Kamala Beach

Kaunis ja rauhallinen Kamala Beach sijaitsee palmujen reunustamien niemien keskellä Phuketin länsirannikolla. Asut rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä, silti lähellä Phuketin ostos- ja huvitarjontaa sekä loma-aktiviteetteja ja retkikohteita.  Lue lisää

Kaunis ja rauhallinen Kamala Beach sijaitsee palmujen reunustamien niemien keskellä Phuketin länsirannikolla. Asut rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä, silti lähellä Phuketin ostos- ja huvitarjontaa sekä loma-aktiviteetteja ja retkikohteita. 

Kuunsirpin muotoisella rannalla on pituutta useita kilometrejä. Kamalan kylässä, rannan eteläpäässä sijaitsevat useimmat ravintolat, kaupat ja räätälinliikkeet, mutta muuten palvelut ovat vähäiset.

Aaltoja ja merivirtauksia
Kesäkaudella saattavat aallot ja merivirtaukset aiheuttaa uimakiellon meressä useilla saaren rannoille. Kesällä rannat soveltuvatkin ennen kaikkea kävelyretkiin, uiminen on suositeltavaa hotellin uima-altaassa. Voit halutessasi tehdä päiväretkiä saaren muille rannoille. 

Kaunista designia ja lyömätön merinäköala
Uniikkien hotellien joukkoon kuuluva Cape Sienna sopii ilman pieniä lapsia matkustaville aikuisille, jotka haluavat asua hyvin. Hotelli sijaitsee kalliolla, josta on näkymä kimaltavalle merelle. Allasalue ja ravintola on rakennettu terasseille, joilta on myös merinäköala. Hotellilla voit nauttia thaihieronnasta, monista kauneushoidoista sekä joogata paljaan taivaan alla.  

Lähellä Patongia
Jos kaipaat vaihtelua Kamalan rauhalliseen elämään, suuntaa Patongille, jonne on vain 10 minuutin matka autolla. Patongilta löydät muun muassa runsaasti ravintoloita, yömarkkinat ja ostoskeskus Jungceylonin, joka koostuu sadoista kaupoista. Täältä löydät kaikkea merkkivaatteista käsitöihin ja elektroniikkaan.

Retkivinkkejä
Lähde mukaan mielenkiintoisille retkille kuten 

  • Veneretki Phi Phi -saarille
  • Viikonloppumarkkinat Phuket Townissa
  • Melontaa luolilla ja laguuneilla

Kuurosateita, auringonpaistetta ja alhaisempi hintataso
Yhä useammat valitsevat Thaimaan kesänsä lomakohteeksi. Vaikka lyhyiden sadekuurojen riski onkin hieman suurempi kesäkaudella, paistaa useimmiten aurinko. Lämmintä ja ihanaa Thaimaassa onkin läpi vuoden. Lisäksi kesäkaudella elämänmeno Thaimaassa on mukavan rauhallista ja hintatasokin alhaisempi kuin talvikaudella. Ja asiakaskyselyissä TUIn kesäkausi Thaimaassa saa korkeat arvosanat.  

 

 

Sulje

Suosituimmat hotellit