Pelkät lennot

TUIn lennot ilman hotellia

Lentoja löytyy {{total}} kpl {{dynamicHeadingText}}

Suodata
Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tulosta.
Lähtöpäivä Lähtöpaikka Matkakohde Matkan pituus paikkaa jäljellä Hinta/henkilö
{{x.departureDate}} {{x.departureTime}}
{{x.fromAirport}} {{x.fromAirportCode}}
{{x.toAirport}} {{x.toAirportCode}}
{{x.lengthOfTrip}} Päivää Yhdensuuntaiset lennot
Kiirehdi {{x.availableSeats}} paikkaa jäljellä
{{x.currentPrice}} e {{x.initialPrice}} e
Näytä lisää

Tärkeää tietoa

{{toggleText}}

Varaa pelkät lennot

Tältä sivulta löydät halvat meno-paluulennot Helsinki-Vantaalta ja muilta TUIn lähtökentiltä, kuten Oulusta ja Vaasasta. Valittavanasi on laaja valikoima lentoja ilman hotellia sekä kesän että talven lomakohteisiin.

Matkustatko yksin? Alla näet lennot, joissa on vähintään kaksi paikkaa vapaana. Katso kaikki lennot »

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia matkakohteessa eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Lentokenttäkuljetus tietyille pysäkeille on varattavissa lisämaksusta ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Toimi nopeasti, paikkoja rajoitetusti.

Pelkät lennot ilman hotellia sopivat henkilöille, jotka haluavat tutkia lomakohdetta omin päin ilman, että varauksen yhteydessä varataan majoitusta. Tämän sivun lennot ovat meno-paluu -lentoja muuttuvan varaustilanteen mukaan kaikilta TUIn lähtökentiltä Suomesta. Pelkkiä lentoja on paikkatilanteen mukaan mahdollista varata Helsinki-Vantaalta, Tampereelta, Oulusta, Kokkolasta, Kuopiosta, Rovaniemeltä ja Vaasasta. Pelkät lennot ovat usein edullisia, ja omatoimiloman saattaa saada varattua halvalla.