TUIn lisäturva – ilman lisämaksua

Juuri nyt moni meistä odottaa pääsevänsä jälleen matkustamaan. Jotta voisit suunnitella ja odottaa lomaasi turvallisin mielin, annamme uusille matkavarauksille nyt aiempaa kattavamman peruutus- ja muutosturvan ilman lisämaksua. Valitse maksuton peruutus- ja muutosturva yhteenveto-sivun lisäpalveluvalikosta varausta tehdessäsi. Peruutus- ja muutosturvan voit valita kesän, syksyn ja talven lomalennoilla toteutettaviin matkapaketteihin.

Saat varauksellesi TUIn peruutus- ja muutosturvan, ja voit muuttaa lähtöpäivää ja kohdetta vielä kaksi viikkoa ennen lähtöä. Saat myös pidemmän avoimen oston, jonka voimassaolo päättyy vasta 60 päivää ennen lähtöä!

Tarjoamme peruutus- ja muutosturvan ilman lisämaksua (normaalihinta 19-39 e/hlö). Peruutus- ja muutosturvan avulla voit peruuttaa matkasi, jos sairastut. Voit myös muuttaa varaustasi (lähtöpäivää, matkakohdetta tai hotellia) yhden tai useamman kerran, kun lähtöön on yli 14 päivää. Turvaan sisältyy myös Hintatakuu Plus ja muita hyviä etuja. Lue lisää TUIn peruutus -ja muutosturvasta.

Avoin osto on voimassa varauksen tekemisestä siihen asti, kunnes matkalle lähtöön on jäljellä 60 päivää. Varausmaksu on suoritettava 5 vrk kuluessa varauspäivästä, mutta jos mielesi muuttuu ja lähtöön on vielä vähintään 60 päivää, voit peruuttaa matkavarauksesi ja saada maksusi takaisin (palautuksesta pidätetään hallinnollinen toimitusmaksu, jonka suuruus on 20 e/hlö).

Lisäturvan ehdot:
• Voimassa kaikkiin lomalennoilla toteutettaviin matkapaketteihin.
• Etu koskee ainoastaan uusia varauksia, jotka on tehty 4.5.2020 ja sen jälkeen.
• Voit maksutta muuttaa yhden tai useamman kerran varaustasi (lähtöpäivää, lomakohdetta tai hotellia), kun lähtöön on yli 14 päivää.
• Etu on voimassa ainoastaan lomalennoilla toteuttaviin matkapaketteihin. Etu ei koske pelkän lennon tai majoituksen sisältäviä varauksia, risteilyjä eikä reittilennoilla toteutettavia matkapaketteja.
• Uuden matkan tulee olla lomalennoilla toteutettava matkapaketti (ei kuitenkaan tarjoushintainen tai alennettu matka), jonka lähtöpäivä on 6 kuukauden sisällä alkuperäisestä lähtöpäivästä.
• Muutokset matkavarauksiin hoidetaan asiakaspalvelun kautta.
• Retkiin ja muihin lisäpalveluihin on voimassa tavalliset muutos- ja peruutusehdot.

Tämän lisäksi tarjoamme maksuttomasti COVID CARE -palvelun. Palvelu on voimassa lomalennoilla toteutettavassa matkapaketissa, jonka lähtöpäivä on ajalla 11.7.–31.12.2020. Lue lisää COVID CARE –palvelusta.