Ao Nang – Krabi

Ao Nangin rantalomakohde sijaitsee mantereella Krabin provinssin sydämessä, Phuketin saaren itäpuolella. Pitkällä rantakadulla on värikäs kirjo kauppoja, räätäleitä, ravintoloita ja markkinakojuja. Pitkähäntäveneillä pääset kätevästi ympäröivän saariston upeille rannoille.  Lue lisää

Ao Nangin rantalomakohde sijaitsee mantereella Krabin provinssin sydämessä, Phuketin saaren itäpuolella. Pitkällä rantakadulla on värikäs kirjo kauppoja, räätäleitä, ravintoloita ja markkinakojuja. Pitkähäntäveneillä pääset kätevästi ympäröivän saariston upeille rannoille. 

Ao Nangin pitkänomaisella lahdella on kapea hiekkaranta. Rannasta on kehittynyt liikenteen solmukohta kauniille pitkähäntäveneille. Ao Nangissa on kesällä silloin tällöin voimassa uimakielto voimakkaiden merivirtausten vuoksi, mutta läheisillä saarilla uiminen ja snorklaaminen on tällöinkin mahdollista. 

Pitkähäntäveneillä paratiisirannoille
Todelliset paratiisirannat sijaitsevat lyhyen venematkan päässä saaristossa. Muutamalla Thaimaan bahtilla saat kyydin Ao Phra Nangille, jonka Sunday Times on valinnut maailman toiseksi hienoimmaksi rannaksi. Samaa trooppista tunnelmaa löytyy myös Chicken Islandilta (Koh Kai) ja Railaylta.

Snorklaajien paratiisi ja retkiä viidakkoon
Snorklausolosuhteet ovat täällä lähes täydelliset. Anemone Reef ja Shark Point ovat sukellus- ja snorklauspaikoista tunnetuimmat. Ao Nangista pääset veneellä myös suoraan Phi Phi -saarille. Läheisiin sademetsiin on myös mahdollista lähteä patikoimaan ja melomaan. 

Sadekuuroja, auringonpaistetta ja edullisempi hintataso
Yhä useammat valitsevat Thaimaan myös kesällä. Vaikka riski trooppisista sateista on jonkin verran suurempi kesäaikaan, paistaa Thaimaassa kuitenkin useimmiten aurinko ja lämpötila on yhtä korkealla kuin talvikaudella. Lomakohteissa on kuitenkin selvästi rauhallisempaa kesällä, ja hintatasokin edullisempi kuin vilkkaamman matkailukauden aikana. Kohde onkin saanut korkeimmat arvosanat juuri kesäasiakkailtamme! 

 

Sulje