9.5.2019
Noora
TUI Family Life -konseptiin kuuluvat parhaat perhehotellimme. TUI Family Life -hotelleissa on aina lastenkerhoja, ohjattua liikuntaa, terveellistä ruokaa ja paljon muuta. Mutta ei siitä tällä kertaa enempää.

Haluamme kertoa teille ilmastokompensoiduista lomista ja perhehotelleista. Olemme nimittäin ainoa matkailualan yritys, joka ilmastokompensoi lomat, joita tärkeimmässä perhekonsepti-hotelleissamme vietetään. Lisäksi ilmastokompensoimme myös majoittumiset kaikissa muissakin konsepti-hotelleissamme.

Näin se toimii

Kompensoimme kasvihuonepäästöt, jotka aiheutuvat majoittumisestasi hotellissa. Päästöjen määrä perustuu osaasi hotellin energiankulutuksesta (sähkönkulutus, lämmitys ja ajoneuvojen polttoaineen kulutus). Kompensointi tapahtuu investoimalla mm. aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan Intiassa, Thaimaassa ja Vietnamissa. Investoimme YK:n Puhtaan Kehityksen Mekanismin (CDM) hankkeisiin. Näin majoituksesta aiheutuneet päästöt on kompensoitu vähentämällä sama määrä päästöjä muualla.

Niin, ja ilmastokompensoimme myös lennot

Mutta entäs lennot? Mikäli lennät meidän lentoyhtiömme TUI Airwaysin tai TUI flyn mukana, kompensoimme myös lennosta aiheutuneet päästöt. Se tarkoittaa, että sinulla on vuosittain yli 2000 ilmastokompensoitua lentoa, joista valita.

Kaikki TUI Family Life -hotellit ja 204 muuta

Palataan takaisin hotellien pariin vielä hetkeksi. Parinkymmenen TUI Family Life -hotellin lisäksi ilmastokompensoimme majoittumiset myös muissa meidän omissa hotelleissamme. Esimerkiksi suositut Blue Star -hotellit, aikuisten TUI Sensimar -hotellit, viiden tähden TUI Sensatori -hotellit sekä Robinson ja TUI Magic Life -hotellit ovat sellaisia, joissa majoittumisen aiheuttamat päästöt me kompensoimme. Yhteensä se tekee tällä hetkellä 223 hotellia, jotka ovat mukana ilmastokompensoinnin piirissä.

Lue lisää TUIn ilmastokompensoinnista.

TUI Family Life Nausicaa Beach, joka sijaitsee Kyproksella, on yksi ilmastokompensoiduista hotelleistamme.
TUI Family Life Nausicaa Beach, joka sijaitsee Kyproksella, on yksi ilmastokompensoiduista hotelleistamme.

Muita samankaltaisia

Lanzarote lasten kanssa

Kanariansaarten Lanzarotella on ihania rantoja, lapsiystävällisiä hotelleja ja ihania aktiviteetteja koko perheelle. Tässä hyviä vinkkejä sinulle, joka olet matkustamassa saarelle lasten kanssa.
Johanna Johanna 23.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora 10.5.2019

6 Instagram-ystävällistä hotellia kesälomalle

Liikaa ihmisiä kuvassa, varjoisat uima-altaat, puut peittävät merinäköalan... Ei näin. Nyt listaamme perhehotellit, joista saat täydelliset instakuvat. Jatka lukemista ja nappaa kesän hienoimmat kuvat.
SallaS SallaS 8.5.2019