaan canyoningia, jossa laskeudutaan vuorenrinteitä alaspäin. Saarella on myös golfkenttiä rauhallisemman lomanvieton ystäville. Kun mielit ostoksille, kysy vinkkejä Funchalin parhaista ostoskaduista, joilta voit hankkia ihania kenkiä ja laukkuja. Järjestämme myös levadavaelluksia ja retkiä paikallisille maaseutumarkkinoille. Voit myös vuokrata auton ja tutustua näin saareen omaan tahtiin.
Lue tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Madeiran ilmasto
Katso Madeiran lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.

Passi ja viisumi
Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Portugalin passi- ja viisumikäytännöistä»

 

Sulje

Suosituimmat hotellit