Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

16.7.2019
Noora
Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.

TUI Family Life Mai Khao Lak

Pak Weepin hiekkarannan vieressä Khao Lakissa sijaitsee yksi suosituimmista perhehotelleistamme – TUI Family Life Mai Khao Lak. Hotelli sopii kaikenikäisille vieraille. Tarjolla on Bamsen lastenkerho, aikuisten oma alue, vesiliukumäkiä, ohjattuja liikuntatunteja, tenniskenttiä ja kylpylä. Voit valita majoituksen hotellissa tai bungalowissa, jossa on oma pieni allas.

TUI Family Life Mai Khao Lakissa viihtyy koko perhe.
TUI Family Life Mai Khao Lakissa viihtyy koko perhe.

Blue Star The Sands by Kata Thani

Kävelymatkan päässä Khao Lakin keskustasta, Nang Thong rannalla sijaitsee kaunis Blue Star The Sands by Kata Thani. Hotellilla on kolme ihanaa allasaluetta, yhdellä niistä vesipuisto ja vesiputous. Blue Star The Sands by Kata Thani sopii perheille ja pariskunnille. Lataa akkuja auringossa, osallistu ruuanlaittokurssille, pelaa tennistä, rentoudu hieronnassa tai nauti virkistävä smoothie allasbaarissa.

Blue Star The Sands by Kata Thani sijaitsee rannalla.
Blue Star The Sands by Kata Thani sijaitsee rannalla.

Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach

Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach, sijaitsee rauhallisella niemellä Phuketissa. Hotellia ympäröi meri kahdelta puolelta ja lisäksi voit nauttia uimisesta upeissa altaissa. Isot perhehuoneet, Bamsen vierailut ja vain tunnin ajomatka Phuketin lentokentältä tekevät tästä hotellista suositun perheiden keskuudessa. Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach, työskentelee läheisen ympäristön säilyttämiseksi ja suojelemiseksi – hotelli sijaitsee Phuketin parhaiten säilyneen koralliriutan äärellä.

Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach Phuketin saarella.
Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach Phuketin saarella.

Blue Star Chada Beach Resort & Spa

Rauhallisella Koh Lantalla, rannan äärellä sijaitsee Blue Star Chada Beach Resort & Spa. Tämä hotelli, jossa on yksi Koh Lantan suurimpia uima-altaita, on suosittu perheiden keskuudessa. Lapsia tervehtii Bamse ja vieressä on saaren lapsiystävällisin ranta sekä lähistöllä Koh Lantan keskusta. Lisäluksusta lomalle tuo huone, josta on suora yhteys uima-altaaseen tai jopa ihan iki-oma allas!

Blue Star Chada Beach Resort & Spa Koh Lantalla.
Blue Star Chada Beach Resort & Spa Koh Lantalla.

Robinson Club Khao Lak

Viiden tähden Robinson Club Khao Lak on upealla rannalla Khao Lakissa. Useat altaat, suurenmoiset harrastusmahdollisuudet, kansainvälinen lastenkerho ja täysihoito sisältyvät hintaan.

Ylellisessä Robinson Club Khao Lak –hotellissa täysihoito sisältyy hintaan.
Ylellisessä Robinson Club Khao Lak –hotellissa täysihoito sisältyy hintaan.

TUI Sensimar Khaolak Beach Front Resort

Aikuishotelli TUI Sensimar Khaolak Beach Front Resort sijaitsee Khao Lakissa Nang Thong rannalla. Hotelliin on 16 vuoden ikäraja ja tunnelma on rauhallinen. Ui meressä tai jossain useista uima-altaista, pelaa tennistä, treenaa kuntosalilla, osallistu joogatunnille tai hemmottele itseäsi spa-hoidolla. TUI Sensimar Khaolak Beach Front Resortissa on useita ravintoloita, eikä Khao Lakin keskustakaan ole kaukana.

Kaunis aikuishotelli TUI Sensimar Khaolak Beach Front Resort.
Kaunis aikuishotelli TUI Sensimar Khaolak Beach Front Resort.

Blue Star Centara Kata Beach

Kävelymatkan päässä rannasta ja Katan keskustan lähellä on Blue Star Centara Kata Beach. Hotellilla on kolme allasaluetta, pieni vesiliukumäki, kuntoilumahdollisuudet ja perheaktiviteetteja. Blue Star Centara Kata Beach sijaitsee keskellä vehreyttä ja ilmainen bussikuljetus vie halukkaat rannalle useamman kerran päivässä.

Blue Star Centara Kata Beach sijaitsee Katan alueella Phuketissa.
Blue Star Centara Kata Beach sijaitsee Katan alueella Phuketissa.

TUI Sensimar Koh Samui

Aikuishotelli TUI Sensimar Koh Samui on eloisa hotelli Koh Samuin koillisosassa. Hotelli on aivan Maenam Beachin rannalla ja sillä on oma upea infinityallas. Huoneet ovat nykyaikaisia tyylikkäästi sisustettu. Hotellilla on myös kuntosali, spa ja kaikki tarvittava ihanaan kahdenkeskiseen lomaan.

TUI Sensimar Koh Samui on tyylikäs design-hotelli.
TUI Sensimar Koh Samui on tyylikäs design-hotelli.

Muita samankaltaisia

Lanzarote lasten kanssa

Kanariansaarten Lanzarotella on ihania rantoja, lapsiystävällisiä hotelleja ja ihania aktiviteetteja koko perheelle. Tässä hyviä vinkkejä sinulle, joka olet matkustamassa saarelle lasten kanssa.
Johanna Johanna 23.8.2019

Kap Verden kilpikonnat

Jos pyydän sinua sulkemaan silmäsi ja kuvittelemaan kilpikonnan, pystyt siihen melko helposti. Näet ehkä ison merikilpikonnan, pienen lemmikin, iäkkään vanhuksen tai lasten piirretyistä tutun version. Kilpikonnat ovat meille tuttuja, mutta tiedämmekö sen tarkemmin millaisia eläimiä kilpikonnat oikeastaan ovat? Kap Verde on mainio paikka tutustua tähän mahtavaan eläinlajiin ja osallistua sen suojeluun.
Noora Noora 15.7.2019

Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.
Noora Noora 24.6.2019

Kap Verde – koe useampi saari yhden loman aikana

Vaeltele trooppisen vehreällä Santo Antãolla, maistele viiniä vulkaanisaari-Fogolla tai hyppää kapverdeläisen elämänrytmin vietäväksi trendikkäässä Mindelon kaupungissa São Vincentellä. Olitpa lomalla sitten Salin tai Boavistan saarella, kannattaa naapurisaarille tehdä pieniä tutkimusretkiä ja lähteä tutustumaan syvemmälle Kap Verden olemukseen. Tutustu parhaisiin saarivinkkeihimme Kap Verdellä!
Noora Noora 11.6.2019