6.5.2019

9 syytä majoittua TUI Family Life -hotelliin

Vihdoinkin koko perhe pääsee lomalle! TUI Family Life -hotelleissa sekä lapset että aikuiset voivat rentoutua täydellisesti. Tässä mutamia syitä, miksi TUI Family Life on paras valinta perhelomalle.

1. Huoneita koko perheelle

TUI Family Life -hotelleissa on tilaa pienille ja suurille perheille. Majoitu huoneeseen tai huoneistoon, joka on nimenomaan perheille suunniteltu. Tai miksi ette varaisi swim up -huonetta, josta pääsee uimaan suoraan omalta terassilta? Jos perheeseenne kuuluu todellisia vesipetoja, voitte varata myös hotellin, jossa on oma vesipuisto, kuten esimerkiksi TUI Family Life Aegean Blue Resortissa, TUI Family Life Aegean Parkissa tai TUI Family Life Tropical Resortissa.

2. Altaita joka makuun

Nautitko rauhallisesta allastunnelmasta? Tai altaasta, missä todella tapahtuu? Monista erilaisista altaista? Olisiko hyvä, jos perheen pienimmille olisi aurinkosuojattu lastenallas? Ei hätää! TUI Family Life -hotelleissa on suuret allasalueet ja useita erilaisia altaita. Voit rentoutua hyvän kirjan parissa aurinkotuolissa sillä välin kun muu perhe polskii ja pelaa vesisotaa.

Vauva-allas, lastenallas, aktiviteettiallas vai rauhallinen allas – valinta on sinun!
Vauva-allas, lastenallas, aktiviteettiallas vai rauhallinen allas – valinta on sinun!

3. Koko majoitus sovelluksessa

Kotona arkeen kuuluu päivittäinen perheen aterioiden miettiminen. Mitä tänään syödään? TUI Family Life -hotelleissa voit vain klikata sovellusta ja katsoa mitä on tarjolla. Sovelluksesta voit tarkistaa myös mitä iltaohjelmaa tai ohjattuja kuntoiluvaihtoehtoja on tarjolla. Millon Bamse tulee, minä päivänä järjestetään minigolfturnaus tai suklaajuhlat? Katso sovelluksesta! Perheen pienimmille on myös oma Bamse-sovellus, jonka voit ladata vaikka heti!

4. Lastenkerhot 0-11-vuotiaille ja Hangout teineille

Lomalla ei koskaan tule tylsää, kun voit pyöriä Bamsen kanssa aarteenetsinnässä, herkutella mahan täydeltä pizzapartyissa ja pelata kavereiden kanssa vesisotaa. Lisäksi lapset saavat mahdollisuuden oppia jotain uutta – mitä sanot esimerkiksi matkasta maailman ympäri tai jännittävistä tutkimuksista? TUIlla on Babyclub 0–3- vuotiaille, Bamseclub 3–5-vuotiaille ja @611 6–11-vuotiaille. Hieman vanhemmille (ja cooleimmille) on Hangout – aikauisvapaa alue WiFi:llä. Jonottaa ei tarvitse, sillä kerhot voit varata sovelluksessamme. Lue lisää lastenkerhoista.

5. Laadukas All Inclusive

TUI Family Life -hotelleissa on aina vähintään kaksi ravintolaa, joista voit valita. Suuresta buffetpöydästä löydät kaikki maailman herkut, toisinaan a´la carte sopii paremmin tunnelmaan. Hyvin syönyt perhe voi hyvin, on onnellinen ja jaksaa touhuta. Alle 13-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi ja heille on oma buffet lempiherkkuineen. Myös uusiin makuihin tutustuminen on täällä helppoa.

Myös perheen kasvisyöjät ja vegaanit löytävät omat vaihtoehtonsa, kuten myös allergikot ja muut erikoisruokavaliot. Suuri salaattibuffet on täynnä tuoreita kasviksia ja vihanneksia. Ammattikokit valmistavat ruokaa avoimessa keittiössä, eikä minkään päivän kattaus ole samanlainen.

TUI Family Life -hotelleissa on tarjolla herkkuja jokaiseen makuun.
TUI Family Life -hotelleissa on tarjolla herkkuja jokaiseen makuun.

