TUI Blue For Two – kahdenkeskiseen lomaan

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja sopii erityisesti sinulle, joka odotat hotelliltasi upeita lomaelämyksiä. Sinulle, joka haluat tutustua paremmin matkakohteeseesi ja -kumppaniisi. Ja sinulle, joka haluat hoivata vanhoja ihmissuhteitasi ja luoda uusia. TUI Blue koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä. Tässä artikkelissa kerromme sinulle tarkemmin TUI Blue For All -hotelleista, joista useimmat tunnettiin aiemmin nimellä TUI Sensimar.

Jos etsit sopivaa lomaa sinulle ja matkakumppanillesi, kenties elämäsi tärkeimmälle henkilölle, on TUI Blue For Two täydellinen valinta. Olipa matkakumppanisi sitten puoliso, paras ystävä, isä, äiti tai vaikka sinulle tärkeä täti, joka on aina ollut tukenasi. Tai sitten se maailman hauskin serkku, jonka kanssa vietitte kaikki lapsuuden kesät yhdessä.

Tutustu paremmin kohteeseen ja kumppaniisi

TUI Blue Atlantica Kalliston Resort -hotellissa asut huippupaikalla Kreetan parhaalla rannalla, kauniin Hanian kaupungin lähellä. Tehkää kävelyretkiä Hanian satamaan, ihastukaa aitoon kreetalaiseen kulttuuriin ja nauttikaa ylellisiä illallisia hotellin omassa viinikellarissa.

Rakkautta on monenlaista ja TUI Blue For Two -hotelleissa saat aikaa ja rauhaa sen vaalimiseen.
Rakkautta on monenlaista ja TUI Blue For Two -hotelleissa saat aikaa ja rauhaa sen vaalimiseen.

Eksklusiivinen loma TUI Blue For Two -hotellissa

TUI Blue Caravel -hotellissa aurinkotuolit on sijoiteltu pareittain. Voitte halutessanne loikoilla niissä koko päivän jutustellen tai olla vain ja nauttia rennosta yhteisestä lomasta. Hotellin tenniskenttä on avoin tennisässille, mutta myös niille, jotka eivät ole koskaan aiemmin pitäneet tennismailaa kädessään.

Mitä tahansa teettekään, on se merkityksellistä, sillä teette sen yhdessä!
Mitä tahansa teettekään, on se merkityksellistä, sillä teette sen yhdessä!

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna