TUIn lisäturva – ilman lisämaksua syksyyn 2021 asti

Juuri nyt moni meistä odottaa pääsevänsä jälleen matkustamaan. Jotta voit suunnitella ja odottaa lomaasi turvallisin mielin, annamme uusille matkavarauksille syksyyn 2021 asti aiempaa kattavamman peruutus- ja muutosturvan ilman lisämaksua. Tarjoamme maksuttoman peruutus- ja muutosturvan lomalennoilla toteutettaviin matkoihin, joiden lähtöpäivä on viimeistään 31.10.2021. Tämän päivämäärän jälkeen peruutus- ja muutosturva on saatavilla normaalihintaan. Valitse peruutus- ja muutosturva yhteenveto-sivun lisäpalveluvalikosta varausta tehdessäsi.

TUIn peruutus- ja muutosturvan avulla voit muuttaa lähtöpäivää ja kohdetta vielä kaksi viikkoa ennen lähtöä. Saat myös pidemmän avoimen oston, jonka voimassaolo päättyy vasta 60 päivää ennen lähtöä!

Peruutus- ja muutosturva
Peruutus- ja muutosturvan avulla voit peruuttaa matkasi, jos sairastut (lääkärintodistus vaaditaan). Voit myös muuttaa varaustasi (lähtöpäivää, matkakohdetta tai hotellia) yhden tai useamman kerran, kun lähtöön on yli 14 päivää. Uuden lähtöpäivän tulee olla kuuden kuukauden sisällä alkuperäisestä matkavarauksesta. Turvaan sisältyy myös Hintatakuu Plus ja muita hyviä etuja. Lue lisää TUIn peruutus -ja muutosturvasta. Peruutus- ja muutosturva on maksuton lomalennoilla toteutettaviin matkoihin, joiden lähtöpäivä on viimeistään 31.10.2021. Tämän jälkeen turva on saatavilla normaalihintaan (19-39 e/hlö).

Avoin osto
Kun olet valinnut peruutus- ja muutosturvan on avoin osto voimassa varauksen tekemisestä siihen asti, kunnes matkalle lähtöön on jäljellä 60 päivää. Varausmaksu on suoritettava 5 vrk kuluessa varauspäivästä, mutta jos mielesi muuttuu ja lähtöön on vielä vähintään 60 päivää, voit peruuttaa alkuperäisen matkavarauksesi ja saada maksusi takaisin (palautuksesta pidätetään hallinnollinen toimitusmaksu, jonka suuruus on 20 e/hlö).

Lisäturvan ehdot:
• Voimassa lomalennoilla toteutettaviin matkoihin.
• Etu koskee ainoastaan uusia varauksia, jotka on tehty 4.5.2020 ja sen jälkeen, ja joiden lähtöpäivä on viimeistään 31.10.2021.
• Voit maksutta muuttaa yhden tai useamman kerran varaustasi (lähtöpäivää, lomakohdetta tai hotellia), kun lähtöön on yli 14 päivää.
• Etu on voimassa ainoastaan lomalennoilla toteuttaviin matkoihin. Etu ei koske pelkän majoituksen sisältäviä varauksia, risteilyjä eikä reittilennoilla toteutettavia matkapaketteja.
• Uuden matkan tulee olla lomalennoilla toteutettava matka (ei kuitenkaan tarjoushintainen tai alennettu matka), jonka lähtöpäivä on 6 kuukauden sisällä alkuperäisestä lähtöpäivästä.
• Muutokset matkavarauksiin hoidetaan asiakaspalvelun kautta.
• Retkiin ja muihin lisäpalveluihin on voimassa tavalliset muutos- ja peruutusehdot.

Tämän lisäksi tarjoamme maksuttomasti COVID CARE -palvelun. Palvelu on voimassa lomalennoilla toteutettavassa matkapaketissa, jonka lähtöpäivä on ajalla 11.7.2020–31.10.2021. Lue lisää COVID CARE –palvelusta.