Phuket

TUIn kautta voit matkustaa Phuketiin vuoden ympäri. Talvikaudella lennämme tänne suorin lennoin. Phuketissa sinua odottavat hiekkarannat, snorklausvedet, ostospaikat, laaja lomakohdetarjonta sekä hotelleja edullisista vaihtoehdoista luksukseen.  Lue lisää

TUIn kautta voit matkustaa Phuketiin vuoden ympäri. Talvikaudella lennämme tänne suorin lennoin. Phuketissa sinua odottavat hiekkarannat, snorklausvedet, ostospaikat, laaja lomakohdetarjonta sekä hotelleja edullisista vaihtoehdoista luksukseen. 

Phuketin monet kasvot
Pitkiä rantoja, markkinoita, yökerhoja, ostoskeskuksia tai loputonta ravintolatarjontaa etsivät löytävät varmasti kaiken Phuketista. Mutta Phuketissa on tarjolla myös rauhallisia keitaita ja linnunlaulua sekä pieniä ja yksinkertaisia tulista thai-ruokaa myyviä kojuja. Yhtä laaja on hotellivalikoimamme Phuketissa: tasokkaista, runsaasti aktiviteetteja tarjoavista lomahotelleista yksinkertaisiin bungaloweihin. Valitse joukosta oma suosikkisi! 

Vinkkejä lomaan Phuketissa
Sukellus ja snorklaus ovat suosittuja harrastuksia Phuketissa. Voit myös lähteä viidakkovaellukselle tai melomaan. Golfia harrastaville Phuketissa on kahdeksan golfkenttää. Monissa TUIn hotelleissa on kuntosali tai muita liikuntamahdollisuuksia. Veneretket Phi Phi -saarille ovat myös todella suosittuja. 

Vuoden ympäri kohteet Phuketissa
Linkkien alta löydät lisätietoa Phuketin lomakohteiden rannoista, ostosmahdollisuuksista, huveista ja parhaista hotelleistamme.

 • Bangtao Beach – kuuden kilometrin ranta, hotelleja perheille ja pariskunnille
 • Cape Panwa – rauhallinen niemi, jossa sekä perhe- että spahotelli
 • Kamala Beach – useita uniikkeja hotelleja rennossa ilmapiirissä
 • Karon Beach – laaja tarjonta ravintoloita, erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia ja rantaelämää
 • Kata Beach – matala lapsiystävällinen ranta, monta upeaa hotellia
 • Kata Noi Beach – rauhallinen keidas lähellä vilkkaampaa Kata Beachia
 • Patong Beach – ostosparatiisi ja iltaelämän keskus, hotelleja hyvillä paikoilla
 • Tri Trang Beach – rauhallinen keidas, Blue Star -hotelli talvikaudella ja hyvät snorklausmahdollisuudet

Talvikauden kohteet

 • Mai Khao Beach – yksi Phuketin pisimmistä rannoista, viiden tähden De Luxe -hotelli
 • Nai Thon Beach – valkeat rannat ja viidakonpeittämät kukkulat, täällä asut design-hotellissa
 • Nai Yang Beach – viihtyisää lomailua ja pitkä, leveä ranta
 • Surin Beach – elegantti keidas, jolla upea ranta ja romanttisia auringonlaskuja

Suora lento talvella
Tänne voit lentää suorin lomalennoin talvikaudella joko Phuketin tai Krabin kautta (Krabi International Airport). Lentoaika on noin 11 tuntia. Talvella tarjoamme myös reittilentovaihtoehdon.

Reittilennoin kesällä
Kesäkaudella lennät kohteeseen reittilennoin, tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja.

Sää ja ilmasto
Monet pohtivat, milloin olisi paras aika matkustaa Phuketiin. Joulukuusta maaliskuuhun täällä on huippusesonki, jolloin ilmasto on lämmintä ja paikoin kuivaa. Yhä useampi kuitenkin matkustaa Phuketiin kesällä, jolloin kuurosateiden riski on suurempi mutta useimmiten sää on suotuisa ja lämmin ympäri vuoden. Kesällä lomakohteet ovat rauhallisempia ja hintataso edullisempi. Lue lisää Phuketin säästä.

 

Sulje

Suosituimmat hotellit