Matkakohteessa

Aivan kuten Suomessa, myös monissa muissa maissa on otettu käyttöön uusia toimenpiteitä, joilla pyritään takaamaan turvallisuus ja korkea hygieniataso. Kaikissa maissa tulee julkisilla paikoilla, kuten ravintoloissa, toreilla, kaupoissa ja museoissa säilyttää turvaväli muihin ihmisiin. Tämä koskee myös hotellin julkisia alueita, kuten uima-altaita.

 • Pidä itsesi ajantasalla

  On erittäin tärkeää, että sinä matkustajana pidät itsesi ajantasalla matkakohteesi ohjeistuksesta ja säädöksistä. Euroopan Unionin ylläpitämältä Re-open EU -sivustolta voit lukea eri jäsenmaiden ohjeistuksista.

  Alta voit siirtyä lukemaan lisätietoja kohdemaasi käytännöistä. Kohdelistaa tullaan tarvittaessa päivittämään.

 • Palvelu kohteessa

  Olemme lisänneet digitaalista läsnäoloamme kohteissa ja olemme saavutettavissanne vuorokauden ympäri. TUI-sovelluksesta löydät ajankohtaisen tiedon kuljetuksista, poikkeuksista ym. ja voit kätevästi lähettää kysymyksiä oppaillemme.

  TUI-sovelluksessa voit myös:

  • Lukea vinkkejä, mitä tehdä ja nähdä eri kohteissa.
  • Tutustua retkivalikoimaan.

  Kiireellisissä tapauksissa voit aina tavoittaa oppaat puhelimitse. Yhteystiedot lähetetään sinulle tekstiviestillä saapuessasi matkakohteeseen.

  Lataa TUI-sovellus puhelimeesi ja varmista, että olet sallinut ilmoitukset. Lisää varausnumerosi sovellukseen ja kaikki matkaasi koskevat tiedot ovat helposti saatavillasi.

 • Kuljetus kohteessa

  Tulemme sinua vastaan lentoasemalla ja varmistamme, että kaikki, jotka ovat varanneet kuljetuksen, pääsevät turvallisesti hotellille. Noudatamme paikallisten viranomaisten ohjeistusta, joka saattaa vaihdella hieman eri aikoina ja eri maissa.

  Huomioitavaa
  Käsien desinfiointi ja suojamaskin käyttö voivat myös olla pakollisia, riippuen kohdemaasi määräyksistä.

  Kuljetus varataan ennakkoon matkavarauksen tekemisen yhteydessä. Mikäli haluat varata kuljetuksen myöhemmin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 • Aktiviteetit ja retket kohteessa

  Monet matkustajat haluavat osallistua retkille ja tutustua matkakohteeseensa paremmin loman aikana. Se on edelleen mahdollista, pienin muutoksin. Tietyillä retkillä ja nähtävyyksissä osallistujien määrä on rajoitettu. Sama koskea myös joitain veneitä ja muita kulkuneuvoja, joita retken aikana käytetään. Hotellin aktiviteettien järjestämisessä noudatetaan paikallisten viranomaisten ohjeistusta. Osallistujien tulee säilyttää turvavälit ja joihinkin aktiviteetteihin otetaan vähemmän osallistujia. Aktiviteetit järjestetään pääsääntöisesti ulkona.

  Lisätietoa saatavilla olevista retkistä ja niiden varaamisesta saat TUI-sovelluksesta tai ottamalla yhteyttä TUIn oppaisiin.