Tri Trang Beach

Tri Trang Beach ei oikeastaan ole lomakohde, vaan joukko lomahotelleja suojaisella kannaksella Phuketin läntisimmän niemen sisäpuolella, heti Patonginlahden eteläpuolella. Asut hotellissa, joka on yksi Phuketin parhaista.  Lue lisää

Tri Trang Beach ei oikeastaan ole lomakohde, vaan joukko lomahotelleja suojaisella kannaksella Phuketin läntisimmän niemen sisäpuolella, heti Patonginlahden eteläpuolella. Asut hotellissa, joka on yksi Phuketin parhaista. 

Tri Trangilla lomaillessasi asut Merlin Beach Resortissa, joka on suosittu niin perheiden kuin muidenkin keskuudessa. Vehmaan kasvillisuuden ympäröimiä kolmea suurta uima-allasta yhdistävät uimakanavat. Hotellilla on useita hyviä ravintoloita ja baareja. Alueella on lisäksi tenniskenttä, kuntosali, porealtaita, kauppoja ja yksi Phuketin parhaista spa-hoitoloista. 

Kaksi rantaa
Heti allasalueen edustalla on pieni koralliranta, jota reunustavat palmuiset rinteet. Vuorovesivaihtelu on merkittävä ja rannalla onkin vaikea uida laskuveden aikana. Mutta nousuveden aikaan niin uiminen kuin snorklaaminenkin onnistuvat. kirkas vesi ja pohjan elävät korallit saavat pienen poukaman muistuttamaan jättimäistä akvaariota. Pienen polun päässä (n. 300 m) on suurempi ranta, Tri Trang Beach, jossa hiekka on silkinpehmeää.

Aaltoja ja merivirtauksia
Kesäkaudella saattavat aallot ja merivirtaukset aiheuttaa uimakiellon meressä useilla saaren rannoille. Kesällä rannat soveltuvatkin ennen kaikkea kävelyretkiin, uiminen on suositeltavaa hotellin uima-altaassa. 

Maksuton bussikuljetus Patongille
Mikäli mielit ostoksille tai huvittelemaan, voit suunnata hotellin maksuttomalla kyydillä Patong Beachille, jonne matkaa on noin neljä kilometriä. Patongilta löydät lähes rajattoman tarjonnan muotiliikkeitä ja matkamuistokauppoja, ravintoloita, baareja ja iltaelämää. 

Paratiisirantoja, golfia ja sademetsiä
Phuketissa voit vuokrata pitkähäntäveneen ja suunnata saaren muille rannoille ja lähisaarille, patikoida sademetsissä, sukeltaa, pelata golfia, nauttia span hoidoista tai lähteä tutustumaan rajattomaan ostostarjontaan. 

Retkivinkkejä

  • Veneretki Phi Phi -saarille
  • Melontaa luolilla ja laguuneilla

Kuurosateita, auringonpaistetta ja alhaisempi hintataso
Yhä useammat valitsevat Thaimaan kesänsä lomakohteeksi. Vaikka lyhyiden sadekuurojen riski onkin hieman suurempi kesäkaudella, paistaa useimmiten aurinko. Lämmintä ja ihanaa Thaimaassa onkin läpi vuoden. Lisäksi kesäkaudella elämänmeno Thaimaassa on mukavan rauhallista ja hintatasokin alhaisempi kuin talvikaudella. Ja asiakaskyselyissä TUIn kesäkausi Thaimaassa saa korkeat arvosanat.  

Sulje

Suosituimmat hotellit