Matkatarjoukset

Varaa halvat matkat aurinkoon

TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

     

Matkatarjoukset – Kesä

Loppukesän lomasato

Hyödynnä 75 e alennus jo valmiiksi edullista hinnoista!

Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus TRAV3L ja saat 75 euron alennuksen/varaus Mallorcan, Menorcan, Kyproksen, Sisilian ja Sardinian lomista.

Etu koskee vain tilauslennoilla operoituja lähtöjä aikavälillä 1.8.–10.10.2017. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 24.4.–9.5.2017. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etuun voi yhdistää voimassaolevia tarjoushintaisia matkoja, mutta ei muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Tutustu loppukesän lomiin ja varaa

       

Unohda ateriahuolet

Kaksi herkullista hotellia Turkissa. Varaa All Inclusive eurolla ja heitä hyvästi lomasi ateriahuolille.

Kesän kuumimmat

 

Aloita kesä ajoissa

Matkatarjoukset – Talvi 2017–18

RIU – Parasta palvelua, altaiden aatelia

Säästä kampanjatunnuksella -100 e/varaus

Varaa lomasi RIU-hotellista ja käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus RIUW18, niin saat 100 euron alennuksen/varaus Lanzaroten, Fuerteventuran, Gran Canarian, Teneriffan, Madeiran ja Kap Verden lomista.

Etu koskee vain tilauslennoilla operoituja lähtöjä 1.11.2017–19.4.2018. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 24.4.–7.5.2017. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etuun voi yhdistää voimassaolevia tarjoushintaisia matkoja, mutta ei muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia tiettyihin RIU-hotelleihin. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Valitse suosikkisaaresi ja RIU-hotelli

         

Kaukokaipuuseen

Äkkilähdöt, lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi.Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Lomaedut

Jatkuvasti loistavia lomaetuja TUIlta!

Hyödyllistä!