Bangtao Beach

Kuusi kilometriä pitkä Bangtao Beachin ranta on yksi Phuketin upeimmista rannoista. Valkeine ja pehmeine korallihiekkaisine rantoineen lomakohde tarjoaa erinomaiset puitteet stressivapaalle lomalle. Talvikaudella lennämme tänne suorin lennoin, lentoaika noin 11 tuntia. Lue lisää

Kuusi kilometriä pitkä Bangtao Beachin ranta on yksi Phuketin upeimmista rannoista. Valkeine ja pehmeine korallihiekkaisine rantoineen lomakohde tarjoaa erinomaiset puitteet stressivapaalle lomalle. Talvikaudella lennämme tänne suorin lennoin, lentoaika noin 11 tuntia.

Pitkän, vaalean rannan varrella on muutamia pieniä ravintoloita, hotelleja, golfklubi ja kauniita suolavesilaguuneja. Voit nauttia rentouttavista kävelyistä rantaviivaa pitkin pehmeällä hiekalla.

Mikä hotelli sopisi sinulle?
De Luxe -hotellimme Angsana Laguna Phuket sijaitsee rannan keskiosassa laguunin äärellä ja lähellä golfrataa. Perheystävällinen ja edullinen hotelli SuneoClub Arinara Beach sijaitsee pidemmällä, etelämpänä lähellä pientä,mutta viehättävää kyläkeskittymää. Molemmat hotellit ovat aivan rannalla.

Huvielämää ja ostoksia
Jos kaipaat enemmän ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia, pääset helposti sekä Phuket Towniin että Patongille. Patongilla on Jungceylon -ostoskeskus, jossa on satoja kauppoja ja ravintoloita. Phuket Townissa puolestaan on Central Festival -ostoskeskus. 

Mielenkiintoisia retkiä

  • Veneretki Bounty Islandille (Racha Yai), Coral Islandille ja Phi Phi -saarille
  • Sukellusta ja snorklausta sekä aloittelijoille että kokeneille
  • Viidakkovaellusta ja melontaa
  • Pyöräilyä Koh Yao Noilla

Suora lento talvella
Bangtao Beachille voit lentää suorin lomalennoin talvikaudella joko Phuketin tai Krabin kautta (Krabi International Airport). Lentoaika noin 11 tuntia. Talvella tarjoamme myös reittilentovaihtoehdon. 

Reittilennoin kesällä
Kesäkaudella lennät kohteeseen reittilennoin, tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja.

Sulje

Suosituimmat hotellit