Matkatarjoukset

Varaa halvat matkat aurinkoon

TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

 

Matkatarjoukset – Kesä

Kroatia, Montenegro, Sardinia ja Sisilia -100 e/varaus

Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus CRO17, ja saat 100 euron alennuksen/varaus  Montenegron, Kroatian, Sardinian ja Sisilian lomamatkoista.

Etu koskee vain tilauslennoilla operoituja lähtöjä aikavälillä 1.5.–31.10.2017. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 14.–27.3.2017. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etuun voi yhdistää voimassaolevia tarjoushintaisia matkoja, mutta ei muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Tutustu ja varaa

Kroatia, Montenegro, Sardinia ja Sisilia. Kampanjatunnus voimassa vain 27.3. saakka!

Muut kesän matkatarjoukset

Matkatarjoukset – Talvi 2017–18

Aikaisen varaajan edut | Thaimaa

Aikaisen varaajan edut | Meksiko, Mauritius, Vietnam, Sri Lanka, Kap Verde ja Madeira

Aikaisen varaajan edut | Kanariansaaret

Äkkilähdöt, lennot ja maakuntalennot

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi.Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Lomaedut

Jatkuvasti loistavia lomaetuja TUIlta!

Hyödyllistä!