Patong Beach

Patong Beach kuuluu Phuketin huvielämän kiistattomiin keskuksiin. Monipuolinen rantalomakohde sopii kuitenkin myös niin perheille, pariskunnille kuin sinkuillekin, jotka haluavat nauttia kohteen monista palveluista.  Lue lisää

Patong Beach kuuluu Phuketin huvielämän kiistattomiin keskuksiin. Monipuolinen rantalomakohde sopii kuitenkin myös niin perheille, pariskunnille kuin sinkuillekin, jotka haluavat nauttia kohteen monista palveluista. 

Kuhisevalla Patongilla on valtava tarjonta pikkukauppoja, ravintoloita, klubeja, baareja ja aktiviteetteja. Yömarkkinoilla voit kuljeksia tekemässä löytöjä tai suunnata ostoksille moderniin Jungceyloniin. Ostosparatiisissa on satoja tyylikkäitä, ja ilmastoituja, liikkeitä. 

Thairuuasta italialaiseen
Ravintolatarjonta ei täällä jätä ketään kylmäksi. Tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja aidosta thairavintoloista romanttisiin italialaisiin ja kansainvälisiin ketjuravintoloihin kuten Mc Donalds ja Kentucky Fried Chicken.  

Hotelli hyvällä paikalla
Patong Merlin -hotellimme sijaitsee rannan toisessa päässä. Lomahotellissa on ravintoloita, baareja, kuntosali ja spa. Sekä kolme allasta ja vehmas trooppinen puutarha. Ja heti kulman takana vilkkaan Patongin huvit.  

Aaltoja ja merivirtauksia
Kesäkaudella saattavat aallot ja merivirtaukset aiheuttaa uimakiellon meressä useilla saaren rannoille. Kesällä rannat soveltuvatkin ennen kaikkea kävelyretkiin, uiminen on suositeltavaa hotellin uima-altaassa. 

Rantoja, golfia ja sademetsiä
Phuketissa voit vuokrata pitkähäntäveneen ja suunnata saaren muille rannoille ja lähisaarille, patikoida sademetsissä, sukeltaa, pelata golfia, nauttia span hoidoista tai lähteä tutustumaan rajattomaan ostostarjontaan. 

Mielenkiintoisia retkiä

  • Veneretki Phi Phi -saarille
  • Koesukelluksia suomalaisopastuksessa
  • Melontaa luolissa ja laguuneissa 

Kuurosateita, auringonpaistetta ja alhaisempi hintataso
Yhä useammat valitsevat Thaimaan kesänsä lomakohteeksi. Vaikka lyhyiden sadekuurojen riski onkin hieman suurempi kesäkaudella, paistaa useimmiten aurinko. Lämmintä ja ihanaa Thaimaassa onkin läpi vuoden. Lisäksi kesäkaudella elämänmeno Thaimaassa on mukavan rauhallista ja hintatasokin alhaisempi kuin talvikaudella. Ja asiakaskyselyissä TUIn kesäkausi Thaimaassa saa korkeat arvosanat.  

Sulje