COVID CARE

Lisää turvaa Covid-19 varalle

TUIn mukana matkustat nyt vieläkin turvallisemmin. Yleisten matkapakettiehtojen ja TUIn lisäturvan lisäksi otamme nyt käyttöön ainutlaatuisen COVID CARE -palvelun ilman lisämaksua asiakkaille. Haluamme, että voit varata matkan ja lähteä lomalle mahdollisimman turvallisesti.

Alla mainitut palvelut kuuluvat nyt automaattisesti jokaiseen lomalennolla toteutettavaan matkapakettiin, jonka lähtöpäivä on viimeistään 31.12.2020, riippumatta siitä milloin matka on varattu.

• Jos sinulla todetaan koronatartunta matkakohteessa, sinulla on oikeus lääkärintutkimukseen ja apuun. TUI vastaa koronatestistä aiheutuneista kuluista ja lennättää sinut takaisin Suomeen tilanteen niin vaatiessa.

• Jos sinut määrätään karanteeniin matkakohteessa, TUI vastaa kuluista, jotka aiheutuvat pidemmästä majoituksen tarpeesta ja paluumatkan muutoksista.

• Muilta osin varauksiin sovelletaan yleisiä matkaehtoja. On tärkeää, että sinulla on voimassaoleva matkavakuutus. Laajan matkavakuutuksen voit hankkia esimerkiksi Allianzilta. Lisätietoja saat tarvittaessa tästä »

• COVID CARE -palvelun ja TUIn lisäturvan lisäksi, olemme ottaneet käyttöön useita uusia turvallisuuteen liittyviä toimenpiteitä lennoillamme ja hotelleissamme. Voit lukea niistä lisää täällä »

COVID CARE - ehdot »

Tutustu myös kattavaan TUIn lisäturvaan, jonka tarjoamme lomalennoilla toteutettaviin matkapaketteihin. Jos sinulla esimerkiksi todetaan koronatartunta ennen matkalle lähtöä, voit maksuttoman TUIn muutos- ja peruutusturvan nojalla muuttaa matkavaraustasi tai peruuttaa sen kokonaan maksamalla vain hallinnollisen toimitusmaksun toimittamalla meille lääkärintodistuksen.
Lue lisää TUIn lisäturvasta »