Khao Lak

Khao Lak on tunnettu kilometrien pituisista, kookospalmujen reunustamista rannoistaan ja trooppisista sademetsistään. Täällä on sekä pienempiä että suurempia keskuksia, thaimaalaisia iltamarkkinoita, kauppoja ja monia viihtyisiä ravintoloita. Talvikaudella lennämme tänne suorin lennoin, lentoaika noin 11 tuntia. Hotellivalikoimassamme on mm. perheystävällinen TUI Family Life rantabungaloweineen ja ilman lapsia matkustaville aikuisille TUI Sensimar. Lue lisää

Khao Lak on tunnettu kilometrien pituisista, kookospalmujen reunustamista rannoistaan ja trooppisista sademetsistään. Täällä on sekä pienempiä että suurempia keskuksia, thaimaalaisia iltamarkkinoita, kauppoja ja monia viihtyisiä ravintoloita. Talvikaudella lennämme tänne suorin lennoin, lentoaika noin 11 tuntia. Hotellivalikoimassamme on mm. perheystävällinen TUI Family Life rantabungaloweineen ja ilman lapsia matkustaville aikuisille TUI Sensimar.

Minkä Khao Lakin hotelleistamme sitten valitsetkin, voit odottaa tasokkuutta, eleganttia thaimaalaista arkkitehtuuria sekä suuria allasalueita. Osa hotelleista sijaitsee lähellä keskustaa, toiset hieman kauempana rannikolla, jolla vaaleat korallihiekkaiset rannat seuraavat toisiaan. Rannat tuntuvat todella koskemattomilta ja luonnonkauniilta, koska aurinkotuolit ovat sallittuja vain hotellien läheisillä rantaosuuksilla.

Khao Lakin rannat etelästä pohjoiseen

  • Khao Lakin ranta (Khao Lak South Beach) – pitkä, ravintoloiden ja kauppojen reunustama ranta. 10 minuutin taksimatka Khao Lakin keskustasta
  • Nang Thong – suosittu ranta, jossa meren äärellä muutamia pieniä ravintoloita ja lisää kivenheiton päässä keskustassa. Täällä sijaitsee aikuisille suunnattu TUI Sensimar -hotelli.
  • Bang Niang – lähellä pientä, paikallista keskustaa, jossa on ravintoloita ja markkinat päätien varressa.
  • Khuk Khak – rauhallinen ranta, jolla kymmenkunta ravintolaa. Lyhyt matka autolla Bang Niangista
  • Pakarang – kaunis ja rauhallinen ranta, jolla on kourallinen rantakuppiloita. Kävele puolessa tunnissa Khuk Khakille tai ota taksi White Sands Beachille, jolla on tasokkaita ravintoloita.
  • Bangsak – kilometrien pituinen, palmujen reunustama luonnonranta. Rauhallinen ranta, jolla muutama pieni ravintola.
  • Pak Weep – rauhallinen ranta lähellä luonnonsuojelualuetta. Rannalla on muutama rantaravintola, keskustaan pääset taksilla noin vartissa. Täällä sijaitsee upea TUI Family Life Mai Khao Lak -hotellimme, jossa on talvikaudella maksuttomat lastenkerhot, liikuntatunteja ja muita aktiviteetteja.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Veneretki Phi Phi -saarille
  • Viidakkosafari Khao Sokin kansallispuistossa
  • Melontaa luolilla ja laguuneilla
Golfia ja ostoksia
Lähin golfkenttä sijaitsee 15 kilometrin päässä Khao Lakin keskustasta. Jos taas haluat kierrellä kaupoissa, voit lähteä Phuketiin ostosretkelle. 

Suora lento talvella
Tänne voit lentää suorin lomalennoin talvikaudella joko Phuketin tai Krabin kautta (Krabi International Airport). Lentoaika on noin 11 tuntia. Talvella tarjoamme myös reittilentovaihtoehdon.

Reittilennoin kesällä
Kesäkaudella lennät kohteeseen reittilennoin, tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja.

Sulje

Suosituimmat hotellit