Häämatkalle romanttiseen TUI Sensimar -hotelliin

TUI teki Tahdon2013-kampanjan yhteydessä lupauksen antaa ensimmäiselle naimisiin menevälle, samaa sukupuolta olevalle parille häämatkan, mikäli tasa-arvoinen avioliittolaki menee läpi. Nyt tasa-arvoisen avioliittolain astuessa voimaan pääsemme vihdoin lähettämään yhden onnellisen avioparin häämatkalle. Kaikki 1.3.2017 avioituvat, samaa sukupuolta olevat parit voivat ilmoittautua häämatkan arvontaan. Palkintona oleva häämatka sisältää majoittumisen viikoksi voittajaparin valitsemassa TUI Sensimar -hotellissa sekä lennot kohteeseen. Julkaisemme arvonnan tuloksen Facebook-sivullamme – kannattaa siis seurata TUIn Facebookia.

 

Avioidutko puolisosi kanssa 1. maaliskuuta?

Osallistu häämatkan arvontaan 13.2.–1.3.2017.

Osallistumisaika on päättynyt

Auta meitä tavoittamaan mahdollisimman monta hääparia arvontaan. Jaa viesti sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #tahdonhäämatkalle.

Tutustu TUI Sensimar -hotelleihin

Paras konseptimme ilman lapsia matkustaville aikuisille. Ikäraja vähintään 16 vuotta. Aina hyvä sijainti ja taso vähintään TTTT.

Hotellit kahdelle

 • Paras hotellimme ilman lapsia matkustaville aikuisille 
 • Buffetravintola ja romanttinen à la carte -ravintola Culinarium
 • Suuri spa hoitoineen ja sauna 
 • Kuntosali ja fitnesstunteja 
 • Ikäraja vähintään 16 vuotta 
TUI Sensimar Makarska

TUI Sensimar Makarska TTTT+

Yksi Kroatian parhaista hotelleista aikuisille 

 • Asiakasarvio 8,8 /10
 • Rantaan 50 m
 • Keskustaan 270 m

Asiakasarvio 8,8 /10

790 e

Helsinki 01.09.2017 8  Päivää

790 e

Hotellit kahdelle

 • Paras hotellimme ilman lapsia matkustaville aikuisille 
 • Buffetravintola ja romanttinen à la carte -ravintola Culinarium
 • Suuri spa hoitoineen ja sauna 
 • Kuntosali ja fitnesstunteja 
 • Ikäraja vähintään 16 vuotta 
TUI Sensimar Nissaki Beach by Atlantica

TUI Sensimar Nissaki Beach by Atlantica TTTT

All Inclusive -hotelli pariskunnille rannalla

 • Asiakasarvio 8,9 /10
 • Rantaan 20 m
 • Keskustaan 3 km

Asiakasarvio 8,9 /10

1 007 e

Helsinki 29.09.2017 8  Päivää

1 007 e

Hotellit kahdelle

 • Paras hotellimme ilman lapsia matkustaville aikuisille 
 • Buffetravintola ja romanttinen à la carte -ravintola Culinarium
 • Suuri spa hoitoineen ja sauna 
 • Kuntosali ja fitnesstunteja 
 • Ikäraja vähintään 16 vuotta 
TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica

TUI Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica TTTTT

Tasokas hotelli aikuisille Kolymbianlahdella

 • Asiakasarvio 9,2 /10
 • Rantaan 50 m
 • Keskustaan 300 m

Asiakasarvio 9,2 /10

1 056 e 971 e

Helsinki 10.09.2017 8  Päivää

1 056 e 971 e

Rakkaudella ei ole rajoja – säännöt ja ehdot

1. Arvonnan järjestäjä

TUI Finland, Jaakonkatu 3 C, 00100 Helsinki

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua jättämällä omat yhteystiedot kampanjasivun tui.fi/tahdon lomakkeella. Arvontaan voi osallistua Suomessa asuva, vähintään 18 vuotta täyttänyt luonnollinen henkilö, joka avioituu 1.3.2017 samaa sukupuolta olevan puolisonsa kanssa. Arvonnan voittaja sitoutuu todistamaan 1.3.2017 avioitumisen esittämällä kopion vihkitodistuksesta palkinnon lunastamiseksi. TUIn työntekijät perheineen eivät saa osallistua arvontaan. Arvontaan osallistuminen on ilmaista, eikä se edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista tai jakamista. Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla ja oman puolison nimellä ja omalla sähköpostiosoitteella.

3. Hakuaika ja palkinnon luovutus/julkisuus

Hakuaika: 13.2–1.3.2017 (klo 23:59 asti). Olemme voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti arvonnan päätyttyä. TUIlla on oikeus käyttää voittajan nimeä omassa viestinnässään. Jos voittajaa ei tavoiteta 7 arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistuja on antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron tai yhteystiedot ovat epäselvät tai tulkinnanvaraiset. Vastanneiden TUIlle antamia nimi- ja yhteystietoja ei käytetä ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin.

4. Palkinto ja palkintoon liittyvät ehdot

Arvonnan palkintona on viikon (1) mittainen kahden (2) hengen loma voittajaparin valitsemassa TUI Sensimar -hotellissa.

Palkinto sisältää edestakaiset lennot, lentokoneateriat, lentokenttäkuljetukset kohteessa ja majoituksen kahden (2) hengen huoneessa. Palkinnon arvo on maksimissaan 2 000 euroa.  Palkintomatka tulee toteuttaa 30.9.2017 mennessä. Matkavakuutuksesta tulee kunkin matkalle lähtijän huolehtia itse.

Palkinto on henkilökohtainen. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä lahjakortiksi, eikä palkintomatkan ajankohtaa voi muuttaa. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.

5. Voittajan arvonta

Arvonnan voittaja arvotaan kaikkien osallistumiskelpoisuuden täyttäneiden osallistujien ja yhteystietonsa arvontasivuston kautta jättäneiden kesken.

6. Oikeudet

Osallistumalla arvontaan, annat TUIlle ja TUI Nordicille oikeuden käyttää nimeäsi viestinnässämme.

7. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista, jotka estävät arvontaan osallistumisen. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8. Arpajaisvero

Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

9. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Kampanjaa ei ole toteutettu yhteistyössä Instagramin eikä Facebookin kanssa. Instagram tai Facebook ei sponsoroi kampanjaa eikä Instagramia eikä Facebookia yrityksenä tule yhdistää arvontaan millään tavalla.