Lomia aikuiseen makuun

Puolison kanssa tai mukavalla aikuisporukalla

Parhaat hotellit aikuisille

TUIlta löydät pariskunnille, kahdelle aikuiselle tai kaveriporukoille sopivat hotellit. TUI Sensimar-hotellit on suunniteltu aikuisille, jotka matkustavat ilman lapsia, ja Sensimar-hotelleihin on 16- tai 18 vuoden ikäraja. Jos kaipaat pykälän verran lisää luksusta, valitse TUI Sensatori-hotelli, tai jos keskeinen sijainti on sinun ykkösasiasi, viihdyt Parhaalla paikalla -hotellissa.

Tutustu myös Robinson ja TUI Magic Life -hotelleihin, jotka ovat tasokkaita täyden palvelun hotellikeitaita, joista löytyy urheilua ja nautintoja.

Jokainen RIU-hotelli on yksilö, mutta kaikkia RIU-hotelleja yhdistää odotukset ylittävä palvelu. Osa RIU-hotelleista on erityisesti suunniteltu aikuisille, ja osassa on lapsivapaita alueita.

Tervetuloa lomalle aikuisten kesken!

Ensi kesän hotellitarjoukset aikuisille!
Tarjoukset koskevat vain uusia varauksia.

 

Myös nämä hotellit sopivat aikuisille

Katso muut aikuisille sopivat hotellit. Lähde reissuun kaveriporukalla tai vietä romanttinen loma kahden kesken.

 

 

Hyödyllistä!

Aktiiviraha mahdollistaa huolettomat lomasuunnitelmat. Minun lomani-sovelluksesta löydät kaikki tärkeät tiedot lomaasi liittyen. TUI matkalahjakortti on oiva tapa muistaa läheistä, olipa kyseessä sitten joululahja, syntymäpäivälahja, valmistujaislahja tai vaikkapa häälahja.

TUIlta löydät aikuisille sopivia lomakohteita ja lapsivapaita hotelleja. TUI Sensimar-hotellit, joita on sekä kesän että talven lomakohteissa, on suunniteltu ilman lapsia matkustavien aikuisten tarpeisiin. Sensimar-hotelleihin on 16- tai 18 vuoden ikäraja. Tasokasta lomaa etsivät aikuiset viihtyvät myös jopa viiden tähden Riu Palace tai TUI Sensatori -hotelleissa. Osa RIU-hotelleista on vain aikuisille, ja osassa on lapsivapaita alueita. Robinson ja TUI Magic Life –hotelleissa viihtyvät koko perhe, mutta sopivat erinomaisesti aktiivisille aikuisille, jotka haluavat urheilla ja tutustua uusiin liikuntalajeihin myös lomalla. Monissa All Inclusive –hotelleissa on aikuisille sopivaa iltaohjelmaa ja teemajuhlia. Tutustu tarkemmin hotellin ja lomakohteen tietoihin.