Hotelliateriat

Yksi odotetuimmista asioista lomalla on hyvä ruoka. Useissa hotelleissamme voit varata edullisesti monipuolisen ja vaivattoman ateriakokonaisuuden ja säästää näin loman ateriakuluissa.

Lisämaksulliset ateriat varataan aina kaikille samalla matkavarauksella oleville matkustajille, myös lapsille. Mikäli hotelliesittelyssä ei toisin mainita, lasten ateriahinta koskee alle 12-vuotiaita lapsia.

Ateriavaihtoehdot ja raaka-aineet vaihtelevat hotelleittain ja maittain. Alla on kuvattuna yleisimmät ateriapalvelut.

Aamiainen

Aamiainen on joko perinteinen aamiainen, aamiaispöytä, amerikkalainen aamiainen tai englantilainen aamiainen.

  • Perinteinen aamiainen on tavallisesti ns. mannermainen aamiainen eli aamukahvi, joka sisältää kahvia, teetä, valkoista leipää, voita ja marmeladia, ellei muuta mainita.
  • Aamiaispöytä käsittää esim. runsaammin leikkeleitä, mehuja ja hiutaleita.
  • Amerikkalainen aamiainen on mannermainen aamiainen, jossa lisäksi on useasti pekonia, hedelmiä, mehua, kahvia sekä kananmunia jossain muodossa.
  • Englantilainen aamiainen sisältää kananmunia jossain muodossa, pekonia, paahtoleipää, valkeita papuja tomaattikastikkeessa, mehua, teetä tai kahvia.

Puolihoito

Puolihoito sisältää kattavan aamiaisen sekä lounaan tai illallisen hotellilla ilman ruokajuomia. Ruokajuomat maksetaan suoraan hotelliin.

Täysihoito

Täysihoito sisältää aamiaisen, lounaan ja illallisen ilman ruokajuomia. Ruokajuomat maksetaan suoraan hotelliin.

All Inclusive

All Inclusive sisältää yleensä aamiaisen, lounaan ja päivällisen ruokajuomineen noutopöydästä. Myös jälkiruoat, välipalat, juomat baarissa (ei tuontimerkkejä) sekä viihdeohjelma sisältyvät hintaan.

Ateriat TUI Family Life -hotelleissa

Useimmissa TUI Family Life -hotelleissamme on All Inclusive -mahdollisuus. All Inclusiven lisäksi valittavanasi ovat myös puolihoito tai aamiaispöytä. Tarkemmat tiedot kunkin hotellin tarjoamista ateriavaihtoehdoista löydät hotelliesittelystä.

Lapset syövät ilmaiseksi

Määritellyissä hotelleissa alle 13-vuotiaat lapset saavat ilmaiset ateriat kun vastaava ateria (aamiainen, puolihoito tai All Inclusive) varataan saman matkavarauksen aikuisille etukäteen. Lasten ikäraja vaihtelee hotelleittain. Lue lisää hotelliesittelystä.

Hyvä tietää

Johtuen lentoaikatauluista, saapumis- ja kotiinlähtöajoista, voi joku varatuista aterioista jäädä käyttämättä. Jos kuljetus lentokentälle tai retkelle lähtee ennen hotellin aamiaistarjoilua, kannattaa hotellin vastaanotosta käydä hyvissä ajoin kysymässä mahdollisuudesta saada aamiaispaketti mukaan.

Allergioista tai ruokavaliosta johtuvia erikoisaterioita emme valitettavasti pysty takaamaan. Lue lisää erikoisruokavalioista »

Terveyden kannalta on useimmissa lomakohteissa turvallisinta käyttää juomavetenä pullotettua vettä. Useissa hotelleissa on omien ruokien ja juomien vieminen hotellihuoneisiin kiellettyä.