Matkatarjoukset

Varaa halvat matkat aurinkoon

TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

 

Matkatarjoukset – Kesä

Unohda ateriahuolet

Varaa All Inclusive nyt edulliseen hintaan ja heitä hyvästi lomasi ateriahuolille.

Kesän kuumimmat

 

Matkatarjoukset – Talvi 2017–18

Makoisa Madeira

Kampanjaehdot

Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus FNC18 ja saat jopa 100 euron alennuksen/varaus ensi talven Madeiran-lomista.

Etu koskee tilauslennoilla operoituja lähtöjä valikoiduissa hotelleissa (100 e alennushotellit lueteltu alla) aikavälillä 1.12.2017–30.4.2018. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 23.5.–5.6.2017. Muissa kuin alla lueteluissa hotelleissa edun arvo on 60 e. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etuun voi yhdistää voimassaolevia tarjoushintaisia matkoja, mutta ei muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Hotellit, joissa 100 e alennus:

Blue Star Pestana Miramar & Village TTTT+ | TUI Sensimar Savoy Gardens TTTT | Riu Palace Madeira TTTT+ | Pestana Carlton Madeira TTTT+ | Quinta da Penha Franca TTTT

Huom! Varaa nyt ja säästä. Käyttäessäsi kampanjatunnusta säästät mistä tahansa kampanjan aikana varatusta Madeiran-lomasta vähintään 60 euroa!

Kaukokaipuuseen

Äkkilähdöt, lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi.Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Lomaedut

Jatkuvasti loistavia lomaetuja TUIlta!

Hyödyllistä!