Portugali

Portugali on yksi Euroopan monipuolisimmista ja houkuttelevimmista matkailumaista. Etsit sitten pitkiä hiekkarantoja, vehreää luontoa, viehättäviä kaupunkeja tai kulinaarisia elämyksiä. Portugalissa saat lisäksi mukavasti vastinetta rahoillesi. Valikoimassamme on kaunis Madeiran saari sekä Lissabonin kaupunki.  Lue lisää

Portugali on yksi Euroopan monipuolisimmista ja houkuttelevimmista matkailumaista. Etsit sitten pitkiä hiekkarantoja, vehreää luontoa, viehättäviä kaupunkeja tai kulinaarisia elämyksiä. Portugalissa saat lisäksi mukavasti vastinetta rahoillesi. Valikoimassamme on kaunis Madeiran saari sekä Lissabonin kaupunki. 

Elämyksiä ympäri vuoden
Portugali ei pinta-alaltaan ole suuren suuri, mutta matkailumaana se on nostanut suosiotaan.  Suosion takana ovat niin ilmasto, luonto ja rannat kuin viinit ja nähtävyydet.

Madeira
Vehreän Madeiran saaren upeat maisemat salpaavat hengityksen. Kaupunkielämää pääset aistimaan viihtyisässä Funchalissa, jossa on runsaasti hyviä ravintoloita ja kahviloita. Madeira on todellinen paratiisi kaikille patikoinnin, viinibaarien ja mukulakivikatuisten kortteleiden ystäville. Madeira sijaitsee Atlantilla, n. 1000 km Portugalin mantereen länsipuolella. 

Lissabon
Seitsemälle kukkulalle rakennettu Lissabon tarjoaa niin historiaa ja nykytaidetta kuin ostoksia ja huveja.  Ja koska Lissabon sijaitsee rannikolla, voi se ylpeillä myös lukuisilla kala- ja äyriäisravintoloillaan. 

Siitä, mitä voit tehdä lomallasi Portugalissa, voit lukea kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Portugalin ilmasto
Katso lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.

Passi ja viisumi
Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Portugalin passi- ja viisumimääräyksistä»

Sulje

Suosituimmat hotellit