Turkki

Turkissa sinua houkuttelevat aurinkovarma ilmasto, ihanat rannat, vehreä luonto, hyvät golfmahdollisuudet, elämäniloiset rantalomakohteet, herkullinen ruoka ja edullinen hintataso. Valikoimassamme on nykyaikaisia All Inclusive -lomahotelleja, useita TUI Family Life -hotelleja aktiviteetteineen sekä useita TUI Sensimareja ilman lapsia matkustaville aikuisille. Näiden lisäksi löytyy myös käsinpoimittuja hotelleja Pientä ja kodikasta -luokasta De Luxe -hotelleihin. Lue lisää

Turkissa sinua houkuttelevat aurinkovarma ilmasto, ihanat rannat, vehreä luonto, hyvät golfmahdollisuudet, elämäniloiset rantalomakohteet, herkullinen ruoka ja edullinen hintataso. Valikoimassamme on nykyaikaisia All Inclusive -lomahotelleja, useita TUI Family Life -hotelleja aktiviteetteineen sekä useita TUI Sensimareja ilman lapsia matkustaville aikuisille. Näiden lisäksi löytyy myös käsinpoimittuja hotelleja Pientä ja kodikasta -luokasta De Luxe -hotelleihin.

Löydä oikea lomakohde
Valikoimassamme on useita lomakohteita Antalyan rannikolla, jossa ovat mm. Alanya, Side, Manavgat sekä golfaajien Belek. Lennämme Antalyaan.

Löydä oikea hotelli
Parasta perhelomaa vietät TUI Family Life -hotellissamme, josta löytyvät maksuttomat lastenkerhot, esim. Bamse Club, kuntoilumahdollisuuksia sekä entistä suurempi panostus ruokaan ja juomaan.

Kun matkustat ilman lapsia, valitse jokin TUI Sensimar -hotelleistamme, joissa pääpaino on laitettu niin ruokaelämyksiin kuin Fitness & Spa --palveluihin. Splash-hotelleissamme voit nauttia vesipuiston riemuista omalla hotellillasi. TUI Magic Lifessa taas on tarjolla runsaasti urheiluaktiviteetteja. Muita erinomaisia vaihtoehtoja ovat mm. nautinnollinen viiden tähden TUI Sensatori, perheille soveltuva Blue Star sekä SuneoClub, josta löydät sekä hauskoja aktiviteetteja että edullisen All Inclusiven.

Turkissa tehdään myös viikon mittaisia risteilyjä perinteisillä gület-moottoripurjehtijoilla. 

Siitä mitä voit tehdä lomallasi Turkissa, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Turkin ilmasto
Katso Turkin lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Turkin passi- ja viisumikäytännöistä »

Turkki on yhä useamman valinta. Klikkaa eteenpäin niin huomaat miksi.

Sulje