Kamala Beach

Kaunis ja rauhallinen Kamala Beach sijaitsee palmujen reunustamien niemien keskellä Phuketin länsirannikolla. Asut rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä, silti lähellä Phuketin ostos- ja huvitarjontaa sekä loma-aktiviteetteja ja retkikohteita. Talvikaudella lennämme tänne suorin lennoin, lentoaika noin 11 tuntia. Lue lisää

Kaunis ja rauhallinen Kamala Beach sijaitsee palmujen reunustamien niemien keskellä Phuketin länsirannikolla. Asut rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä, silti lähellä Phuketin ostos- ja huvitarjontaa sekä loma-aktiviteetteja ja retkikohteita. Talvikaudella lennämme tänne suorin lennoin, lentoaika noin 11 tuntia.

Kuunsirpin muotoisella rannalla on pituutta useita kilometrejä. Kamalan kylässä, rannan eteläpäässä sijaitsevat useimmat ravintolat, kaupat ja räätälinliikkeet, mutta muuten palvelut ovat vähäiset.

Lähellä Patongia
Jos kaipaat vaihtelua Kamalan rauhalliseen elämään, suuntaa Patongille, jonne on vain 10 minuutin matka autolla. Patongilla on muun muassa runsaasti ravintoloita, yömarkkinat ja ostoskeskus Jungceylon, joka koostuu yli kahdestasadasta, tyylikkäästi sisustetusta kaupasta. Täältä löydät kaikkea merkkivaatteista käsitöihin ja elektroniikkaan.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Veneretki Bounty Islandille (Racha Yai), Coral Islandille ja Phi Phi -saarille
  • Sukellusta ja snorklausta sekä aloittelijoille että kokeneille
  • Viidakkovaellusta ja melontaa
  • Pyöräilyä Koh Yao Noilla

Suora lento talvella
Tänne voit lentää suorin lomalennoin talvikaudella joko Phuketin tai Krabin kautta (Krabi International Airport). Lentoaika on noin 11 tuntia. Talvella tarjoamme myös reittilentovaihtoehdon.

Reittilennoin kesällä
Kesäkaudella lennät kohteeseen reittilennoin, tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja.

Sulje

Suosituimmat hotellit