Matkatarjoukset

Varaa halvat matkat aurinkoon

TUIn matkatarjoukset ja ajankohtaiset kampanjat löydät tältä sivulta. Matkatarjouksia on niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustaville, sekä kesälle että talvelle. Huomioithan, että tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan, joten jos löydät mieleisesi halvat matkat, toimi nopeasti ja varaa matkasi saman tien!

   

Matkatarjoukset – Kesä

Loppukesän lämpimät lomat

Kreikka – pidennä kesääsi

Tutustu myös uusiin reittilentokohteisiin!

Viisi lämmintä kesäkohdetta – useita lähtöpäiviä ja joustavia matkanpituuksia kolmesta päivästä viikkoon.

Unohda ateriahuolet

Varaa All Inclusive nyt edulliseen hintaan ja heitä hyvästi lomasi ateriahuolille.

Matkatarjoukset – Talvi 2017–18

Kaukokaipuuseen

Lämpimimmät lähikohteet – Arabiemiraatit ja Kap Verde

Alennus jopa 150 e/varaus

Kampanjaehdot, kampanjatunnukset EGYP17 ja KAPMAR

Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus EGYP17 tai KAPMAR ja saat jopa 150 euron alennuksen/varaus valikoiduista Kap Verden ja Dubain -lomista.

Etu koskee tilauslennoilla operoituja lähtöjä valikoiduissa hotelleissa aikavälillä 1.10.–31.12.2017. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 20.6.–3.7.2017. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etuun voi yhdistää voimassaolevia tarjoushintaisia matkoja, mutta ei muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Kampanjatunnus KAPMAR – alennus 150 e

150 euron alennus on voimassa seuraavissa hotelleissa: Melia Dunas Beach Resort TTTT+, Blue Star Oasis Salinas Sea TTTT ja Sol Dunas Resort TTTT.

Kampanjatunnus EGYP17 – alennus 100 e

100 euron alennus kaikissa Dubain hotelleissa, kampanjan voimassaoloaikana.

Matkatarjoukset – Kesä 2018

Parasta perhelomaa – myös ensi kesänä!

Äkkilähdöt, lennot ja lähtölentokentät

Löydä lähiviikkojen ja päivien edulliset lomat tai poimi pelkät lennot suosittuihin lomakohteisiin. Lämpimälle lomalle pääset kätevästi myös kotikentältäsi.Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Lomaedut

Jatkuvasti loistavia lomaetuja TUIlta!

Hyödyllistä!

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.