Sri Lanka

Sri Lankan trooppiseen saarivaltioon voit matkustaa ympäri vuoden. Saaressa houkuttelevat sen vihertävänhohtoiset vuoret ja retket temppeleihin ja kansallispuistoihin. Sekä toisaalta myös hienot hotellit palmujen reunustamilla rannoilla. Talvikaudella voit TUIn kautta matkustaa Sri Lankaan mukavasti suoralla Dreamliner-lomalennolla. Lue lisää

Sri Lankan trooppiseen saarivaltioon voit matkustaa ympäri vuoden. Saaressa houkuttelevat sen vihertävänhohtoiset vuoret ja retket temppeleihin ja kansallispuistoihin. Sekä toisaalta myös hienot hotellit palmujen reunustamilla rannoilla. Talvikaudella voit TUIn kautta matkustaa Sri Lankaan mukavasti suoralla Dreamliner-lomalennolla.

Sri Lankan smaragdinvihreä maa Intian kaakkoispuolella tarjoaa lyömättömän yhdistelmän rantaelämää ja elämyksiä. Yhtenä päivänä uit turkoosissa laguunissa, seuraavana vaeltelet polkupyörien, eksoottisten hedelmien ja ruuan tuoksujen keskellä elämää sykkiviä katumarkkinoita.

Retkiä temppeleille ja maustepuutarhoihin
Mitä tehdä Sri Lankalla? Rantojen ohella houkuttelevat vehreät, terassiviljelmien peitossa olevat vuoret, buddhalaistemppelit ja teeviljelmät. Maan erityinen kansallisaarre on Pyhän Hampaan temppeli Kandissa, ja kiehtovia ovat myös rannikon edustalla järjestettävät valassafarit ja snorklaamiseen soveltuvat koralliriutat. Lähistöllä on lisäksi kansallispuistoja norsuineen ja leopardeineen.

Talvella mukavasti suoralla lomalennolla
Talvella, parhaaseen huippusesonkiaikaan, lennämme Sri Lankalle modernilla ja hiljaisella Dreamlinerilla, noin yhdeksässä tunnissa. Reittilentovaihtoehtoja tarjoamme lomakohteeseen ympäri vuoden. Kesäkaudella saarella ei ole suomalaisia tai pohjoismaalaisia oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä TUIn online-keskukseen tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Sri Lankan ympärivuotiset lomakohteet
Klikkaa linkkiä ja lue enemmän lomakohteista, niiden rannoista ja parhaista hotelleista.

  • Ahungalla – yksi länsirannikon hienoimmista hiekkarannoista. RIU-hotelli suurilla altailla sopii niin pariskunnille kuin lapsiperheille.
  • Bentota – pitkä ja koskematon ranta ja vesiurheilua laguunissa. Asut lähellä rantaa, siirtomaatyyliä ja modernia designia yhdistävässä hotellissa.
  • Hikkaduwa – suosittu rantalomakohde, jossa voit sukeltaa, snorklata, surffata ja viihtyä rantajuhlissa.
  • Negombo – oikea kaupunki, jossa hotellit sijaitsevat laguunissa, hiekkarannan äärellä.
  •  
  • Mount Lavinia – klassinen siirtomaatyylinen hotelli rannalla, pääkaupunki Colombon ulkopuolella.

Talven tarjonta
Talvikaudella lomavalikoimamme on laajempi, ja voit matkustaa kauttamme lisäksi seuraaviin lomakohteisiin:

  • Waikal – rauhallinen rantakohde Negombon ulkopuolella edullisine hotelleineen.
  • Wadduwa – eksklusiivinen piilopaikka, viiden tähden hotelli rannalla
  • Kalutara – pieni kaupunki rantoineen lähellä paikalliselämää

Siitä mitä muuta voit tehdä lomallasi Sri Lankalla, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Yhdistelmäloma Sri Lanka – Malediivit 
Talvella voit varata todellisen unelmaloman: Malediivit ja Sri Lanka yhdellä ja samalla lomalla! Lennät suoraan Sri Lankaan Dreamliner 787:lla, josssa lomailet vajaan viikon temppelien, markkinoiden ja safaripuistojen maailmassa. Viikon jälkeen siirryt lentäen Malediiveille viettämään lomaa paratiisirannoilla uiden, snorklaten ja auringosta nauttien. Hotellisi voit valita useasta eri atollista ja hotellista. Malediiveilta palaat takaisin Sri Lankalle kotimatkaa varten. Viimeisen yön vietät mahdollisesti Sri Lankalla lentoaikatauluista riippuen. 

Yhdistelmäloman hintaan sisältyy kaikki lentomatkat sekä kuljetukset lentokenttien ja hotellien välillä. Varaa valitsemalla varaus-valikossa "Yhdistelmälomat" 

Sri Lankan ilmasto
Sri Lankan ilmasto on trooppinen. Päivälämpötila on noin 30 astetta ympäri vuoden ja veden lämpötila noin 27–28 astetta. Voimakkaita, mutta nopeasti ohimeneviä sadekuuroja esiintyy läpi vuoden, mutta yleisempiä sateet ovat kesäkuukausina. Lue lisätietoja Sri Lankan säästä »

Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Sri Lankan passi- ja viisumikäytännöistä»

Sulje

Suosituimmat hotellit