RIU-hotelleja paratiisirannoilta suurkaupunkeihin

RIU-hotelleilla on monia kanta-asiakkaita, erinomaista ruokaa, erityisen hyvä palvelu ja aina hyvä sijainti. Mitä et ehkä kuitenkaan tiennyt, on RIU-hotelleja sekä paratiisirannoilla että sykkivissä suurkaupungeissa. Tässä muutama upea RIU-hotelli, jotka kannattaa varata pian.
Yhteistyössä RIU Hotels & Resorts

RIU Palace Zanzibar

Sansibar koostuu pitkistä ja koskemattomista, vaaleahiekkaisista rannoista, joiden äärellä vesi on ihanan turkoosia. Hotelli RIU Palace Zanzibar sijaitsee liidunvalkealla Nungwi Beachillä. Hotellialue on suuri ja rakennukset sijaitsevat kivasti vehreyden keskellä, rannan puolella. All Inclusive sisältyy hintaan. Hotellilla on kaksi uima-allasta rannan äärellä, spa ja sekä allas- että rantabaari.

RIU Palace Zanzibar

RIU Plaza New York Times Square

RIU Plaza New York Times Square sijaitsee lähellä New Yorkin Times Squarea. Asut hyvällä paikalla lähellä ostospaikkoja ja nähtävyyksiä – voit käydä juoksemassa aamuisin Central Parkissa ja shoppailla Fifth Avenuella. Matkan hintaan sisältyy aamiainen. Hotellissa on kahden hengen hotellihuoneita ja perhehuoneita.

RIU Plaza New York Times Square

RIU Malediiveilla

Kun puhutaan kerran elämässä toteutettavasta unelmalomasta, on Malediivit monen toivelistalla. Kedhigandun saarella Dhaalu Atollilla sijaitsee ylellinen RIU Palace Maldivas. Naapurisaari Maafushilla puolestaan sijaitsee hotelli RIU Atoll. Saaret yhdistää kävelysilta, jonka varrella on veden päälle rakennettuja villoja. Täällä hiekka on valkoista ja vesi kristallinkirkasta! Molemmissa hotelleissa All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

RIU Malediiveilla

RIU Aruballa

Aruban trooppisessa paratiisissa Karibialla RIU:lla on kaksi ihanaa hotellia. RIU Palace Aruba ja RIU Palace Antillas sijaitsevat molemmat loistavilla paikoilla valkealla Palm Beach -rannalla. Pulahda johonkin hotellin uima-altaista tai sukella siniseen Karibianmereen. All Inclusive sisältyy molemmissa hotelleissa hintaan ja voit valita useasta ravintolavaihtoehdosta.

Huomioi, että RIU Palace Antillas on tarkoitettu aikuisille – ikäraja hotelliin on 18 vuotta.

RIU Aruballa

RIU Palace Tropical Bay, Jamaika

RIU Palace Tropical Bay sijaitsee rannan äärellä, Negrilin kylän pohjoispuolella Jamaikalla. Hotellilla on kolme uima-allasta, lastenallas, valtava puutarha ja runsaasti aktiviteetteja. Sekä lisäksi spa, kuntosali, tennis, pelihuone, päivä- ja iltaohjelmaa ja paljon muuta – kuulostaako hyvältä? All Inclusive sisältyy matkan hintaan ja hotellilla on kolme ravintolaa ja viisi baaria.

RIU Palace Tropical Bay

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna