Huippuvalinta Kap Verdellä - Melia-hotellit

29.11.2018
SallaS
Salin saarella Kap Verdellä on monia ihania hotelleja. Tässä kolme huippuvalintaa rannan ääreltä, Santa Marian pohjoispuolelta. Yksi hotelleista on vain aikuisille ja kaksi sopii mainiosti matkustatpa sitten lasten kanssa tai ilman.

Melia Dunas Beach Resort

Salin saarella, Santa Marian pohjoispuolella, sijaitsee Melia Dunas Beach Resort. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja se on jaettu alueisiin, joista voit valita haluatko olla rauhallisessa aikuisten osassa vaiko vilkkaammassa lapsiperheiden osassa. Hotellilla on yhteensä kuusi uima-allasta, joista kolme on lapsille. Spa-osaston sisäuima-allas on rauhoitettu aikuisille.

Lapsille on leikkipaikka, minidisko ja lastenkerhot. Lisäksi hotellilla on myös kuntosali, tenniskentät, biljardipöytä ja rantalentopallokenttä.

All Inclusive sisältyy hintaan ja voit valita syötkö Aqua ja Atlantis -pääravintoloissa vai allasravintolassa. Päivällinen syödään noutopöydästä, hotellin kapverdeläisessä Sahel-ravintolassa tai grilliravintola Ranchossa.

Santa Mariaan on noin kolme kilometriä ja hotellilta on sinne bussikuljetus useita kertoja päivässä.

Hotelli sopii pariskunnille, perheille, nuorille ja vanhoille. Tilaa on runsaasti ja jokainen voi löytää oman lempipaikkansa.

TUI Sensimar Cabo Verde Resort

Tämä uusi aikuistenhotelli sijaitsee rannan äärellä Salin saarella, Kap Verdellä. TUI Sensimar Cabo Verde Resortissa on kaikkea mitä tarvitset täydelliseen lomaan: kaksi isoa allasta, spa, kuntosali ja hyvää ruokaa. Uima-altaiden ympärillä ja rannalla on runsaasti aurinkotuoleja – niitä on enemmän kuin hotellivieraita, joten jokaiselle on aina varmasti tilaa. Hotellilla on myös swim up -huoneita, mikäli haluat suoran käynnin omalta terassilta altaaseen.

All Inclusive sisältyy hintaan ja ravintolavaihtoehtoja on neljä; pääravintola Mercado ja kolme à la carte- ravintolaa. Altaalla on poolbaari, sekä lisäksi drinkkibaari.

Santa Marian keskustaan on kolme kilometriä ja etelämpänä rannalla on Salin ainoa beachclub.
Hotelli sopii ilman lapsia matkustaville, jotka haluavat rentoutua, ladata akkuja ja syödä erityisen hyvin.

Sol Dunas Resort

Sol Dunas Resort sijaitsee rannan äärellä, Santa Marian pohjoispuolella. Täällä on kolme uima-allasta, joista yksi on varattu lapsille. Koska altaat ovat suuria ja aurinkotuoleja on paljon, ikinä ei tule ahdasta. All Inclusive sisältyy hintaan ja valikoimassa on kolme eri noutopöytäravintolaa tai välipalaravintoa O’Grille.

Sol Dunas -hotellissa on vaaleasti sisustettuja kahden hengen huoneita, sekä myös perhehuoneita neljälle.

Jos haluat treenata, hotellilta löytyy kuntosali, allasaktiviteetteja, spa, joogaa ja pilatesta sekä lapsille leikkipaikka ja vesiliukumäkiä.

Hotellilta on bussikuljetus Santa Mariaan useita kertoja päivässä ja myös auton vuokraaminen onnistuu.

Hotelli sopii lasten kanssa matkustaville, jotka haluavat olla lähellä rantaa ja isojen uima-altaiden äärellä.

Lisää inspiraatiota: Viisi vinkkiä Kap Verdelle

Muita samankaltaisia

Durresin Riviera – aurinkolomaa mukavin maustein

Usein tulee tunne, että voisit oikeastaan olla missä tahansa Välimerellä. Aurinkotuolissa loikoillessasi, kun tilaat lasillisen kuplivaa rantabaarissa tai polkuveneellä polkiessasi. Durresin Riviera tarjoaa kuitenkin lomallesi lisämausteita ruuan, kulttuurin ja kaupunkielämän muodossa. Lue lisää, jos haluat yhdistää rantalomaasi uusia makuja.
Johanna Johanna 26.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.
Noora Noora 24.6.2019

Kap Verde – koe useampi saari yhden loman aikana

Vaeltele trooppisen vehreällä Santo Antãolla, maistele viiniä vulkaanisaari-Fogolla tai hyppää kapverdeläisen elämänrytmin vietäväksi trendikkäässä Mindelon kaupungissa São Vincentellä. Olitpa lomalla sitten Salin tai Boavistan saarella, kannattaa naapurisaarille tehdä pieniä tutkimusretkiä ja lähteä tutustumaan syvemmälle Kap Verden olemukseen. Tutustu parhaisiin saarivinkkeihimme Kap Verdellä!
Noora Noora 11.6.2019