TUIn muutosturva lomalennoilla

TUIn muutosturva lomalennoilla on lisäpalvelu, jonka voit ostaa matkavarauksen yhteydessä hintaan 15 euroa/henkilö.

TUIn muutosturva lomalennoilla sisältää seuraavat ominaisuudet:

  • Maksuttomat muutokset
  • Hintatakuu
  • Nimenkorjaus

Tutustu ehtoihin alla.

Maksuttomat muutokset

Jos olet valinnut muutosturvan kaikille matkustajille, voit muuttaa varaustasi rajattomasti normaalihintaiseen lomalennolla toteutettavaan matkaan kun lähtöön on yli 30 päivää. Maksuttomat muutokset eivät koske risteilyjä, reittilennoilla toteutettavia valmismatkoja, tarjoushintaisia tai alennettuja matkoja. Jos matkasi hintaan tulee muutoksia, sinulla on oikeus päivittää hinta vain Hintatakuu-ominaisuutta hyödyntäen (lisätietoa alla).

Hintatakuu

Jos matkasi kokonaishinta alenee varauksen teon jälkeen, ota meihin yhteyttä, jolloin maksamme hinnanerotuksen takaisin. Hintatakuu on voimassa, jos olet varannut valmismatkan, ja lähtöön on vähintään 60 päivää. Hintatakuu edellyttää, että kyseessä on sama kohde, lähtöpäivä, hotelli, huonetyyppi ja matkustajamäärä. Hintatakuu ei päde reittilennoilla toteutettaviin valmismatkoihin, risteilyihin eikä pelkkiin lentoihin.

Hintatakuu on voimassa vain alkuperäisessä varauksessa. Mikäli alkuperäistä varausta on muutettu (lähtöpäivä, kohde, hotelli, ja/tai huonetyyppi on vaihdettu toiseen ja/tai matkustajamäärää on muutettu), Hintatakuu ei ole voimassa. Alennuksen tulee olla voimassa, kun otat meihin yhteyttä.

Hintatakuu ei oikeuta hinnanalennukseen, mikäli kyseessä on vain uusille varauksille myönnettävä kampanja-alennus.

Nimenkorjaus

Nimen voi korjata tai muuttaa maksutta kun lähtöön on yli 30 päivää.

TUIn muutosturva lomalennoilla – vain 15 euroa/henkilö