5 ympäristösertifioitua hotellia kesälomalle

Asia, joka muodostuu yhä tärkeämmäksi matkailijoiden keskuudessa, on ympäristösertifioidut hotellit. 95 prosenttia TUIn asiakkaista pitää vastuullisuutta tärkeänä osana lomaa ja noin joka viides ei voisi kuvitella majoittuvansa hotelliin, joka ei ole ympäristösertifioitu. Tämän osoittaa vastikään tehty asiakastutkimus. Tähän olemme listanneet viisi suosituinta kesäkauden ympäristösertifioitua hotelliamme.

1. TUI Blue Alcudia Pins, Mallorca

Paras perhehotellimme Alcudiassa, TUI Blue Alcudia Pins, sijaitsee aivan rannalla. Hiekka on valkoista, vesi ihanan turkoosia ja ranta on matalapohjainen. Hotellilla on useita uima-altaita vesiliukumäkineen sekä isommille että pienemmille lapsille. Viisi ravintolaa, kahvila rannalla sekä allasbaarin yläpuolella sijaitseva aurinkoterassi, jossa voi rentoutua kaikessa rauhassa.

Lue lisää TUI Blue Alcudia Pins - hotellista

TUI Blue Alcudia Pins sijaitsee valkohiekkaisen Playa de Muron rannalla.
TUI Blue Alcudia Pins sijaitsee valkohiekkaisen Playa de Muron rannalla.

2. TUI Blue Atlantica Caldera Beach

Rauhallisessa Geranin kylässä sijaitsee TUI Blue Atlantica Caldera Beach. Hotelli on jaettu eri osiin ja voit valita, haluatko asua rauhallisemmassa Olympus- osassa vai vauhdikkaalla Afrodite – puolella. Useita uima-altaita, lastenkerho, kuntosali, tenniskenttiä sekä ihana sijainti rannalla.

Lue lisää TUI Blue Atlantica Caldera Beach – hotellista

TUI Blue Atlantica Caldera Beach on perheiden suursuosikki.
TUI Blue Atlantica Caldera Beach on perheiden suursuosikki.

3. TUI Blue Pascha Bay, Turkki

Alanyan ulkopuolella sijaitsevassa TUI Blue Pascha Bayssa viihtyy koko perhe. Kuntosali merinäkymin, spa sekä aikuistenalue yhdistettynä lastenkerhoihin, vesiliukumäkiin sekä lukuisiin aktiviteetteihin. Hotelli sijaitsee aivan ihanan rannan kupeessa ja rannalta löytyy myös pitkä laituri.

Lue lisää TUI Blue Pascha Bay - hotellista

TUI Blue Pascha Bay tarjoaa jokaiselle jotakin.
TUI Blue Pascha Bay tarjoaa jokaiselle jotakin.

4. TUI Blue Atlantica Aegean Park, Rodos

Rodoksella sijaitsee TUI Blue Atlantica Aegean Park. Hotellilla on oma vesipuisto, useita uima-altaita, uimakoulu sekä useita huoneita, joista on suora yhteys altaaseen. Hotelli sijaitsee aivan Kolymbian rannalla, joten mikäli pidät uimisesta, täällä et tule pettymään. Aivan hotellin ulkopuolelta lähtee busseja Rodoksen kaupunkiin sekä Lindokselle. All Inclusive kuuluu matkan hintaan.

Lue lisää TUI Blue Atlantica Aegean Park – hotellista.

TUI Blue Atlantica Aegean Park tarjoaa useita swim -up huoneita.
TUI Blue Atlantica Aegean Park tarjoaa useita swim -up huoneita.

5. TUI Blue Nausicaa Beach, Kypros

TUI Blue Nausicaa Beach- hotelli Kyproksella on kolmelta puolelta Välimeren ympäröimä. Hotellilla on kaksi ravintolaa ja All Inclusive kuuluu matkan hintaan. Suuri allasalue, oma pieni ranta sekä vain joidenkin satojen metrien päässä hotellista sijaitsee Fig Tree Bayn keskusta ja pitkä ihana hiekkaranta. Hotellilla on kuntosali, spa sekä lastenkerho ja täällä asut moderneissa huoneistoissa.

Lue lisää TUI Blue Nausicaa Beach – hotellista.

TUI Blue Nausicaa Beach sijaitsee ihastuttavalla paikalla Kyproksella.
TUI Blue Nausicaa Beach sijaitsee ihastuttavalla paikalla Kyproksella.

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna