Lämmintä talven keskelle

26.12.2016
Johanna
Joskus pimeyden ja loskan keskellä tekisi mieli vain jättää kaikki ja lähteä kohti aurinkoa ja lämpöä. Mutta mihin silloin kannattaisi lähteä? Missä on lämpimintä? Näissä talven lomakohteissa lämpöä riittää.

Talven lämpimimmät lomakohteet

 1. Thaimaa
  Thaimaa on suomalaisten kuumin suosikkikohde, kirjaimellisesti. Kun helmikuun pimeys painaa päälle Suomessa, Thaimaassa on 33 astetta ja meriveden lämpötila on 27. Illat ovat kuin tehtyjä filosofisille keskusteluille kylmä Singha kädessä ja ja paljaat varpaat hiekassa.

 2. Vietnam
  Vietnamissa ei tunneta sellaisia sanoja kuin "räntä", "sohjo" tai "lumimyrsky". Lämpimän ystäville paras kohde on maan länsiosassa sijaitseva Phu Quocin saari, jossa sijaitsevat myös TUIn hotellit. Lämpömittari nousee yli 30 lämpöasteeseen uudenvuoden kieppeillä ja vielä muutaman asteen lisää huhtikuuta kohti mentäessä. Entä meriveden lämpötila? Hulppeat 28 astetta.

 3. Mauritius
  Kun älypuhelimesi sammahtaa pakkasessa jälleen kerran, ajattele, että voisit samaan aikaan olla uimassa 27-asteisessa vedessä Mauritiuksella. Keskimääräinen ilman lämpötila on tammikuussa 23 astetta - yöllä. Päivällä lämpötila on miellyttävät 30 astetta.

 4. Meksiko
  Kun Dreamlinerin suora lento Atlantin yli on perillä, laskeudut koneesta Meksikon lämpöön ja kirkkaan meriveden äärelle. Lämpimin aika on maalis-huhtikuussa, jolloin lämpötila voi nousta 35 asteeseen. Ota varmuudeksi silti ohut takki mukaan, sillä iltaisin ilma voi tuntua päivälämpöjen jälkeen viileältä.

Vietnamin Phu Quoc on TUIn talvikauden uutuus
Vietnamin Phu Quocilla ei näy räntää eikä loskaa.