Huippuvalinta Kap Verdellä - Melia-hotellit

29.11.2018
SallaS
Salin saarella Kap Verdellä on monia ihania hotelleja. Tässä kolme huippuvalintaa rannan ääreltä, Santa Marian pohjoispuolelta. Yksi hotelleista on vain aikuisille ja kaksi sopii mainiosti matkustatpa sitten lasten kanssa tai ilman.

Melia Dunas Beach Resort

Salin saarella, Santa Marian pohjoispuolella, sijaitsee Melia Dunas Beach Resort. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja se on jaettu alueisiin, joista voit valita haluatko olla rauhallisessa aikuisten osassa vaiko vilkkaammassa lapsiperheiden osassa. Hotellilla on yhteensä kuusi uima-allasta, joista kolme on lapsille. Spa-osaston sisäuima-allas on rauhoitettu aikuisille.

Lapsille on leikkipaikka, minidisko ja lastenkerhot. Lisäksi hotellilla on myös kuntosali, tenniskentät, biljardipöytä ja rantalentopallokenttä.

All Inclusive sisältyy hintaan ja voit valita syötkö Aqua ja Atlantis -pääravintoloissa vai allasravintolassa. Päivällinen syödään noutopöydästä, hotellin kapverdeläisessä Sahel-ravintolassa tai grilliravintola Ranchossa.

Santa Mariaan on noin kolme kilometriä ja hotellilta on sinne bussikuljetus useita kertoja päivässä.

Hotelli sopii pariskunnille, perheille, nuorille ja vanhoille. Tilaa on runsaasti ja jokainen voi löytää oman lempipaikkansa.

TUI Sensimar Cabo Verde Resort

Tämä uusi aikuistenhotelli sijaitsee rannan äärellä Salin saarella, Kap Verdellä. TUI Sensimar Cabo Verde Resortissa on kaikkea mitä tarvitset täydelliseen lomaan: kaksi isoa allasta, spa, kuntosali ja hyvää ruokaa. Uima-altaiden ympärillä ja rannalla on runsaasti aurinkotuoleja – niitä on enemmän kuin hotellivieraita, joten jokaiselle on aina varmasti tilaa. Hotellilla on myös swim up -huoneita, mikäli haluat suoran käynnin omalta terassilta altaaseen.

All Inclusive sisältyy hintaan ja ravintolavaihtoehtoja on neljä; pääravintola Mercado ja kolme à la carte- ravintolaa. Altaalla on poolbaari, sekä lisäksi drinkkibaari.

Santa Marian keskustaan on kolme kilometriä ja etelämpänä rannalla on Salin ainoa beachclub.
Hotelli sopii ilman lapsia matkustaville, jotka haluavat rentoutua, ladata akkuja ja syödä erityisen hyvin.

Sol Dunas Resort

Sol Dunas Resort sijaitsee rannan äärellä, Santa Marian pohjoispuolella. Täällä on kolme uima-allasta, joista yksi on varattu lapsille. Koska altaat ovat suuria ja aurinkotuoleja on paljon, ikinä ei tule ahdasta. All Inclusive sisältyy hintaan ja valikoimassa on kolme eri noutopöytäravintolaa tai välipalaravintoa O’Grille.

Sol Dunas -hotellissa on vaaleasti sisustettuja kahden hengen huoneita, sekä myös perhehuoneita neljälle.

Jos haluat treenata, hotellilta löytyy kuntosali, allasaktiviteetteja, spa, joogaa ja pilatesta sekä lapsille leikkipaikka ja vesiliukumäkiä.

Hotellilta on bussikuljetus Santa Mariaan useita kertoja päivässä ja myös auton vuokraaminen onnistuu.

Hotelli sopii lasten kanssa matkustaville, jotka haluavat olla lähellä rantaa ja isojen uima-altaiden äärellä.

Lisää inspiraatiota: Viisi vinkkiä Kap Verdelle

Muita samankaltaisia