Opas lämpötilojen metsästämiseen

18.7.2017
Johanna
TUIn uudesta lämpötilaoppaasta voit helposti nähdä, mistä ja milloin löydät itseäsi miellyttävimmät lämpötilat. Toiset pitävät hieman viileämmästä lämpötilasta, toiset nauttivat kuumuudesta. Me autamme juuri sopivan lämpöisen lomakohteen löytämisessä!

Todella kuuma vai tarpeeksi lämmintä?

Kuulutko matkailijoihin, joille tärkeintä on lomakohteen lämpötila? Et ole ainoa - ja meillä on ratkaisu! Jotkut haluavat lomailla trooppisessa kuumuudessa, kun taas toiset etsivät samankaltaista keliä kuin Suomen kesä parhaimmillaan. Mutta mistä sellaista löytää - ja milloin?

TUIn lämpötilaoppaan avulla voit tutustua lämpötiloihin eri kuukausina eri kohteissa ja nähdä, mitkä kohteet kuuluvat mihinkin luokkaan: todella kuumiin, jolloin keskilämpötila on yli 28 astetta, suomalaisiin hellekeleihin eli noin 23-28 astetta, tai alkukesäisiin lämpötiloihin eli keskimäärin 18-22 asteeseen.

Tutustu lämpötilaoppaaseen kokonaisuudessaan.

Muita samankaltaisia

Kap Verde lasten kanssa

Kap Verde tunnetaan loputtomista rannoistaan ja laadukkaista hotelleistaan, mutta millaista on lähteä Kap Verdelle lasten kanssa? Tutustu vinkkeihimme, miten viettää unohtumaton loma lasten kanssa Kap Verdellä!
Noora Noora 11.7.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019

Kap Verde – koe useampi saari yhden loman aikana

Vaeltele trooppisen vehreällä Santo Antãolla, maistele viiniä vulkaanisaari-Fogolla tai hyppää kapverdeläisen elämänrytmin vietäväksi trendikkäässä Mindelon kaupungissa São Vincentellä. Olitpa lomalla sitten Salin tai Boavistan saarella, kannattaa naapurisaarille tehdä pieniä tutkimusretkiä ja lähteä tutustumaan syvemmälle Kap Verden olemukseen. Tutustu parhaisiin saarivinkkeihimme Kap Verdellä!
Noora Noora 11.6.2019

Mitä mukaan matkalle? Pakkauslista rantalomalle

Millainen pakkaaja olet? Järjestelmällinen, joka jo hyvissä ajoin ennen matkaa pyykkää ja silittää vaatteet ja täydentää pienen matka-apteekin? Vai avaatko matkalaukun lähtöä edeltävänä päivänä ja kahmit sinne päällimmäiset vaatteet kaapista? Kokosimme näppäriä vinkkejä, joiden avulla voit pakata nopeasti ja fiksusti – ja näin rantalomasi saa hyvän lähdön.
SallaS SallaS 15.2.2019