Waikal

Negombosta pohjoiseen päin hienojen rantojen äärellä on useita lomahotelleja altaineen, aktiviteetteineen ja ravintoloineen. Kohde sopii mainiosti niin lapsiperheille kuin kaikille, jotka haluavat majoittua mukavasti ja tutustua ympäristöön retkiä tehden. Lue lisää

Negombosta pohjoiseen päin hienojen rantojen äärellä on useita lomahotelleja altaineen, aktiviteetteineen ja ravintoloineen. Kohde sopii mainiosti niin lapsiperheille kuin kaikille, jotka haluavat majoittua mukavasti ja tutustua ympäristöön retkiä tehden.

Lähellä pientä Waikalin kylää, Negombosta pohjoiseen, sijaitsee lomahotellien rypäs upeiden hiekkarantojen tuntumassa. Hotelleissa on ravintoloita, urheiluaktiviteetteja ja viihdeohjelmaa, itse kylässä vain muutama ravintola ja kauppa.

Kaupunkielämää Negombossa
Jos haluat lähteä retkelle, pääset tuk-tukilla ja taksilla kätevästi Negomboon, joka on aito kaupunki kauppoineen, markkinoineen ja äyriäisravintoloineen.

Tutustu Sri Lankaan
Oletko kiinnostunut näkemään enemmän? Voit vuokrata auton omalla kuljettajalla tai osallistua opastetuille retkillemme. Suuntaa vihreänä hohtaville vuorille, joilla tunnettua Ceylonin teetä viljellään. Tai tutustu pääkaupunkiin Colomboon, joka on mukava sekoitus siirtomaatyylisiä taloja, ostoskeskuksia, basaarikortteleita ja gallerioita. Pyhän hampaan temppeli Kandyssa on tunnettu nähtävyys. Täällä säilytetään yhtä buddhismin tärkeimmistä pyhäinjäännöksistä, Buddhan kultaan upotettua poskihammasta. Halutessasi löydät lähempääkin useita tutustumisen arvoisia paikkoja.

Paikalliselämää ja kuhisevia markkinoita
Sri Lankan värikäs kulttuuri on jo sinällään elämys. Katumarkkinoiden polkupyörien vilinä, vihanneskojut ja ruuan tuoksut. Ystävällisesti hymyilevät ihmiset pukeutuneina batiikkikuvioisiin vaatteisiin. Kalastajat, jotka pyydystävät sardiineja matalasta vedestä korkeiden paalujen päältä. Missä sitten oletkin, olet aina lähellä saarelaisten arkipäivää – ja ehkä juuri se onkin paras lomamuistosi Sri Lankalta.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Safari Yalan kansallispuistossa
  • Colombon kokopäiväretki temppeleineen ja markkinoineen
  • Valassafari

Muistathan, että voit varata retket jo etukäteen ennen matkaa.

Yhdistä Malediiveihin 
Voit varata myös upean yhdistelmäloman Sri Lanka – Malediivit. Vietät ensimmäisen viikon Sri Lankalla, josta siirryt lentäen Malediiveille. Malediiveilta palaat takaisin Sri Lankalle kotimatkaa varten.  Lue lisää yhdistelmälomasta. 

Suora lento Dreamlinerilla
Vain TUI lennättää sinut Sri Lankaan suoralla lomalennolla. Matka kestää noin 9 tuntia Boeing 787 Dreamlinerilla, maailman moderneimmalla matkustajalentokoneella.

Sulje

Suosituimmat hotellit