Kata Beach

Kata Beach kuuluu Phuketin hienoimpiin ja lapsiystävällisimpiin rantoihin. Täällä on paljon erilaisia ravintoloita ja aktiviteetteja. Valikoimassamme on vaihtoehtoja perheille sopivista huoneistoista keskeisillä paikoilla oleviin hotelleihin. Talvikaudella lennämme tänne suorin lennoin, lentoaika noin 11 tuntia. Lue lisää

Kata Beach kuuluu Phuketin hienoimpiin ja lapsiystävällisimpiin rantoihin. Täällä on paljon erilaisia ravintoloita ja aktiviteetteja. Valikoimassamme on vaihtoehtoja perheille sopivista huoneistoista keskeisillä paikoilla oleviin hotelleihin. Talvikaudella lennämme tänne suorin lennoin, lentoaika noin 11 tuntia.

Vesi on kirkasta ja vaalea hiekkaranta on matala. Täällä on helppo maustaa loma mukavilla lomaelämyksillä. Lähde pitkähäntäveneelle ja suuntaa lähirannoille ja -saarille, patikoi sademetsässä, sukella, pelaa golfia ja rentoudu spassa. 

Ravintoloita ja ostoksia
Kata Beachillä on kaksi keskustaa. Molemmissa on runsaasti valinnanvaraa, olitpa sitten etsimässä markkinakujia, pikkukauppoja, baareja – tai ennen kaikkea ravintoloita, joissa tutustua thaimaalaisen keittiön runsaisiin makuihin, kuten sitruunaruohoon, inkivääriin, limeen ja kookosmaitoon.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Veneretkiä Bounty Islandille (Racha Yai), Coral Islandille tai Phi Phi -saarille
  • Sukellusta ja snorklausta sekä aloittelijoille että kokeneille
  • Viidakkovaellusta ja melontaa
  • Pyöräilyä Koh Yao Noilla

Suora lento talvella
Tänne voit lentää suorin lomalennoin talvikaudella joko Phuketin tai Krabin kautta (Krabi International Airport). Lentoaika on noin 11 tuntia. Talvella tarjoamme myös reittilentovaihtoehdon.

Reittilennoin kesällä
Kesäkaudella lennät kohteeseen reittilennoin, tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja.

Sulje

Suosituimmat hotellit