Ilmastokompensoidut hotellit Kanariansaarilla

Täältä löydät vinkkejä Kanariansaarten ilmastokompensoiduista hotelleistamme. Lennätpä sitten TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, ovat molemmat lennot ilmastokompensoituja.

TUI Blue For Families, Bahia Feliz, Gran Canaria

Bahia Felizissä Gran Canarialla meillä on kolme upeaa perhehotellia, TUI Blue Tres Vidas , TUI Blue Las Pitas sekä TUI Blue Orquidea . Kaikki kolme hotellia ovat ilmastokompensoituja. Huolimatta siitä, missä näistä TUI Blue For Families - hotelleista asut, ovat kaikkien kolmen hotellin palvelut käytössäsi.

Hotellit sijaitsevat aivan rantapromenadin vieressä, siellä on minivesipuisto ja asiakkailla on mahdollisuus ostaa All Inclusive lisäpalveluna. Täältä löytyy myös lastenkerho. Bamse käy tapaamassa lapsia viikon jokaisena päivänä ja koko perheelle on järjestettyjä aktiviteetteja päivisin ja iltaisin.

TUI Blue Orquidea

RIU Vistamar, Gran Canaria

Majoitu RIU Vistamar -hotellissa, josta avutuu Gran Canarian parhaat näköalat. Kaikissa huoneissa on merinäköala, hotellilla on useita uima-altaita ja All Inclusive sisältyy matkan hintaan. Hotellivieraille sisältyy maksuton bussikuljetus alas kauniille rannalle. Lapsille on oma leikkipaikka ja lisäksi hotellilla on kuntosali niille, jotka haluavat kuntoilla lomansa aikana sekä useita ravintoloita.

RIU Vistamar

TUI Blue Flamingo Beach, Lanzarote

TUI Blue Flamingo Beach sijaitsee hiekkarannan äärellä Playa Blancassa. Asut matalissa huoneistoissa, jotka ympäröivät hotellialuetta. Hotellilla on myös viihtyisä allasalue.

Voit valita kaksion, kolmion tai neliön, jotka kaikki on remontoitu skandinaaviseen tyyliin.

Hotellilla on pääallas, lastenallas muutamalla liukumäellä, vauva-allas, lastenkerho sekä leikkipaikka. Lisäksi Bamse vierailee hotellilla joka päivä. Aktiviteetteja koko perheelle päivisin ja iltaisin, kuntosali ja tenniskenttä, täältä löytyy kaikkea!

TUI Blue Flamingo Beach

Blue Star Marylanza Suites & Spa, Teneriffa

Asu Blue Star Marylanza Suites & Spa -hotellissa, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä Playa de Las Americasista sekä Los Christianosista.

Hotellilla on kolme uima-allasta, leikkipaikka lapsille sekä yksi Teneriffan parhaista spa- ja kuntoilukeskuksista. Täältä löytyy aktiviteetteja koko perheelle useina päivinä viikossa ja myös Bamse vierailee hotellilla. Voit ostaa All Inclusiven lisäpalveluna, jolloin pääset nauttimaan aamiaisen, lounaan sekä päivällisen noutopöydästä.

Blue Star Marylanza

RIU Oliva Beach Resort, Fuerteventura

Haluaisitko asua Fuerteventuran pisimmän rannan äärellä? Tässä tapauksessa valintasi on RIU Oliva Beach Resort. Hotellilla on kaksi suurta uima-allasta, All Inclusive kuuluu matkan hintaan ja lapsille on oma lastenallas sekä leikkipaikka. Mikäli haluat kuntoilla lomasi aikana, löytyy hotellilta kuntosali, tenniskenttä sekä rantalentopallokenttä. Hotellilta pääset bussilla Corralejon kaupunkiin vain 15 minuutissa.

RIU Oliva Beach

RIU Palace Meloneras, Gran Canaria

Tämä tyylikäs hotelli tarjoaa upeat näkymät merelle. RIU Palace Melonerasissa on infinityallas sekä vehreä allasalue, jossa on kolme aurinkotuolien ympäröimää uima-allasta. Hotellilla on spa, kuntosali ja sen läheisyydessä sijaitsee myös golfkenttä. Lapsille on oma lastenallas. Lisäpalveluna voit valita puolihoidon, jolloin hintaan kuuluu lisäksi illalllinen yhdessä hotellin ravintoloista jokaisena iltana.

Hotellin puutarhasta on oma sisäänkäynti rantapromenadille, jonka varrelta löytyy kahviloita, ravintoloita sekä pieniä putiikkeja.

RIU Palace Meloneras

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna