Khao Lak

Khao Lakissa sademetsien reunustamat rannat jatkuvat kilometri toisensa perään. Upeat hotellimme sijaitsevat aivan rannalla ja niillä on suuret allasalueet. Keskustassa on sekä iltamarkkinoita että kodikkaita ravintoloita.  Lue lisää

Khao Lakissa sademetsien reunustamat rannat jatkuvat kilometri toisensa perään. Upeat hotellimme sijaitsevat aivan rannalla ja niillä on suuret allasalueet. Keskustassa on sekä iltamarkkinoita että kodikkaita ravintoloita. 

Khao Lakin rannikko sijaitsee mantereella Phuketin pohjoispuolella. Khao Lakissa matkailijoita viehättävät luonto ja paikallinen arkipäivän elämä. Osa Khao Lakin alueesta on lähes autiota, mutta toisaalla pieniä kyläkeskuksia hotelleineen, ravintoloineen ja kauppoineen on taas tiheämmin. Khao Lakin keskustassa osa ravintoloista, spa-keskuksista ja kaupoista on avoinna myös kesäkaudella. 

Hotelleja unelmarannoilla
Minkä TUIn hotellin sitten Khao Lakista valitsetkin, voit odottaa tasokkuutta ja suuria allasalueita. Valikoimassamme on myös lapsivapaita hotelleja, joissa voit uida suoraan huoneestasi käsin. Sekä myös De Luxe -hotelli, jonka uima-allas on Kaakkois-Aasian suurin. Lue lisää hotelleista hotelliesittelyistä.

Retkivinkkejä

  • Veneretki Phi Phi -saarille
  • Viidakkosafari Khao Sokin kansallispuistossa
  • Melontaa luolilla ja laguuneilla

Kuurosateita, auringonpaistetta ja alhaisempi hintataso
Yhä useammat valitsevat Thaimaan kesänsä lomakohteeksi. Vaikka lyhyiden sadekuurojen riski onkin hieman suurempi kesäkaudella, paistaa useimmiten aurinko. Lämmintä ja ihanaa Thaimaassa onkin läpi vuoden. Lisäksi kesäkaudella elämänmeno Thaimaassa on mukavan rauhallista ja hintatasokin alhaisempi kuin talvikaudella. Ja asiakaskyselyissä TUIn kesäkausi Thaimaassa saa korkeat arvosanat.  

 

Sulje