Karon Beach

Karon Beach sijaitsee keskellä Phuketin länsirannikkoa ja kuuluu rannikon suurimpiin ja monipuolisimpiin lomakohteisiin. Kesäkaudella pääset nauttimaan sen rauhallisemmasta elämänmenosta ja nauttimaan allaselämästä hotellin altaalla. Valitse mieleisesi hotelli valikoimastamme, jossa on vaihtoehtoja Perhelöydöistä De Luxeen.  Lue lisää

Karon Beach sijaitsee keskellä Phuketin länsirannikkoa ja kuuluu rannikon suurimpiin ja monipuolisimpiin lomakohteisiin. Kesäkaudella pääset nauttimaan sen rauhallisemmasta elämänmenosta ja nauttimaan allaselämästä hotellin altaalla. Valitse mieleisesi hotelli valikoimastamme, jossa on vaihtoehtoja Perhelöydöistä De Luxeen. 

Karonin ranta on pitkä ja leveä ja se koostuu korallihiekasta. Koska ranta syvenee varsin nopeasti, on siellä myös voimakkaita virtauksia, jotka kesällä useimmiten estävät uimisen. Phuketissa onkin kesäkaudella tapana viettää aikaa hotellin uima-altaalla tai suunnata päiväretkille saaren muille rannoille.

Runsaasti tekemistä
Karonin keskustassa on runsaasti ravintoloita, kauppoja, räätäleitä ja baareja. Myöhäiseen iltaan auki olevilla markkinakojuilla ja pikkuisissa putiikeissa vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Hyvä vinkki lomalle on myös retket. Vuokraa pitkähäntävene ja suuntaa saaren muille rannoille, lähde patikoimaan sademetsään tai sukeltamaan, pelaa golfia tai hemmottele itseäsi span hellissä hoidoissa.

Muutama saaren parhaista hotelleista
TUIn valikoimassa on monta hyvää hotellivaihtoehtoa. Monet hotelleistamme on tasokkaita lomahotelleja, joiden palveluihin kuuluu suuret allasalueet, oma spa ja paljon muuta. Valikoimassamme on lisäksi perhehotelleja, joiden hinnat jättävät jotain myös lomakassaan. Valikoimassamme on myös hotelleja sinulle, joka haluat asua lähellä ostospaikkoja ja ravintoloita.

Retkivinkkejä

  • Veneretki Phi Phi -saarille
  • Melontaa luolilla ja laguuneilla

Kuurosateita, auringonpaistetta ja alhaisempi hintataso
Yhä useammat valitsevat Thaimaan kesänsä lomakohteeksi. Vaikka lyhyiden sadekuurojen riski onkin hieman suurempi kesäkaudella, paistaa useimmiten aurinko. Lämmintä ja ihanaa Thaimaassa onkin läpi vuoden. Lisäksi kesäkaudella elämänmeno Thaimaassa on mukavan rauhallista ja hintatasokin alhaisempi kuin talvikaudella. Ja asiakaskyselyissä TUIn kesäkausi Thaimaassa saa korkeat arvosanat.  

 

 
Sulje

Suosituimmat hotellit