Äkkilähtöjä ei valitettavasti juuri nyt ole saatavilla. Nähdään pian!

Varaa äkkilähdöt Oulusta tältä sivulta tai soita äkkilähtönumeroon 0303 60 602.
Katso puheluhinnat ja aukioloajat.

TUI lentää suorin lennoin Oulusta talvikaudella Gran Canarialle, Teneriffalle ja Thaimaahan sekä kesäkaudella Kreetalle, Rodokselle, Antalyan rannikolle ja Bulgariaan. Huomioithan, että äkkilähtöjä Oulusta ei ole kaikkiin kohteisiin aina tarjolla.

Äkkilähdöt Oulusta -sivun luettelo sisältää lähimpien kuukausien lähtöpäivien hotelli- ja hintatietoja Oulun lentoasemalta. Alennuksen sisältävät tarjoushinnat erottuvat luettelosta punaisella merkittyinä. Sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Sivun hotelli- ja hintatiedot päivittyvät noin 15–20 minuutin välein, joten hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin edetessä. Ajan tasalla oleva, lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.

Äkkilähdöt Oulusta -sivun hinnat ovat perushintoja per henkilö kyseisen hotellin jossain huonetyypissä. Hotellin mahdolliset muut tarjolla olevat huonetyypit ja niiden hinnat selviävät varausprosessin ”Valitse huone ja ateriat” -vaiheessa. Hinta vaihtelee huonetyypin lisäksi myös samaan huoneeseen majoittuvien henkilöiden määrän mukaan (esim. ns. tyhjän vuoteen lisämaksut eivät näy luettelon hinnassa). Luettelon hinnat eivät sisällä mahdollisia lentoluokkakohtaisia lisämaksuja ja viisumimaksuja. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia.

TUIn lomalennolla (lentotunnukset muun muassa BLX, X3, TOM, EVE, DY, JTG, JTF) ei lentokoneeseen voi varata ateriaa, jos lähtöön on alle kolme päivää. Ateriaa ei voi ostaa enää myöskään koneesta.

Mikäli lähtöön on varaushetkellä alle 45 vrk, tulee internetistä varattaessa koko matkan hinta suorittaa verkkopankissa tai luottokortilla heti matkavarauksen päätteeksi.