Nettiluotto

Nettiluottoa voit saada saman tien 200–10 000 euroa. Luoton määrä määräytyy ostoksesi loppusumman mukaan ja ensimmäisen laskun saat noin kuukauden kuluttua ostoksesta.

Voit maksaa matkasi heti Nettiluotolla – toimi näin!

•Varaa loma lisäpalveluineen TUIn verkkokaupassa.
•Maksuvaiheessa valitse maksutavaksi Nettiluotto.
•Täytä Nettiluotto-hakemus ja allekirjoita se oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Ålandsbanken, S-Pankki ja Handelsbanken). Verkkopankkitunnistus vastaa allekirjoitustasi.
•Nettiluottoa voit hakea 24/7, kunhan olet vähintään 23-vuotias.
•Saat luottopäätöksen muutamassa minuutissa.
•Myönteisen luottopäätöksen saatuasi vahvista ostoksesi ja palaa takaisin verkkokauppaan.
•Ensimmäisen laskun saat noin kuukauden kuluttua ostoksesta.

Hakemuksen täytön yhteydessä voit valita sinulle sopivan eräpäivän ja halutessasi kaksi lyhennysvapaata kuukautta, jolloin voit pitää lomaa luoton takaisinmaksusta. Lyhennysvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä kuukausia.

Helppoa ja vaivatonta!

Nettiluotto ei käy maksuvälineenä jos matkan lähtöpäivään on 2 vuorokautta tai vähemmän. Nettiluotto ei käy maksuvälineenä kesän 2020 matkoihin eikä talven 2020/2021 matkoihin. Nettiluotolla voi maksaa matkan kokonaishinnan, loppumaksun tai varausmaksun.

Nettiluotossa ei ole avaus- tai vuosimaksua. Luoton määrä määräytyy ostoksesi loppusumman mukaan. Voit itse laskea haluamasi kuukausierän luottolaskurilla, ja näin voit jaksottaa isotkin ostokset sinulle sopiviin kuukausieriin. Luottolaskurista näet myös todellisen vuosikoron hakemallesi summalle. Ensimmäisen laskun saat noin kuukauden kuluttua ostoksesta. Halutessasi voit maksaa myös luoton kerralla pois milloin haluat olemalla yhteydessä Nordea Rahoituksen asiakaspalveluun.

Esimerkkilaskelma
1500 euron lomamatka
Maksu-aika 12 kk
Kuukausierä 135 euroa/kk
Luottokustannukset 104 euroa
Todellinen vuosikorko 13,40 % (8/2019)
Luottohinta yhteensä 1 604 euroa

Viimeinen kuukausierä on ns. tasoituserä (esimerkkilaskelma tilanne 08/2019).

Nettiluotto on kertaluotto, jonka korko on Nordea Prime +12 %. Todellinen vuosikorko esimerkiksi 1 500 euron luotolle 12 kk:n maksuajalla on 13,4 %, luottohinta 1 604 euroa ja maksuerien lukumäärä 12. Laskennassa on käytetty Nordea Prime -korkoa (08/2019). Nettiluoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.