Bangtao Beach

Kuusi kilometriä pitkä Bangtao Beachin ranta on yksi Phuketin pisimmistä rannoista. Valkeine ja pehmeine korallihiekkaisine rantoineen lomakohde tarjoaa erinomaiset puitteet stressivapaalle lomalle. Lue lisää edullisista perhehotelleistamme hotelliesittelyistä.  Lue lisää

Kuusi kilometriä pitkä Bangtao Beachin ranta on yksi Phuketin pisimmistä rannoista. Valkeine ja pehmeine korallihiekkaisine rantoineen lomakohde tarjoaa erinomaiset puitteet stressivapaalle lomalle. Lue lisää edullisista perhehotelleistamme hotelliesittelyistä. 

Bangtao Beachillä sijaitsee Perhelöytö-hotellimme Arinara Bangtao Beach (aiemmalta nimeltään Dalar), joka on edullinen vaihtoehto etenkin perheille, joissa on enemmän kuin kaksi lasta. Arinara sijaitsee erinomaisella paikalla rannalla ja sillä on hieno allasalue ja mahdollisuus kuntoiluun ja hierontaan. 

Rauhallinen Bangtao Beach
Bangtaon rannalla voit rentoutua rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä, huojuvien kookospalmujen katveessa. Kivenheiton päässä on joitain paikallisia ravintoloita.

Aaltoja ja merivirtauksia
Kesäkaudella saattavat aallot ja merivirtaukset aiheuttaa uimakiellon meressä useilla saaren rannoille. Kesällä rannat soveltuvatkin ennen kaikkea kävelyretkiin, uiminen on suositeltavaa hotellin uima-altaassa. Voit halutessasi tehdä päiväretkiä saaren muille rannoille. 

Huvielämää ja ostoksia

Jos kaipaat enemmän ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia, pääset helposti sekä Phuket Towniin että Patongille. Bangtao Beachiltä on alle puolen tunnin taksimatka Phuket Towniin, jossa sijaitsee Central Festival -ostoskeskus. Patongilta löydät Jungceylon -ostoskeskuksen ja sen sadat kaupat ja ravintolat. Molemmissa paikoissa pidetään myös paikallisia markkinoita.

Pelaa golfia
 Mikäli lomailet Bangtao Beachillä ja haluat pelata golfia, on 18-reikäinen Laguna-kenttä lähin, mutta Phuketissa on useita muitakin kenttiä. Golfin varaat paikan päällä.

Mielenkiintoisia retkiä
Lähde mukaan retkillemme, tässä muutama esimerkki:

  • Veneretki Phi Phi -saarille
  • Viikonloppumarkkinat Phuket Townissa
  • Melontaa luolilla ja laguuneilla

Kuurosateita, auringonpaistetta ja alhaisempi hintataso
Yhä useammat valitsevat Thaimaan kesänsä lomakohteeksi. Vaikka lyhyiden sadekuurojen riski onkin hieman suurempi kesäkaudella, paistaa useimmiten aurinko. Lämmintä ja ihanaa Thaimaassa onkin läpi vuoden. Lisäksi kesäkaudella elämänmeno Thaimaassa on mukavan rauhallista ja hintatasokin alhaisempi kuin talvikaudella. Ja asiakaskyselyissä TUIn kesäkausi Thaimaassa saa korkeat arvosanat.  

Sulje

Suosituimmat hotellit