7.11.2019

TUI Blue For Two – kahdenkeskiseen lomaan

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja sopii erityisesti sinulle, joka odotat hotelliltasi upeita lomaelämyksiä. Sinulle, joka haluat tutustua paremmin matkakohteeseesi ja -kumppaniisi. Ja sinulle, joka haluat hoivata vanhoja ihmissuhteitasi ja luoda uusia. TUI Blue koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä. Tässä artikkelissa kerromme sinulle tarkemmin TUI Blue For All -hotelleista, joista useimmat tunnettiin aiemmin nimellä TUI Sensimar.

Jos etsit sopivaa lomaa sinulle ja matkakumppanillesi, kenties elämäsi tärkeimmälle henkilölle, on TUI Blue For Two täydellinen valinta. Olipa matkakumppanisi sitten puoliso, paras ystävä, isä, äiti tai vaikka sinulle tärkeä täti, joka on aina ollut tukenasi. Tai sitten se maailman hauskin serkku, jonka kanssa vietitte kaikki lapsuuden kesät yhdessä.

Tutustu paremmin kohteeseen ja kumppaniisi

TUI Blue Atlantica Kalliston Resort -hotellissa asut huippupaikalla Kreetan parhaalla rannalla, kauniin Hanian kaupungin lähellä. Tehkää kävelyretkiä Hanian satamaan, ihastukaa aitoon kreetalaiseen kulttuuriin ja nauttikaa ylellisiä illallisia hotellin omassa viinikellarissa.

Rakkautta on monenlaista ja TUI Blue For Two -hotelleissa saat aikaa ja rauhaa sen vaalimiseen.
Rakkautta on monenlaista ja TUI Blue For Two -hotelleissa saat aikaa ja rauhaa sen vaalimiseen.

Eksklusiivinen loma TUI Blue For Two -hotellissa

TUI Blue Caravel -hotellissa aurinkotuolit on sijoiteltu pareittain. Voitte halutessanne loikoilla niissä koko päivän jutustellen tai olla vain ja nauttia rennosta yhteisestä lomasta. Hotellin tenniskenttä on avoin tennisässille, mutta myös niille, jotka eivät ole koskaan aiemmin pitäneet tennismailaa kädessään.

Mitä tahansa teettekään, on se merkityksellistä, sillä teette sen yhdessä!
Mitä tahansa teettekään, on se merkityksellistä, sillä teette sen yhdessä!

Muita samankaltaisia

5 ympäristösertifioitua hotellia kesälomalle

Asia, joka muodostuu yhä tärkeämmäksi matkailijoiden keskuudessa, on ympäristösertifioidut hotellit. 95 prosenttia TUIn asiakkaista pitää vastuullisuutta tärkeänä osana lomaa ja noin joka viides ei voisi kuvitella majoittuvansa hotelliin, joka ei ole ympäristösertifioitu. Tämän osoittaa vastikään tehty asiakastutkimus. Tähän olemme listanneet viisi suosituinta kesäkauden ympäristösertifioitua hotelliamme.
Oona Oona 14.11.2019

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora 7.11.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019

Hotelleja Kanariansaarilla, joissa All Inclusive sisältyy

Haluatko tietää tarkalleen, paljonko lomamatkasi tulee maksamaan ja varmistua, että saatavilla on aina koko perheelle sopivaa ruokaa? Tässä tapauksessa All Inclusive – hotelli saattaa olla mainio vaihtoehto. Tähän olemme listanneet Kanariansaarten hotelleja, joissa All Inclusive kuuluu matkan hintaan.
Johanna Johanna 23.10.2019