Phuket

TUIlla kanssa voit matkustaa Phuketiin vuoden ympäri. Suoran lennon päässä Phuketissa sinua odottavat hiekkarannat, snorklausvedet, ostospaikat, laaja lomakohdetarjonta sekä hotelleja edullisista vaihtoehdoista luksukseen.  Lue lisää

TUIlla kanssa voit matkustaa Phuketiin vuoden ympäri. Suoran lennon päässä Phuketissa sinua odottavat hiekkarannat, snorklausvedet, ostospaikat, laaja lomakohdetarjonta sekä hotelleja edullisista vaihtoehdoista luksukseen. 

Phuketin monet kasvot
Pitkiä rantoja, markkinoita, yökerhoja, ostoskeskuksia tai loputonta ravintolatarjontaa etsivät löytävät varmasti kaiken Phuketista. Mutta Phuketissa on tarjolla myös rauhallisia keitaita ja linnunlaulua sekä pieniä ja yksinkertaisia tulista thai-ruokaa myyviä kojuja. Yhtä laaja on hotellivalikoimamme Phuketissa: tasokkaista, runsaasti aktiviteetteja tarjoavista lomahotelleista yksinkertaisiin bungaloweihin. Valitse joukosta oma suosikkisi! 

Vinkkejä lomaan Phuketissa
Sukellus ja snorklaus ovat suosittuja harrastuksia Phuketissa. Voit myös lähteä viidakkovaellukselle tai melomaan. Golfia harrastaville Phuketista löytyy kahdeksan golfkenttää. Monissa TUIn hotelleissa on kuntosali tai muita liikuntamahdollisuuksia. Veneretket Phi Phi -saarille ovat myös todella suosittuja. 

Valitse lomakohteesi!
Linkkien alta löydät lisätietoa Phuketin lomakohteiden rannoista, ostosmahdollisuuksista, huveista ja parhaista hotelleista.

  • Bangtao Beach – kuuden kilometrin ranta, hotelleja perheille ja pariskunnille
  • Kamala Beach – useita uniikkeja hotelleja rennossa ilmapiirissä
  • Karon Beach – laaja tarjonta ravintoloita, erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia ja rantaelämää
  • Kata Beach – matala lapsiystävällinen ranta, monta upeaa hotellia
  • Kata Noi Beach – rauhallinen keidas lähellä vilkkaampaa Kata Beachia
  • Patong Beach – ostosparatiisi ja iltaelämän keskus, hotelleja hyvillä paikoilla
  • Tri Trang Beach – perhehotelleja ja snorklausmahdollisuuksia
Sulje

Suosituimmat hotellit