21.11.2019

Atlantis Hotels & Resorts – huippuvalinta Fuerteventuralla

Fuerteventura houkuttelee puoleensa uskomattoman turkoosilla merellä, pitkillä rannoilla sekä vuoden ympäri lämpimällä ilmastolla. Täältä löydät myös upeita hotelleja, jotka nostavat lomasi uudelle tasolle – kaksi niistä löydät tästä.
Yhteistyössä Atlantis Hotellien kanssa

Gran Hotel Atlantis Bahia Real 5* Grand Luxe

Corralejon luonnonpuiston laitamilla sijaitsee palkittu Gran Hotel Atlantis Bahia Real. Keskellä kaunista rantaa, vehreän kasvillisuuden ympäröimä hotelli useilla uima-altailla – voisitko toivoa enää enempää? Lisäksi täältä löytyy kuusi erilaista ravintolaa vaihtuvilla teemoilla sekä kolme baaria. Aamupala kuuluu matkan hintaan ja halutessasi voit ostaa lisäpalveluna puolihoidon.

Jos haluat myös kuntoilla aurinkolomasi aikana, Gran Hotel Atlantis Bahia Realilla on suuri kuntosali, useita erilaisia kuntoilutunteja päivittäin sekä valtava 3000 neliömetrin suuruinen spa, jossa on 17 hoitohuonetta. Gran Hotel Atlantis Bahia Realilla on lisäksi oma rantaklubi, joka sijaitsee pitkän laiturin vieressä ja siellä pääset ottamaan aurinkoa sekä uimaan. Coco Bahia Lounge & Club tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia herkullisesta lounaasta ja Coco Bahia Chill Out taas tarjoaa balilaiset aurinkovuoteet sekä baarin. Molemmista avautuu upeat näkymät Atlantille, Lobokselle ja Lanzarotelle.

Lapsille löytyy kansainvälinen lastenkerho, leikkipaikka sekä lastenallas.

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort 4* All Inclusive

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort sijaitsee 50 metriä mereltä, eteläisessä Corralejossa Fuerteventuralla. Se on paljon enemmän kuin vain hotelli, se on kokonainen lomamaailma, jonka lähellä on kaksi eri rantaa. 2018 täysin remontoitu hotelli, josta löytyy jokaiselle jotakin – isot allasalueet, tenniskentät, ryhmäliikuntaa, viihdeohjelmaa, teatteri jossa on erilaisia show- esityksiä, disco, wellness- alue, 6 baaria, 5 ravintolaa, lapsiystävällisiä osioita sekä aikuisten alueita. Premium- puoli on tarkoitettu ainoastaan aikuisille ja sinne on ikäraja 16 vuotta.

All Inclusive sisältyy matkan hintaan ja hotellilla on kolme ravintolaa sekä kaksi Premium- ravintolaa ainoastaan aikuisille.

Lapsille on kansainvälinen lastenkerho, leikkipaikka sekä kaksi erilaista lastenallasta. Lisäksi teini-ikäisille löytyy oma alue, TeenClub, josta löytyy Wii, Playstation, elokuvia sekä tietokoneita.

Muita samankaltaisia

Opas Curaçaolle

Yhdessä Aruban ja Bonairen kanssa Curaçao muodostaa Karibialle alueen, jota kutsutaan ABC-saariksi. Täällä sinua odottavat kristallinkirkas vesi, upeat luontoelämykset ja maailmanluokan snorklausmahdollisuudet.
Noora Noora 19.12.2019

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora 11.12.2019

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora 7.11.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019