Kata Beach

Kata Beach kuuluu Phuketin hienoimpiin ja lapsiystävällisimpiin rantoihin. Vaikka elämänmeno on täällä rauhallista, on ravintoloita kuitenkin riittävästi. Valikoimassamme on vaihtoehtoja perheille sopivista huoneistoista keskeisillä paikoilla oleviin hotelleihin.   Lue lisää

Kata Beach kuuluu Phuketin hienoimpiin ja lapsiystävällisimpiin rantoihin. Vaikka elämänmeno on täällä rauhallista, on ravintoloita kuitenkin riittävästi. Valikoimassamme on vaihtoehtoja perheille sopivista huoneistoista keskeisillä paikoilla oleviin hotelleihin.  

Vesi on kirkasta ja vaalea hiekkaranta on matala. Täällä on helppo maustaa loma mukavilla lomaelämyksillä. Vuokraa pitkähäntävene ja suuntaa lähirannoille ja -saarille, patikoi sademetsässä, sukella, pelaa golfia ja rentoudu spassa. 

Ravintoloita ja ostoksia
Kata Beachillä on kaksi keskustaa. Molemmissa on runsaasti valinnanvaraa, olitpa sitten etsimässä markkinakujia, pikkukauppoja, baareja – tai ennen kaikkea ravintoloita, joissa tutustua thaimaalaisen keittiön runsaisiin makuihin, kuten sitruunaruohoon ja korianteriin.

Hotelleja perheille, pariskunnille ja kaveriporukoille
Matkustat sitten lasten tai kumppanin kanssa, suvun kesken tai suuremmalla kaveriporukalla on valikoimassamme sopivia hotelleja kaikille. Voit valita suuren lomahotellin, viehättävän pikkuhotellin tai huoneiston, jossa on tilaa suuremmallekin porukalle. 

Mielenkiintoisia retkiä

  • Veneretkiä Phi Phi -saarille
  • Melontaa luolissa ja laguuneissa

Kuurosateita, auringonpaistetta ja alhaisempi hintataso
Yhä useammat valitsevat Thaimaan kesänsä lomakohteeksi. Vaikka lyhyiden sadekuurojen riski onkin hieman suurempi kesäkaudella, paistaa useimmiten aurinko. Lämmintä ja ihanaa Thaimaassa onkin läpi vuoden. Lisäksi kesäkaudella elämänmeno Thaimaassa on mukavan rauhallista ja hintatasokin alhaisempi kuin talvikaudella. Ja asiakaskyselyissä TUIn kesäkausi Thaimaassa saa korkeat arvosanat.  

Sulje