Tri Trang Beach

Tri Trang Beach ei oikeastaan ole lomakohde, vaan joukko upeita lomahotelleja suojaisella kannaksella Phuketin läntisimmän niemen sisäpuolella. Täällä asut yhdellä saaren parhaista hotelleista. Jos kaipaat enemmän nähtävää lomallasi, voit suunnata Patongille, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä. Lue lisää

Tri Trang Beach ei oikeastaan ole lomakohde, vaan joukko upeita lomahotelleja suojaisella kannaksella Phuketin läntisimmän niemen sisäpuolella. Täällä asut yhdellä saaren parhaista hotelleista. Jos kaipaat enemmän nähtävää lomallasi, voit suunnata Patongille, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä.

Hotelli Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach toimii Blue Star -konseptihotellinamme talvikauden aikana, jolloin lapset voivat tervehtiä Bamsea ja oppaamme järjestävät hotellilla erilaisia aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsillekin. 

Hotelli, jolla on kaikkea
Voit nauttia lomallasi kaikista hotellin tarjoamista palveluista. Hotellin kolmesta uima-altaasta kaksi on linkitetty yhteen kanavin ja niitä ympäröivät palmut. Hotellilla on useita ravintoloita ja baareja. Lisäksi täällä on tenniskenttä, kuntosali, porealtaita, kauppoja ja yksi Phuketin parhaimmista kylpylöistä.

Kaksi rantaa
Heti allasalueen edustalla on pieni koralliranta, jota reunustavat palmuiset rinteet. Vuorovesivaihtelu on merkittävä ja rannalla onkin vaikea uida laskuveden aikana. Mutta nousuveden aikaan niin uiminen kuin snorklaaminenkin onnistuvat. Pohjan elävät korallit saavat pienen poukaman muistuttamaan jättimäistä akvaariota. Pienen polun päässä (n. 300 m) on suurempi ranta, Tri Trang Beach, jossa hiekka on silkinpehmeää.

Ostoksille Patongille 
Mikäli mielit ostoksille tai huvittelemaan, on Patong Beachille matkaa vain muutama kilometri. Patongilta löydät lähes rajattoman tarjonnan muotiliikkeitä ja matkamuistokauppoja, ravintoloita, baareja ja iltaelämää. Taksimatka sinne on edullinen ja hotellilta kulkee maksuttomia busseja Patongille muutaman kerran päivässä.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Veneretkiä Bounty Islandille (Racha Yai), Coral Islandille tai Phi Phi -saarille
  • Sukellusta ja snorklausta aloittelijoille ja kokeneille
  • Viidakkovaellusta ja melontaa
  • Pyöräilyä Koh Yao Noilla

Suora lento talvella
Tänne voit lentää suorin lomalennoin talvikaudella joko Phuketin tai Krabin kautta (Krabi International Airport). Lentoaika on noin 11 tuntia. Talvella tarjoamme myös reittilentovaihtoehdon.

Reittilennoin kesällä
Kesäkaudella lennät kohteeseen reittilennoin, tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja.

Sulje

Suosituimmat hotellit