Etsinnässä romanttinen hotelli? Katso 6 vinkkiä lemmenlomalle

2.5.2019
SallaS
Suunnitteletko kumppanisi kanssa romanttista viikonloppumatkaa Eurooppaan? Hotellivalinnalla on lemmenlomalla suuri merkitys ja siihen kannattaa panostaa. Tässä kuusi romanttista hotellia, jotka tarjoavat tyylikkään ja tunnelmallisen kuhertelupaikan rakastavaisille.

1. Bourgogne et Montana, Pariisi

Pariisi, rakkauden pääkaupunki, nousee esiin yleensä ensimmäisenä, kun mietitään romanttisia lomakohteita. Eikä ihme. Kaupunki huokuu arkkitehtuurin historiaa ja sen kauniit rakennukset ja viihtyisät kujat kutsuvat romanttisille kävelyille.
Bourgogne et Montana on elegantti boutique-hotelli, jossa yhdistyvät 1700-luvun arkkitehtuuri ja moderni design. Hotelli sijaitsee vain muutaman korttelin päässä Musee d'Orsaylta, Seinen rannalta ja Place de la Concordelta. Kävelyetäisyydellä on myös Champs-Elysées ja Grand Palais.

Bourgogne et Montana - TUI.
Bourgogne et Montana Pariisissa.

2. Conca D Oro Hotel, Positano

Positano Amalfinrannikolla on maalauksellinen kylä pastellinvärisine taloineen, jotka nousevat ylös vuoren rinnettä.
Conca D Oro Hotel sijaitsee ylhäällä rinteellä ja sieltä on panoramanäköala merelle ja vuoristoon. Täällä voit rakkaasi kanssa rentoutua terassin aurinkopedeillä tai lillua jacuzzissa ja ihailla huimaavia maisemia.

Conca D Oro Hotel - TUI.
Conca D Oro Hotel Positanossa.

3. Carlton on the Grand Canal, Venetsia

Kapeita kujia, kirkkoja ja kanavia – Venetsia on rakennettu romantiikalle. Carlton on the Grand Canal on tyylikäs hotelli, jonka sisustus kuvastaa 1700-luvun venetsialaista tyyliä. Hotellin tunnelmalliselta kattoterassilta on upea näköala kattokupoleiden yli ja kanavalle kondoleineen. Voisiko olla romanttisempaa kuin nauttia illallinen täällä?

Carlton on the Grand Canal - TUI.
Carlton on the Grand Canal Venetsiassa.

4. Le Palais Art Hotel Prague, Praha

Keskiaikaiset rakennukset ja renesanssipalatsi tekevät Prahasta todella kauniin kaupungin. Kaupunkiin on helppo tutustua kävellen – romanttisesti käsi kädessä.
Prahan keskustan laidalla sijaitseva Le Palais Art Hotel Prague on ylellinen boutique-hotelli, jossa on taiteellinen ilmapiiri. Suosittelemme parihierontaa hotellin korkeatasoisessa spassa.

 Le Palais Art Hotel Prague - TUI.
Le Palais Art Hotel Prague Prahassa.

5. Hotel 1898, Barcelona

Tapaksia, sangriaa, shoppailua La Ramblalla ja rantaelämää keskellä kaupunkia. Barcelonasta löytyy jokaiselle jotain. Toisin sanoen kaupunki on täydellinen viikonloppukohde.
Hotel 1898 sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Barcelonassa, La Ramblan pohjoisosassa. Lähellä ovat niin kaupat, tapasbaarit, ravintolat ja baaritkin. Historiallisella hotellilla on kattoterassi, jossa on uima-allas. Hotellin omassa spassa voitte hemmotella toisianne kauneushoidoissa, hieronnassa, saunassa, höyrysaunassa ja sisäuima-altaassa.

Hotel 1898 - TUI.
Hotel 1898 Barcelonassa.

6. TUI Sensimar -hotellit – vain aikuisille

Jos suunnittelette viikonloppua pidempää matkaa, rantalomakohteistamme löytyy TUI Sensimar -hotelleja, jotka on suunnattu nimenomaan ilman lapsia matkustaville aikuisille. TUI Sensimar -konseptin hotelleissa kaikki on mietitty pariskuntien näkökulmasta: on aurinkopedit kahdelle, ravintolapöydät vain kahdelle jne. Hotellit sijaitsevat rauhallisessa ympäristössä ja niillä on aina tyylikäs allas-alue sekä rentouttava spa.

TUI Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa - TUI.
TUI Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa Korfulla. Hotellin sijainti on satumainen ja huone omalla uima-altaalla vie romanttisen loman aivan uudelle tasolle.

Muita samankaltaisia

3 erilaista perhelomaa Kyproksella

Auringonpaistetta, paljon aktiviteetteja ja lapsiystävällisiä, matalapohjaisia rantoja. Voit lähteä pyöräretkelle, veneilemään tai vain viettää rentoja päiviä altaalla. Kuten huomaat, Kyprokselta löytyy paljon tekemistä . Tähän olemme keränneet parhaat vinkit kolmelle erilaiselle matkalle Kyprokselle lasten kanssa.
SallaS SallaS 17.5.2019

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora 10.5.2019

Ilmastokompensoidut perhehotellit

TUI Family Life -konseptiin kuuluvat parhaat perhehotellimme. TUI Family Life -hotelleissa on aina lastenkerhoja, ohjattua liikuntaa, terveellistä ruokaa ja paljon muuta. Mutta ei siitä tällä kertaa enempää.
Noora Noora 9.5.2019

6 Instagram-ystävällistä hotellia kesälomalle

Liikaa ihmisiä kuvassa, varjoisat uima-altaat, puut peittävät merinäköalan... Ei näin. Nyt listaamme perhehotellit, joista saat täydelliset instakuvat. Jatka lukemista ja nappaa kesän hienoimmat kuvat.
SallaS SallaS 8.5.2019