6. Kuntosali ja Les Mills -tunnit

Pidä huolta kunnostasi lomallakin. TUI Family Life -hotellien hyvinvarustetuissa kuntosaleissa ja Less Mills -tunneilla voit treenata lomallasi ilmaiseksi. Toinen vaihtoehto on tietysti pysyä aurinkotuolissa ja katsella, kun muut treenaavat.

Lomalla on kiva kokeilla vaikka jotain uuttakin kuntoilulajia.
Lomalla on kiva kokeilla vaikka jotain uuttakin kuntoilulajia.

7. Viihdeohjelmaa joka ilta

Tykkäätpä sitten Bamsesta, klovneista, lauluista tai musikaaleista, meillä on sinulle hauskaa ohjelmaa. Ja esiintymisestä innostuneet lapset voivat itsekin halutessaan nousta lavalle suuren yleisön eteen ”Step up and Move” -showssamme.

8. Ilmainen wifi

Tietysti voit jakaa ihanaa lomatunnelmaasi suoraan paikan päältä ystävillesi. TUI Family Life -hotelleissa on ilmainen wifi huoneissa, allasalueella ja ravintoloissa. Näin voit helposti myös tutkia sovellusta ja suunnitella seuraavia lomatekemisiäsi.

Pysy yhteydessä vuorokauden ympäri tai kytke netti pois päältä kokonaan lomasi ajaksi. Valinta on sinun!
Pysy yhteydessä vuorokauden ympäri tai kytke netti pois päältä kokonaan lomasi ajaksi. Valinta on sinun!

9. Uimakoulut kaikille

TUI Family Life -hotelleissa kaikki yli 5-vuotiaat voivat oppia uimaan (ja jos osallistut kahden viikon uimakouluun annamme uimataitotakuun!) Yli 4-vuotiaiden Vesipeuhulassa puolestaan totuttaudutaan veteen hauskasti ja turvallisesti.

Mutta eihän uuden oppiminen lomalla ole vain lasten etuoikeus. Tartu tilaisuuteen ja opiskele kroolaamaan oikealla tekniikalla! Lue lisää uimakouluista.

Opi uimaan TUI Family Life -hotellissa.
Opi uimaan TUI Family Life -hotellissa.

Ja mikä kaikkein tärkeintä

TUI Family Life -hotelliemme toiminnan perusta on se, että perheenne saa viettää yhdessä hetkiä, joista jää ikuinen muisto. Suklaasuihkulähde illallispöydässä, hissimatka Bamsen kanssa, vesimelonin syöminen rannalla, joogaa auringonnousussa – yhdessä kaikki tuntuu paremmalta. Ja että jokainen perheenjäsen saa tehdä lomallaan juuri niitä asioita joista pitää

Parasta ovat yhdessa hankitut muistot.
Parasta ovat yhdessa hankitut muistot.

TUI Family Life -hotelleja on eri puolilla maailmaa. Lue lisää ja löydä oma suosikkisi.

Muita samankaltaisia

RIU-hotelleja paratiisirannoilta suurkaupunkeihin

RIU-hotelleilla on monia kanta-asiakkaita, erinomaista ruokaa, erityisen hyvä palvelu ja aina hyvä sijainti. Mitä et ehkä kuitenkaan tiennyt, on RIU-hotelleja sekä paratiisirannoilla että sykkivissä suurkaupungeissa. Tässä muutama upea RIU-hotelli, jotka kannattaa varata pian.
Johanna Johanna 23.9.2019

Durresin Riviera – aurinkolomaa mukavin maustein

Usein tulee tunne, että voisit oikeastaan olla missä tahansa Välimerellä. Aurinkotuolissa loikoillessasi, kun tilaat lasillisen kuplivaa rantabaarissa tai polkuveneellä polkiessasi. Durresin Riviera tarjoaa kuitenkin lomallesi lisämausteita ruuan, kulttuurin ja kaupunkielämän muodossa. Lue lisää, jos haluat yhdistää rantalomaasi uusia makuja.
Johanna Johanna 26.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora 10.5.2019