Hotellit liikuntarajoitteisille

Loman onnistumisen kannalta on tärkeää, että valitset hotellin, jonka huone, palvelut sekä hotellialue ja ympäristö sopivat tarpeisiisi. Mikäli olet epävarma, otathan yhteyttä meidän asiakaspalveluumme.

Kun valitset hotellia ja hotellihuonetta, huomioi, että liikuntaesteiselle sopivan huoneen tai huoneiston taso ei aina vastaa sitä, mihin olemme pohjoismaissa tottuneet. Vaikka hotellissa on ns. invahuoneita, hotellialue ja ympäristö voi olla mäkinen ja sisältää rappuja.

Jokaisen hotellin hotellitiedoissa, ”Huoneet ja palvelut” -välilehdellä on tarkempaa tietoa hotellin palveluista, huoneista ja huoneistoista. Jos hotellissa on liikuntaesteisille sopivia huoneita, löydät lisätietoja niistä hotelliesittelystä. Invahuoneen saanti edellyttää kuitenkin yleensä, että teemme siitä hotellille erillisen kyselyn. Otattehan siis yhteyttä asiakaspalveluumme, joko ennen varausta tai viimeistään heti varauksen teon jälkeen, jotta pystymme varmistamaan, että kyseinen hotelli sopii teidän tarpeille ja jotta voimme tarvittaessa tehdä kyselyn invahuoneesta.

Alle olemme keränneet listan hotelleista, joita suosittelemme liikuntaesteisille. Nämä hotellit ovat saaneet positiivista palautetta liikerajoitteisilta asiakkailtamme, ja/tai niissä on muihin hotelleihimme verrattuna enemmän huoneita ja palveluja, jotka sopivat liikuntaesteisille matkustajille.

Kypros

TUI Family Life Aeneas Resort & Spa by Atlantica

TUI Family Life Nausicaa Beach

Kreikka

Kreeta

TUI Family Life Caldera Beach by Atlantica

TUI Family Life Creta Paradise by Atlantica

Kos

TUI Family Life Club Marmari Beach by Atlantica

Atlantica Club Portobello Beach

Rodos

TUI Family Life Aegean Park by Atlantica

Blue Star Sun Beach Resort

Samos

TUI Family Life Doryssa Seaside Resort

Zakynthos

Blue Star Alykanas Village

Kroatia

Blue Star Medora Auri

Espanja

Mallorca

Blue Star Viva Palmanova

Menorca

Blue Star Tamariscos

Turkki

Antalyan rannikko

TUI Family Life Pascha Bay

TUI Family Life Side by Barut