Bamse Club -sovellus on luotu lapsilta lapsille

31.5.2017
Johanna
Paras perheloma on enemmän kuin lomalla vietetty aika. Yhtä tärkeitä ovat matkan odotus, perhoset vatsassa lentokoneen noustessa ilmaan ja unohtumattomat muistot ja nauru jälkikäteen. Oikean lomatunnelman luomiseen pyysimme apua perheiltä ja lapsilta ja loimme sovelluksen, jossa voit tavata Bamsen, vuoden jokaisena päivänä!

Sovelluksen kehittäminen vaatii enemmän kuin koodausta ja visuaalista suunnittelua. Etenkin, kun kyseessä on sovellus perheen pienimmille käyttäjille. Siksi aloitimme työmme Bamse Club -sovelluksen kanssa kysymällä asiaa itse perheiltä ja Bamse Clubissa käyneiltä lapsilta. Kuinka voimme vangita lomataian ja vielä siirtää sen mobiiliin? Tulimme perheiden kanssa siihen tulokseen, että halusimme luoda sovelluksen, joka kannustaa tutkimaan ja oppimaan, on viihdyttävä ja auttaa lapsia matkavalmisteluissa - ja auttaa säilyttämään lomatunnelman myös matkan jälkeen tunnetta kun tulet kotiin!

Bamse - Maailman vahvin nalle - TUI
Bamse Club -sovelluksen kaikki kuvitukset ovat Egmontin oman Bamse-piirtäjän kynästä.

Lapset suunnittelivat sovelluksen sisällön

Seuraava askel oli pyytää lapsia kommentoimaan sovellusta ja auttamaan tekemään siitä niin hyvä kuin mahdollista. Lasten mielestä Bamse Club -sovellus oli hauska ja opettavainen, aivan kuten me aikuiset halusimmekin. Tutkimusta varten 13 3-6-vuotiasta lasta testasi sovellusta muutaman tunnin ajan.

Bamse Club -sovellustestaajat - TUI
Bamse Club -sovellustestaajat työssään.

Lataa Bamse Club -sovellus App Storesta tai Google Playsta.