Kata Beach

Kata Beach kuuluu Phuketin hienoimpiin ja lapsiystävällisimpiin rantoihin. Ravintoloissa ja aktiviteeteissa löytyy myös valinnan varaa. Hotellivaihtoehtoja on runsaasti monien aktiviteettien Blue Star -hotellista Perhelöytö-, Parhaalla paikalla- ja Edullinen vaihtoehto-luokan hotelleihin.  Lue lisää

Kata Beach kuuluu Phuketin hienoimpiin ja lapsiystävällisimpiin rantoihin. Ravintoloissa ja aktiviteeteissa löytyy myös valinnan varaa. Hotellivaihtoehtoja on runsaasti monien aktiviteettien Blue Star -hotellista Perhelöytö-, Parhaalla paikallaja Edullinen vaihtoehto-luokan hotelleihin. 

Vesi on kirkasta ja vaalean hiekkarannan matalissa vesissä pienempienkin lasten on hyvä peuhata. Kun kaipaat seikkailua ja toimintaa, alueelta löytyy runsaasti vaihtoehtoja lomaelämysten metsästämiseen. Kata Beachin lähistöllä voit lähteä esimerkiksi veneretkille sukelluspaikoille, luoliin ja laguuneihin.

Ravintoloita ja ostoksia
Kata Beachillä on kaksi keskustaa. Molemmissa on runsaasti valinnanvaraa, olitpa sitten etsimässä markkinakujia, pikkukauppoja, baareja – tai ennen kaikkea ravintoloita, joissa tutustua thaimaalaisen keittiön runsaisiin makuihin, kuten sitruunaruohoon, korianteriin, minttuun ja kookosmaitoon.

Hotellivinkkejä

  • Blue Star Centara Kata Beach – Bamsen minidisko, kuntoiluvinkkejä ja paljon muuta kivaa
  • Kata Palm Resort & Spa – Parhaalla paikalla -luokan vaihtoehtomme

Mielenkiintoisia retkiä

  • Veneretkiä Bounty Islandille (Racha Yai), Coral Islandille tai Phi Phi -saarille
  • Sukellusta ja snorklausta aloittelijoille ja kokeneille
  • Viidakkovaellusta ja melontaa
  • Pyöräilyä Koh Yao Noilla
Sulje