9.5.2019

Ilmastokompensoidut perhehotellit

TUI Blue For Families-konseptiin kuuluvat parhaat perhehotellimme. TUI Blue For Families -hotelleissa on aina lastenkerhoja, ohjattua liikuntaa, terveellistä ruokaa ja paljon muuta. Mutta ei siitä tällä kertaa enempää.

Haluamme kertoa teille ilmastokompensoiduista lomista ja perhehotelleista. Olemme nimittäin ainoa matkailualan yritys, joka ilmastokompensoi lomat, joita tärkeimmässä perhekonsepti-hotelleissamme vietetään. Lisäksi ilmastokompensoimme myös majoittumiset kaikissa muissakin konsepti-hotelleissamme.

Näin se toimii

Kompensoimme kasvihuonepäästöt, jotka aiheutuvat majoittumisestasi hotellissa. Päästöjen määrä perustuu osaasi hotellin energiankulutuksesta (sähkönkulutus, lämmitys ja ajoneuvojen polttoaineen kulutus). Kompensointi tapahtuu investoimalla mm. aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan Intiassa, Thaimaassa ja Vietnamissa. Investoimme YK:n Puhtaan Kehityksen Mekanismin (CDM) hankkeisiin. Näin majoituksesta aiheutuneet päästöt on kompensoitu vähentämällä sama määrä päästöjä muualla.

Niin, ja ilmastokompensoimme myös lennot

Mutta entäs lennot? Mikäli lennät meidän lentoyhtiömme TUI Airwaysin tai TUI flyn mukana, kompensoimme myös lennosta aiheutuneet päästöt. Se tarkoittaa, että sinulla on vuosittain yli 2000 ilmastokompensoitua lentoa, joista valita.

Kaikki TUI Blue For Families -hotellit ja 204 muuta

Palataan takaisin hotellien pariin vielä hetkeksi. Parinkymmenen TUI Blue For Families -hotellin lisäksi ilmastokompensoimme majoittumiset myös muissa meidän omissa hotelleissamme. Esimerkiksi suositut Blue Star -hotellit, aikuisten TUI Blue For Two -hotellit, viiden tähden TUI Sensatori -hotellit sekä Robinson ja TUI Magic Life -hotellit ovat sellaisia, joissa majoittumisen aiheuttamat päästöt me kompensoimme. Yhteensä se tekee tällä hetkellä 223 hotellia, jotka ovat mukana ilmastokompensoinnin piirissä.

Lue lisää TUIn ilmastokompensoinnista.

TUI Blue Nausicaa Beach, joka sijaitsee Kyproksella, on yksi ilmastokompensoiduista hotelleistamme.
TUI Blue Nausicaa Beach, joka sijaitsee Kyproksella, on yksi ilmastokompensoiduista hotelleistamme.

Muita samankaltaisia

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora 7.11.2019

Dreamliner. Pidempiä matkoja pienemmillä päästöillä.

TUIn pisimmillä lennoilla käytetään kaikkein energiatehokkaimpia lentokoneita. Dreamliner kuluttaa jopa 20 % vähemmän polttoainetta verrattuna saman kokoluokan muihin lentokoneisiin, mikä vähentää päästöjä merkittävästi. Olemme tutustuneet tarkemmin lentokoneeseen, jolla pääset talvella Thaimaahan, Vietnamiin ja Meksikoon.
Oona Oona 4.11.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019

Hotelleja Kanariansaarilla, joissa All Inclusive sisältyy

Haluatko tietää tarkalleen, paljonko lomamatkasi tulee maksamaan ja varmistua, että saatavilla on aina koko perheelle sopivaa ruokaa? Tässä tapauksessa All Inclusive – hotelli saattaa olla mainio vaihtoehto. Tähän olemme listanneet Kanariansaarten hotelleja, joissa All Inclusive kuuluu matkan hintaan.
Johanna Johanna 23.10.2019