TUI Blue For Families – paras perhehotellimme

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja sopii erityisesti sinulle, joka odotat hotelliltasi upeita lomaelämyksiä. Sinulle, jonka mielikuvitus muuttaa uima-altaan jännittäväksi valtamereksi. Ja sinulle, joka arvostat perheen yhteistä aikaa. TUI Blue koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä. Seuraavana esittelemme sinulle TUI Blue For Families -hotellit, joista useimmat tunnettiin aiemmin nimellä TUI Family Life.

TUI Blue For Families muistuttaa monilta osin TUI Family Life -hotellikonseptia. Bamse käy ystävänsä Captain T:n kanssa edelleen tervehtimässä lapsia, The Hangout on edelleen vanhemmista vapaa alue ja Tavernassa tarjoillaan edelleen maukkaita pikkuannoksia sekä paikallisia herkkuja.

Mukaan mahtuu myös paljon uusia asioita, jotka avaavat sinulle oven uusiin elämyksiin. TUI Blue -hotelleissa haluammekin tarjota sinulle ja perheellesi mahdollisuuden tutustua toisiinne vielä paremmin ja kokea yhdessä uusia asioita.

Myös TUIn uimakoulu on osa TUI Blue For Families -hotellien tarjontaa. Näissä hotelleissa lapset voivatkin luoda kestäviä lomamuistoja, jotka eivät vie tilaa matkalaukusta tai päädy keräämään pölyä hyllyn reunalla.

Eja uima-altaassa

TUIn uimakouluun Ejan kanssa

Eja toimii uimakoulun opettajana TUI Blue -hotellissa. Jo yhdeksänvuotiaana hän aloitti kilpauinnin ja 14-vuotiaana hän ohjasi ensimmäisen uimakoulunsa. Siksi onkin täysin luontevaa, että Eja on nykyään uimakoulun opettaja yhdessä lippulaivahotelleistamme, Sarigermen TUI Blue Tropicalissa.

"Kaikki voivat oppia uimaan – tulee vain löytää itselle sopiva tapa ja siinä minä voin olla avuksi.” – Eja

TUI Blue Tropical -hotellin uimakoulussa, hän rohkaisee ja auttaa lapsia uimaan ensimmäistä kertaa. Uskallammekin luvata, että yli 5-vuotiaiden uimakoulussamme on uinti-takuu! Lue lisää uimakouluista ja hotelleista, joissa niitä järjestetään.

Erilaista, mutta ihanaa

Välillä Eja kaipaa kilpailun tuomaa jännitystä, mutta hän on iloinen, että saa työskennellä intohimonsa parissa.

Yritän joka päivä järjestää itselleni aikaa ja käydä uimassa pari altaan mittaa tai pulahtaa mereen.” – Eja

Lasten rohkaiseminen uinnin pariin sekä ensimmäisten uintikertojen näkeminen on Ejalle eritavoin palkitsevaa kuin kilpaurheilu.

Kaikissa TUI Blue For Families - hotelleissamme on lasten uimakoulun lisäksi aikuisille tarkoitettu kroolauskurssi!
Kaikissa TUI Blue For Families - hotelleissamme on lasten uimakoulun lisäksi aikuisille tarkoitettu kroolauskurssi!

Kroolauskurssi aikuisille TUI Blue -hotelleissa

TUI Blue For Families -hotelleissa riittää uusia elämyksiä myös aikuisille. Kaikissa lasten uimakouluja tarjoavissa TUI Blue -perhehotelleissa järjestetään myös kroolauskursseja aikuisille – näin koko perhe voi oppia yhdessä jotain uutta!

Alta pääset lukemaan lisää TUI Blue For Families -hotelleista, esimerkiksi tämän rannan upeasta TUI Blue Bellevuesta Kroatiassa.
Alta pääset lukemaan lisää TUI Blue For Families -hotelleista, esimerkiksi tämän rannan upeasta TUI Blue Bellevuesta Kroatiassa.

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna