23.9.2019

RIU-hotelleja paratiisirannoilta suurkaupunkeihin

RIU-hotelleilla on monia kanta-asiakkaita, erinomaista ruokaa, erityisen hyvä palvelu ja aina hyvä sijainti. Mitä et ehkä kuitenkaan tiennyt, on RIU-hotelleja sekä paratiisirannoilla että sykkivissä suurkaupungeissa. Tässä muutama upea RIU-hotelli, jotka kannattaa varata pian.
Yhteistyössä RIU Hotels & Resorts

RIU Palace Zanzibar

Sansibar koostuu pitkistä ja koskemattomista, vaaleahiekkaisista rannoista, joiden äärellä vesi on ihanan turkoosia. Hotelli RIU Palace Zanzibar sijaitsee liidunvalkealla Nungwi Beachillä. Hotellialue on suuri ja rakennukset sijaitsevat kivasti vehreyden keskellä, rannan puolella. All Inclusive sisältyy hintaan. Hotellilla on kaksi uima-allasta rannan äärellä, spa ja sekä allas- että rantabaari.

RIU Palace Zanzibar

RIU Plaza New York Times Square

RIU Plaza New York Times Square sijaitsee lähellä New Yorkin Times Squarea. Asut hyvällä paikalla lähellä ostospaikkoja ja nähtävyyksiä – voit käydä juoksemassa aamuisin Central Parkissa ja shoppailla Fifth Avenuella. Matkan hintaan sisältyy aamiainen. Hotellissa on kahden hengen hotellihuoneita ja perhehuoneita.

RIU Plaza New York Times Square

RIU Malediiveilla

Kun puhutaan kerran elämässä toteutettavasta unelmalomasta, on Malediivit monen toivelistalla. Kedhigandun saarella Dhaalu Atollilla sijaitsee ylellinen RIU Palace Maldivas. Naapurisaari Maafushilla puolestaan sijaitsee hotelli RIU Atoll. Saaret yhdistää kävelysilta, jonka varrella on veden päälle rakennettuja villoja. Täällä hiekka on valkoista ja vesi kristallinkirkasta! Molemmissa hotelleissa All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

RIU Malediiveilla

RIU Aruballa

Aruban trooppisessa paratiisissa Karibialla RIU:lla on kaksi ihanaa hotellia. RIU Palace Aruba ja RIU Palace Antillas sijaitsevat molemmat loistavilla paikoilla valkealla Palm Beach -rannalla. Pulahda johonkin hotellin uima-altaista tai sukella siniseen Karibianmereen. All Inclusive sisältyy molemmissa hotelleissa hintaan ja voit valita useasta ravintolavaihtoehdosta.

Huomioi, että RIU Palace Antillas on tarkoitettu aikuisille – ikäraja hotelliin on 18 vuotta.

RIU Aruballa

RIU Palace Tropical Bay, Jamaika

RIU Palace Tropical Bay sijaitsee rannan äärellä, Negrilin kylän pohjoispuolella Jamaikalla. Hotellilla on kolme uima-allasta, lastenallas, valtava puutarha ja runsaasti aktiviteetteja. Sekä lisäksi spa, kuntosali, tennis, pelihuone, päivä- ja iltaohjelmaa ja paljon muuta – kuulostaako hyvältä? All Inclusive sisältyy matkan hintaan ja hotellilla on kolme ravintolaa ja viisi baaria.

RIU Palace Tropical Bay

Muita samankaltaisia

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Ylelliset RIU-hotellit talvilomallesi

RIU Palace -hotellit ovat RIU-hotelleista ylellisimpiä. Ne sijaitsevat aina rannalla, palvelu on huippuluokkaa ja ruoka on korkealaatuista ja monipuolista. Esittelemme tässä upeita talvikohteita Kanariansaarilla ja Kap Verdellä sekä hieman kauempana Malediiveilla ja Zanzibarissa.
Johanna Johanna 25.6.2019

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora 10.5.2019

6 Instagram-ystävällistä hotellia kesälomalle

Liikaa ihmisiä kuvassa, varjoisat uima-altaat, puut peittävät merinäköalan... Ei näin. Nyt listaamme perhehotellit, joista saat täydelliset instakuvat. Jatka lukemista ja nappaa kesän hienoimmat kuvat.
SallaS SallaS 8.5.2019