Ilmastokompensoidut perhehotellit

TUI Blue For Families-konseptiin kuuluvat parhaat perhehotellimme. TUI Blue For Families -hotelleissa on aina lastenkerhoja, ohjattua liikuntaa, terveellistä ruokaa ja paljon muuta. Mutta ei siitä tällä kertaa enempää.

Haluamme kertoa teille ilmastokompensoiduista lomista ja perhehotelleista. Olemme nimittäin ainoa matkailualan yritys, joka ilmastokompensoi lomat, joita tärkeimmässä perhekonsepti-hotelleissamme vietetään. Lisäksi ilmastokompensoimme myös majoittumiset kaikissa muissakin konsepti-hotelleissamme.

Näin se toimii

Kompensoimme kasvihuonepäästöt, jotka aiheutuvat majoittumisestasi hotellissa. Päästöjen määrä perustuu osaasi hotellin energiankulutuksesta (sähkönkulutus, lämmitys ja ajoneuvojen polttoaineen kulutus). Kompensointi tapahtuu investoimalla mm. aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan Intiassa, Thaimaassa ja Vietnamissa. Investoimme YK:n Puhtaan Kehityksen Mekanismin (CDM) hankkeisiin. Näin majoituksesta aiheutuneet päästöt on kompensoitu vähentämällä sama määrä päästöjä muualla.

Niin, ja ilmastokompensoimme myös lennot

Mutta entäs lennot? Mikäli lennät meidän lentoyhtiömme TUI Airwaysin tai TUI flyn mukana, kompensoimme myös lennosta aiheutuneet päästöt. Se tarkoittaa, että sinulla on vuosittain yli 2000 ilmastokompensoitua lentoa, joista valita.

Kaikki TUI Blue For Families -hotellit ja 204 muuta

Palataan takaisin hotellien pariin vielä hetkeksi. Parinkymmenen TUI Blue For Families -hotellin lisäksi ilmastokompensoimme majoittumiset myös muissa meidän omissa hotelleissamme. Esimerkiksi suositut Blue Star -hotellit, aikuisten TUI Blue For Two -hotellit, viiden tähden TUI Sensatori -hotellit sekä Robinson ja TUI Magic Life -hotellit ovat sellaisia, joissa majoittumisen aiheuttamat päästöt me kompensoimme. Yhteensä se tekee tällä hetkellä 223 hotellia, jotka ovat mukana ilmastokompensoinnin piirissä.

Lue lisää TUIn ilmastokompensoinnista.

TUI Blue Nausicaa Beach, joka sijaitsee Kyproksella, on yksi ilmastokompensoiduista hotelleistamme.
TUI Blue Nausicaa Beach, joka sijaitsee Kyproksella, on yksi ilmastokompensoiduista hotelleistamme.

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna