Lämmintä talven keskelle

Joskus pimeyden ja loskan keskellä tekisi mieli vain jättää kaikki ja lähteä kohti aurinkoa ja lämpöä. Mutta mihin silloin kannattaisi lähteä? Missä on lämpimintä? Näissä talven lomakohteissa lämpöä riittää.

Talven lämpimimmät lomakohteet

1. Thaimaa

Thaimaa on suomalaisten kuumin suosikkikohde, kirjaimellisesti. Kun helmikuun pimeys painaa päälle Suomessa, Thaimaassa on 33 astetta ja meriveden lämpötila on 27. Illat ovat kuin tehtyjä filosofisille keskusteluille kylmä Singha kädessä ja paljaat varpaat hiekassa.

Surin Beach Phuketissa Thaimaassa.
Upealla Surin Beachilla Phuketissa voit talvellakin pulahtaa lämpimään meriveteen.

2. Vietnam

Vietnamissa ei tunneta sellaisia sanoja kuin "räntä", "sohjo" tai "lumimyrsky". Lämpimän ystäville paras kohde on maan länsiosassa sijaitseva Phu Quocin saari, jossa sijaitsevat myös TUIn hotellit. Lämpömittari nousee yli 30 lämpöasteeseen uudenvuoden kieppeillä ja vielä muutaman asteen lisää huhtikuuta kohti mentäessä. Entä meriveden lämpötila? Hulppeat 28 astetta.

Vietnamin Phu Quoc on TUIn talvikauden uutuus
Vietnamin Phu Quocilla ei näy räntää eikä loskaa.

3. Mauritius

Kun älypuhelimesi sammahtaa pakkasessa jälleen kerran, ajattele, että voisit samaan aikaan olla uimassa 27-asteisessa vedessä Mauritiuksella. Keskimääräinen ilman lämpötila on tammikuussa 23 astetta - yöllä. Päivällä lämpötila on miellyttävät 30 astetta.

Mauritiuksen trooppinen sademetsä.
Mauritiuksella trooppisen sademetsän puut tarjoavat varjoa iltapäivän kuumimpaan aikaan.

4. Meksiko

Suora lomalento Atlantin yli laskeutuu Meksikon lämpöön kirkkaan meriveden äärelle. Lämpimin aika on maalis-huhtikuussa, jolloin lämpötila voi nousta 35 asteeseen. Ota varmuudeksi silti ohut takki mukaan, sillä iltaisin ilma voi tuntua päivälämpöjen jälkeen viileältä.

Meksikon unelmarannat ovat lämpimiä ympärivuoden.
Meksikon unelmarannat ovat lämpimiä ympärivuoden.

5. Kap Verde

Vaihda hanget, korkeat nietokset Kap Verden loputtomiin hiekkarantoihin ja aurinkoisiin päiviin. Talvella Kap Verden lämpötila nousee reippaasti 20 asteen paremmalle puolelle ja joulukuussa poutapäiviä on tasan yhtä monta kuin päiviä kalenterissa.

Kap Verden hiekkarannat ovat tervetullut vaihtelu lumikinoksille.
On ihanaa upottaa varpaat Kap Verden hiekkaan.

Muita samankaltaisia