Allianz Global Assistance

Tietoa meistä

Olemme kansainvälinen toimija.

Olemme maailman johtava matkavakuutus- ja avustusyhtiö. Pidämme sinusta huolta 24/7, oletpa sitten kadottanut laukkusi, sairastunut tai joutunut tapaturmaan lomasi aikana.

Olemme Allianz Global Assistance ja tehtävämme on auttaa sinua. Itse asiassa olemme avustaneet asiakkaitamme jo liki 60 vuoden ajan. Tänä päivänä meillä on yhteensä 250 miljoonaa vakuutettua. Se on melkein 4 % koko maailman asukkaista.

Avuntarvetilanteet matkoilla vaihtelevat ja autamme sinua ongelmallisissa tilanteissa olitpa missä päin maailmaa tahansa. Työmme on tarjota nopeaa, huolehtivaa ja laadukasta palvelua, juuri silloin kun tarvitset, siellä missä tarvitset.

Kuinka pystymme auttamaan sinua?

Palvelumme ulottuvat kauas ja laajalle.

Pohdit varmasti, kuinka pystymme tarjoamaan asiantuntevaa apua ympäri vuoden monissa maailman kolkissa. Meillä on palveluksessamme yli 13000 ammattitaitoista ja paneutunutta työntekijää. Puhumme 40 eri kieltä ja meillä on toimintakeskuksia kaikilla 5 mantereella. Käytössämme on lisäksi maailmanlaajuinen yhteistyöverkosto joka kattaa 400,000 paikallista palveluntarjoajaa lääkäreistä ja terveysalan asiantuntijoista oikeudellisiin neuvonantajiin. Luotamme toistemme asiantuntijuuteen ja yhteiseen päämääräämme tarjota luotettavaa apua asiakkaillemme.

Olemme siis samaan aikaan maailmanlaajuinen ja paikallinen, ja ylpeitä siitä!

Vaikka kasvamme kansainvälisesti koko ajan, tahdomme säilyttää inhimillisen läsnäolon toiminnassamme, ja tasapaino näiden kahden välillä on meille tärkeää. Kansainvälinen ulottuvuutemme on tärkeää, jotta saamme aina avun asiakkaillemme, mutta yhtä tärkeää on säilyttää tuntemus ja ymmärrys paikallisista tavoista ja toimintakulttuureista. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että hallitsemme molemmat.

Allianz Global Assistance in Scandinavia

Olemme toimineet pohjoismaiden markkinoilla vuodesta 1995, tarjoten matkavakuutuspalveluja ja avustusta tuhansille tyytyväisille asiakkaille. Laajennamme yhä tarjontaamme ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota luotettua matkavakuutuspalveluamme sinulle TUIn kautta.

Suomessa tarjoamme hätä- ja korvauspalvelut 24/7 Suomen kielellä pohjoismaisen yhteistyökumppanimme Falck Global Assistancen kanssa. Falck Global Assistance on johtava toimija hätätilanteiden ja valituskäsittelyn alalla.

Tutustu Allianzin matkavakuutustuotteisiin.