Lämmintä talven keskelle

26.12.2016
Johanna
Joskus pimeyden ja loskan keskellä tekisi mieli vain jättää kaikki ja lähteä kohti aurinkoa ja lämpöä. Mutta mihin silloin kannattaisi lähteä? Missä on lämpimintä? Näissä talven lomakohteissa lämpöä riittää.

Talven lämpimimmät lomakohteet

 1. Thaimaa
  Thaimaa on suomalaisten kuumin suosikkikohde, kirjaimellisesti. Kun helmikuun pimeys painaa päälle Suomessa, Thaimaassa on 33 astetta ja meriveden lämpötila on 27. Illat ovat kuin tehtyjä filosofisille keskusteluille kylmä Singha kädessä ja ja paljaat varpaat hiekassa.

 2. Vietnam
  Vietnamissa ei tunneta sellaisia sanoja kuin "räntä", "sohjo" tai "lumimyrsky". Lämpimän ystäville paras kohde on maan länsiosassa sijaitseva Phu Quocin saari, jossa sijaitsevat myös TUIn hotellit. Lämpömittari nousee yli 30 lämpöasteeseen uudenvuoden kieppeillä ja vielä muutaman asteen lisää huhtikuuta kohti mentäessä. Entä meriveden lämpötila? Hulppeat 28 astetta.

 3. Sri Lanka
  Sri Lanka ilmasto on trooppinen ja lämpötila on talvella noin 30-32 astetta, meressä noin 27. Varvassandaalien lisäksi matkalle kannattaa kuitenkin pakata myös hyvät kävelykengät. Rantaelämän lisäksi kannattaa tutustua niin temppeleihin, teeviljelmiin kuin muihin nähtävyyksiin. Sisämaassa ja vuoristossa ilma voi tosin olla hieman viileämpää.

 4. Mauritius
  Kun älypuhelimesi sammahtaa pakkasessa jälleen kerran, ajattele, että voisit samaan aikaan olla uimassa 27-asteisessa vedessä Mauritiuksella. Keskimääräinen ilman lämpötila on tammikuussa 23 astetta - yöllä. Päivällä lämpötila on miellyttävät 30 astetta.

 5. Meksiko
  Kun Dreamlinerin suora lento Atlantin yli on perillä, laskeudut koneesta Meksikon lämpöön ja kirkkaan meriveden äärelle. Lämpimin aika on maalis-huhtikuussa, jolloin lämpötila voi nousta 35 asteeseen. Ota varmuudeksi silti ohut takki mukaan, sillä iltaisin ilma voi tuntua päivälämpöjen jälkeen viileältä.

Vietnamin Phu Quoc on TUIn talvikauden uutuus
Vietnamin Phu Quocilla ei näy räntää eikä loskaa.

Muita samankaltaisia

6 upeaa infinity-allasta Välimerellä

Se tunne, kun astut uima-altaalle, joka näyttää jatkuvan äärettömiin, sulautuvan mereen ja kauas horisonttiin... Infinity-allas on suunniteltu niin, että ainakin yksi sen sivuista näyttäisi olevan reunaton. Tästä syntyy kaunis visuaalinen vaikutelma rajattomasta vedestä. Esittelemme nyt 6 henkeäsalpaavan upeaa infinity-allasta Välimeren alueen hotelleissamme.
SallaS SallaS 20.3.2019

Tällainen on matkailijan Mauritius

Hohtavan valkoisia rantoja, kookospalmuja, rentoutumista turkoosin meren äärellä. Monille Mauritius on unelmien lomakohde. Tapasimme Emman ja Johanin, jotka lomailivat Mauritiuksella tammikuussa. Näin he kertovat matkastaan ja antavat vinkkinsä, joilla ihana Mauritius tarjoaa parastaan.
SallaS SallaS 28.2.2019

Barbados – täydellinen kohde romanttiseen lomaan

Hohtavan valkoiset hiekkarannat, turkoosi vesi ja trooppinen vehreys. Barbadoksella on kaikki, mitä karibialaiselta paratiisisaarelta voi odottaa, ja hieman enemmänkin. Ui kilpikonnien kanssa, vieraile kasvitieteellisissä puutarhoissa ja ihastele maagista auringonlaskua Northpointin kallioilla. Barbadoksella voit viettää todella romanttisen loman rakkaasi kanssa.
SallaS SallaS 27.2.2019

5 syytä matkustaa Barbadokselle

Ei ole vaikeaa löytää syitä matkustaa Barbadokselle. Monille tämä Karibian aurinkoisin saari valkoisine hiekkarantoineen ja sinisine merineen on unelmalomakohteiden kärkilistalla. Tässä 5 vakuuttavaa syytä varata seuraava lomamatka juuri Barbadokselle.
SallaS SallaS 20.2.2019