Etsinnässä romanttinen hotelli? Katso 6 vinkkiä lemmenlomalle

Suunnitteletko kumppanisi kanssa romanttista viikonloppumatkaa Eurooppaan? Hotellivalinnalla on lemmenlomalla suuri merkitys ja siihen kannattaa panostaa. Tässä kuusi romanttista hotellia, jotka tarjoavat tyylikkään ja tunnelmallisen kuhertelupaikan rakastavaisille.

1. Bourgogne et Montana, Pariisi

Pariisi, rakkauden pääkaupunki, nousee esiin yleensä ensimmäisenä, kun mietitään romanttisia lomakohteita. Eikä ihme. Kaupunki huokuu arkkitehtuurin historiaa ja sen kauniit rakennukset ja viihtyisät kujat kutsuvat romanttisille kävelyille.
Bourgogne et Montana on elegantti boutique-hotelli, jossa yhdistyvät 1700-luvun arkkitehtuuri ja moderni design. Hotelli sijaitsee vain muutaman korttelin päässä Musee d'Orsaylta, Seinen rannalta ja Place de la Concordelta. Kävelyetäisyydellä on myös Champs-Elysées ja Grand Palais.

Bourgogne et Montana - TUI.
Bourgogne et Montana Pariisissa.

2. Conca D Oro Hotel, Positano

Positano Amalfinrannikolla on maalauksellinen kylä pastellinvärisine taloineen, jotka nousevat ylös vuoren rinnettä.
Conca D Oro Hotel sijaitsee ylhäällä rinteellä ja sieltä on panoramanäköala merelle ja vuoristoon. Täällä voit rakkaasi kanssa rentoutua terassin aurinkopedeillä tai lillua jacuzzissa ja ihailla huimaavia maisemia.

Conca D Oro Hotel - TUI.
Conca D Oro Hotel Positanossa.

3. Carlton on the Grand Canal, Venetsia

Kapeita kujia, kirkkoja ja kanavia – Venetsia on rakennettu romantiikalle. Carlton on the Grand Canal on tyylikäs hotelli, jonka sisustus kuvastaa 1700-luvun venetsialaista tyyliä. Hotellin tunnelmalliselta kattoterassilta on upea näköala kattokupoleiden yli ja kanavalle kondoleineen. Voisiko olla romanttisempaa kuin nauttia illallinen täällä?

Carlton on the Grand Canal - TUI.
Carlton on the Grand Canal Venetsiassa.

4. Le Palais Art Hotel Prague, Praha

Keskiaikaiset rakennukset ja renesanssipalatsi tekevät Prahasta todella kauniin kaupungin. Kaupunkiin on helppo tutustua kävellen – romanttisesti käsi kädessä.
Prahan keskustan laidalla sijaitseva Le Palais Art Hotel Prague on ylellinen boutique-hotelli, jossa on taiteellinen ilmapiiri. Suosittelemme parihierontaa hotellin korkeatasoisessa spassa.

 Le Palais Art Hotel Prague - TUI.
Le Palais Art Hotel Prague Prahassa.

5. Hotel 1898, Barcelona

Tapaksia, sangriaa, shoppailua La Ramblalla ja rantaelämää keskellä kaupunkia. Barcelonasta löytyy jokaiselle jotain. Toisin sanoen kaupunki on täydellinen viikonloppukohde.
Hotel 1898 sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Barcelonassa, La Ramblan pohjoisosassa. Lähellä ovat niin kaupat, tapasbaarit, ravintolat ja baaritkin. Historiallisella hotellilla on kattoterassi, jossa on uima-allas. Hotellin omassa spassa voitte hemmotella toisianne kauneushoidoissa, hieronnassa, saunassa, höyrysaunassa ja sisäuima-altaassa.

Hotel 1898 - TUI.
Hotel 1898 Barcelonassa.

6. TUI Blue For Two -hotellit – vain aikuisille

Jos suunnittelette viikonloppua pidempää matkaa, rantalomakohteistamme löytyy TUI Blue For Two -hotelleja, jotka on suunnattu nimenomaan ilman lapsia matkustaville aikuisille. TUI Blue For Two -konseptin hotelleissa kaikki on mietitty pariskuntien näkökulmasta: on aurinkopedit kahdelle, ravintolapöydät vain kahdelle jne. Hotellit sijaitsevat rauhallisessa ympäristössä ja niillä on aina tyylikäs allasalue sekä rentouttava spa.

TUI Blue Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa - TUI.
TUI Blue Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa Korfulla. Hotellin sijainti on satumainen ja huone omalla uima-altaalla vie romanttisen loman aivan uudelle tasolle.