Kata Noi Beach

Vaalea ja hienohiekkainen Kata Noi Beach on yksi saaren hienoimmista rannoista. Ranta on harvoin liian kansoitettu, ja useimmiten uimakelpoinen vaikka muilla rannoilla olisikin voimassa aalloista ja virtauksista johtuva uimakielto.  Lue lisää

Vaalea ja hienohiekkainen Kata Noi Beach on yksi saaren hienoimmista rannoista. Ranta on harvoin liian kansoitettu, ja useimmiten uimakelpoinen vaikka muilla rannoilla olisikin voimassa aalloista ja virtauksista johtuva uimakielto. 

Kata Noi Beach sijaitsee Phuketin länsirannikolla, heti suuremman ja hieman vilkkaamman Kata Beachin eteläpuolella. Täällä nautit leppoisasta lomatunnelmasta, mutta halutessasi pääset helposti vilkkaamman menon pariin naapurilomakohteisiin.

Ylellinen hotelli rannalla
Tasokas Kata Thani Phuket Beach Resort sijaitsee hienon rannan äärellä. Hotellissa on kolme erilaista osaa, joissa kaikki on suunniteltu viimeisintäkin yksityiskohtaa myöten. Hotellialueella on useita suuria uima-allasalueita, aromaterapiakeskus, kuntosali, tenniskenttä sekä mahdollisuus hierontaan.

Helppoa rentoutumista
Vaikka Kata Noin tunnelma on rauhallinen, ravintoloita ja rantaterasseja on paljon – erityisesti rannan eteläpäässä. Sen sijaan mainittavaa iltaelämää tai ostosmahdollisuuksia alueelta ei juuri löydy.

Lähellä suurempia rantoja
Vilkkaampaa elämänmenoa kaipaavat voivat lähteä tuk-tukilla helposti naapurikohteisiin Kata Beachille tai Karon Beachille, joissa on runsaasti ravintoloita ja kauppoja sekä vilkkaampi iltaelämä.

Paratiisirantoja, golfia ja sademetsiä
Lisäelämyksiä lomallesi saat helposti. Vuokraa pitkähäntävene ja suuntaa lähirannoille ja -saarille, patikoi sademetsässä, sukella, pelaa golfia, käy span rentouttavissa hoidoissa tai tutustu rajattomaan ostostarjontaan. 

Mielenkiintoisia retkiä

  • Veneretki Phi Phi -saarille
  • Melontaa luolilla ja laguuneilla

Kuurosateita, auringonpaistetta ja alhaisempi hintataso
Yhä useammat valitsevat Thaimaan kesänsä lomakohteeksi. Vaikka lyhyiden sadekuurojen riski onkin hieman suurempi kesäkaudella, paistaa useimmiten aurinko. Lämmintä ja ihanaa Thaimaassa onkin läpi vuoden. Lisäksi kesäkaudella elämänmeno Thaimaassa on mukavan rauhallista ja hintatasokin alhaisempi kuin talvikaudella. Ja asiakaskyselyissä TUIn kesäkausi Thaimaassa saa korkeat arvosanat.  

 

 

 

Sulje

Suosituimmat hotellit