Talvilomat

Talven parhaat lomat lähikohteisiin ja kaukomaille

 

Valkeita hiekkarantoja, koralliriuttoja ja pala papaijaa. Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan talvilomaunelmien täyttämiseen.

Talven 2017-2018 lomat ovat nyt myynnissä! Uutuuskohteena esittelemme kiinnostavan ja vieraanvaraisen Vietnamin, jonne pääset mukavasti suoralla Dreamliner-lennolla. Tai miten olisi loma kestosuosikkikohteissa Thaimaassa, Meksikossa, tai Kanariansaarilla. Vai lähtisitkö sittenkin Sri Lankalle, sinne missä kaneli kasvaa? Perheet viihtyvät TUI Family Life -hotelleissa, jotka ovat myös Bamse-nallen koti, ja aikuisille suosittelemme TUI Sensimar-hotelleja.

Kaikki talvilomakohteet

Yhdistelmälomat

 

Kaupunkilomat

Kaupunkilomat

Kaupunkikohteet ovat täynnä nähtävää ja koettavaa, tapahtumia, ostosmahdollisuuksia ja ihania ruokaelämyksiä. Lähde kaupunkilomalle koko viikoksi tai muutaman yön viikonloppumatkalle.

Suosittelemme!

Hyödyllistä!

Aktiiviraha mahdollistaa huolettomat lomasuunnitelmat. Minun lomani-sovelluksesta löydät kaikki tärkeät tiedot lomaasi liittyen. TUI matkalahjakortti on oiva tapa muistaa läheistä, olipa kyseessä sitten joululahja, syntymäpäivälahja, valmistujaislahja tai vaikkapa häälahja.