Sri Lanka

Sri Lankan trooppiseen saarivaltioon voit matkustaa ympäri vuoden. Saaressa houkuttelevat sen vihertävänhohtoiset vuoret ja retket temppeleihin ja kansallispuistoihin. Sekä toisaalta hienot hotellit palmujen reunustamilla rannoilla. Lue lisää

Sri Lankan trooppiseen saarivaltioon voit matkustaa ympäri vuoden. Saaressa houkuttelevat sen vihertävänhohtoiset vuoret ja retket temppeleihin ja kansallispuistoihin. Sekä toisaalta hienot hotellit palmujen reunustamilla rannoilla.

Sri Lankan smaragdinvihreä maa Intian kaakkoispuolella tarjoaa lyömättömän yhdistelmän rantaelämää ja elämyksiä. Yhtenä päivänä uit turkoosissa laguunissa, seuraavana vaeltelet polkupyörien, eksoottisten hedelmien ja ruuan tuoksujen keskellä elämää sykkiviä katumarkkinoita.

Mukavasti suoralla lomalennolla
Vain TUIlla pääset nauttimaan suoran lomalennon ja hyvinvarusteltujen rantahotellien tarjoamasta mukavuudesta. Talvella lennämme Sri Lankalle maailman nykyaikaisimmalla lentokoneella, Dreamliner 787, noin yhdeksässä tunnissa. Kesälle lennämme Sri Lankaan reittilennolla.

Löydä oikea lomakohde ja hotelli

  • Ahungalla – yksi länsirannikon hienoimmista hiekkarannoista. RIU-hotelli suurilla altailla sopii niin pariskunnille kuin lapsiperheille.
  • Bentota – pitkä ja koskematon ranta ja vesiurheilua laguunissa. Asut lähellä rantaa, siirtomaatyyliä ja modernia designia yhdistävässä hotellissa.
  • Hikkaduwa – suosittu rantalomakohde, jossa voit sukeltaa, snorklata, surffata ja viihtyä rantajuhlissa.
  • Negombo – oikea kaupunki, jossa hotellit sijaitsevat laguunissa, hiekkarannan äärellä.
  • Mount Lavinia – klassinen siirtomaatyylinen hotelli rannalla, pääkaupunki Colombon ulkopuolella.

Retkiä temppeleille ja maustepuutarhoihin
Mitä tehdä Sri Lankalla? Rantojen ohella houkuttelevat vehreät, terassiviljelmien peitossa olevat vuoret, buddhalaistemppelit, teeviljelmät ja sukeltamiseen ja snorklaamiseen sopivat koralliriutat. Lähistöllä on lisäksi kansallispuistoja norsuineen ja leopardeineen. Retkivalikoimamme on monipuolinen, mm. kaikkea Pyhän Hampaan temppelistä Kandissa aina valassafareihin. Voit myös vuokrata auton kuljettajineen ja kierrellä saarta omin päin. 

Siitä mitä muuta voit tehdä lomallasi Sri Lankalla, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Sri Lankan ilmasto
Sri Lankan ilmasto on trooppinen. Päivälämpötila on noin 30 astetta ympäri vuoden. Alkuvuodesta dominoi koillismonsuuni, joka aiheuttaa sateita itäpuolelle. Huhtikuusta kesäkuun puoleen väliin on länsipuolella sateisinta. Lue lisätietoja Sri Lankan säästä »

Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Sri Lankan passi- ja viisumikäytännöistä»

Sulje

Suosituimmat hotellit