Karon Beach

Karon Beach sijaitsee keskellä Phuketin länsirannikkoa ja kuuluu rannikon suurimpiin ja monipuolisimpiin lomakohteisiin. Kauniita pitkiä rantoja, ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja iltaelämää. Valikoimassamme on hotelleja perhelöydöistä De Luxe -luokan hotelleihin. Talvikaudella lennämme tänne suorin lennoin, lentoaika noin 11 tuntia.  Lue lisää

Karon Beach sijaitsee keskellä Phuketin länsirannikkoa ja kuuluu rannikon suurimpiin ja monipuolisimpiin lomakohteisiin. Kauniita pitkiä rantoja, ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja iltaelämää. Valikoimassamme on hotelleja perhelöydöistä De Luxe -luokan hotelleihin. Talvikaudella lennämme tänne suorin lennoin, lentoaika noin 11 tuntia. 

Karonin ranta on sekä leveä että pitkä, joten tungosta ei täällä tarvitse pelätä. Hiekka on valkeaa korallihiekkaa ja täällä on ihana rentoutua aurinkovarjon alla, lomapokkarin seurassa. Ja vain muutaman askeleen päässä sijaitsevat jo rantabaarit, joista saa lumoavalta tuoksuvia thai-ruokia ja huuruisen kylmiä juomia.

Keskustan täydeltä ravintoloita
Karonin keskustassa on runsaasti ravintoloita, baareja, räätäleitä ja kauppoja. Joka illalle löytyy uusia ruokapaikkoja ja makuelämyksiä. Markkinakojujen ja pikku putiikkien parissa vierähtää ostoksilla helposti tunti jos toinenkin.

Lisää ostospaikkoja Patongilla
Karon Beachilta pääset näppärästi tuk-tukilla kuuden kilometrin päässä sijaitsevalle Patong Beachille. Lomakohde tunnetaan sykkivästä iltaelämästään ja värikkäistä ostos- ja markkinakaduistaan. Yli 200 liikettä käsittävästä ostoskeskus Jungceylonista löydät kaikkea merkkivaatteista käsitöihin ja elektroniikkaan.

Snorklausta ja muita retkiä
Vielä enemmän pääset kokemaan lomallasi osallistumalla retkillemme. Voit esimerkiksi kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja, tehdä veneretkiä tai lähteä perheesi kanssa viidakkovaellukselle. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Suora lento talvella
Tänne voit lentää suorin lomalennoin talvikaudella joko Phuketin tai Krabin kautta (Krabi International Airport). Lentoaika on noin 11 tuntia. Talvella tarjoamme myös reittilentovaihtoehdon.

Reittilennoin kesällä
Kesäkaudella lennät kohteeseen reittilennoin, tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja.

Sulje

Suosituimmat hotellit