5 Instagram-ystävällistä paikkaa Kreetalla

7.5.2019
SallaS
Monet matkailututkimukset osoittavat, että Instagramista on tullut yhä tärkeämpi matkailijoiden inpiraation lähde. Haluamme matkustaa tiettyyn paikkaan ottaaksemme sen saman kuvan, jonka näimme some-virrassamme ja jakaa kuvan taas eteenpäin ystävillemme. Monet matkustavat nimenomaan ottaaksen selfien Eifel-tornin edessä, palmussa turkoosin meren äärellä, surffilaudalla kauniissa auringonlaskussa. Tässä 5 Instagram-kuvaa, jotka sinun pitää ottaa Kreetalla.

1. Kävele Hanian kujilla

Hania on kuin tehty Instagramiin. Kapeilta kujilta, joita pitkin bougainvillat kiipeilevät, voit helposti löytää rauhallisen paikan omille kuvaussessioillesi. Varmista, että kuvaan tulevat mukaan söpöt ikkunaluukut ja koristeelliset parvekkeet ja korosta vielä filtterillä hieman rakenteiden rouheutta – ja se on siinä!

Haniasta löytyy useita valokuvauksellisia kujia.
Haniasta löytyy useita valokuvauksellisia kujia.

2. Bongaa Seitan Limanian ranta

Aja autolla jo aamuvarhain Seitan Limanian rannalle ja nappaa täydellinen kuva autiosta rannasta, ennen kuin muut turistit ehtivät paikalle. Katso, että turkoosin meren lisäksi kuvaan mahtuu hieman karua vuorimaisemaa ja pala taivasta. Kuvat ylhäältä rinteeltä ovat vielä vaikuttavampia kuin rannalta otetut.

Seitan Liamnilla on kaikki mitä hyvään instakuvaan tarvitaan.
Seitan Liamnilla on kaikki mitä hyvään instakuvaan tarvitaan.

3. Syö gyrosta Hanian kadulla

Onko mitään niin kreikkalaista kuin gyros? Mene hyvin lähelle kohdetta kameran kanssa, valitse muotokuvaustila, jotta tausta muuttuu epätarkaksi – ja seuraajasi tulevat kuolaamaan tämän kuvan nähdessään.

Gyros – maistuu ja näyttää hyvältä.
Gyros – maistuu ja näyttää hyvältä.

4. Poseeraa Calypso Bayn sillalla

Calypso Bay on ehkä instagrammatuin silta koko Kreetalla – eikä ole vaikeaa ymmärtää miksi. Vesi on kristallinkirkasta, kalliot sukeltavat veteen ja rannan aurinkovarjot näyttävät täydellisiltä ylhäältä katsottuna. Saavu paikalle ajoissa, sillä riski on suuri, että monella muullakin on sama kuvauspaikka kiikarissa.

Kreetan ehkä kuvatuin silta.
Kreetan ehkä kuvatuin silta.

5. Ui Elafonissin rannalla

Kreetan-matka ei ole täydellinen ilman kuvaa Elafonissista. Ranta, jonka vesi on fantastisen väristä ja hiekka hohtavan vaaleanpunaista, muistuttaa enemmän Malediiveja kuin Välimerta. Ota mukaan värimaailmaan sopiva uimapuku, uimahousut tai huivi, asetu omalle rantakaistaleellesi, naps – ja tykkäyksiä ropisee!

Elafonissi saa Instagramin laulamaan!
Elafonissi saa Instagramin laulamaan!

Muita samankaltaisia

Bulgarian parhaat rannat – 8 vinkkiä

Loma Bulgariassa tarkoittaa halpoja hintoja ja hienoja rantoja. Emmekä puhu nyt pelkästään Sunny Beachista. Myös vaikkapa Duni, Nessebar ja Golden Sands ovat kaikki mukavia lomakohteita ja jokaisella niistä on omalla tavallaan viehättävät rannat. Vinkkaamme nyt 8 erilaista rantaa jokaiseen makuun.
SallaS SallaS 22.5.2019

6 Instagram-ystävällistä hotellia kesälomalle

Liikaa ihmisiä kuvassa, varjoisat uima-altaat, puut peittävät merinäköalan... Ei näin. Nyt listaamme perhehotellit, joista saat täydelliset instakuvat. Jatka lukemista ja nappaa kesän hienoimmat kuvat.
SallaS SallaS 8.5.2019

Matkailutrendit 2019: Tiedätkö mitä ovat plogging ja glamping?

Tänä vuonna matkailija haluaa lomallaan tuntea täydellisen vapauden ja päästää irti niin lompakostaan kuin kellostaankin. Toisaalta, joillekin loman päämäärä on nimenomaan juokseminen kellon kanssa: erilaisiin juoksutapahtumiin osallistumisesta on tullut matkailuilmiö. Mukavuudenhaluisimmat majoittuvat ”juuri minulle” räätälöityyn konseptihotelliin, trenditietoisimmat puolestaan yöpyvät teltassa. Tässä TUIn listaus vuoden 2019 matkailutrendeistä.
SallaS SallaS 16.1.2019

Fuerteventura on aktiivisen lomailijan paratiisi: 5+2 vinkkiä (h)ikiliikkujille

Fuerteventuran saari soveltuu täydellisesti aktiivilomailuun. Kanarian upeimmat rannat houkuttelevat pitkiin rantakävelyihin ja vesiurheiluun. Vaihtelevat maisemat ja hyvät tiet ovat tehneet saaresta myös merkittävän pyöräilykohteen. Hotellitarjonnassakin on entistä paremmin otettu huomioon nykymatkailijoiden halu pitää lomalla huolta kunnostaan ja terveydestään.
SallaS SallaS 15.11.2018